Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Προφητείες του μεγάλου Λεονάρντο Ντα Βίντσι για το μέλλον όλου του κόσμου.


Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ήταν πραγματικά ένας «καθολικός άνθρωπος». Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας στον οποίο να μην έχει πετύχει επαγγελματικά ύψη. Καλλιτέχνης, μουσικός, συγγραφέας, εφευρέτης και επιστήμονας - μια αληθινή ιδιοφυΐα.

Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ήταν πραγματικά ένας «καθολικός άνθρωπος». Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας στον οποίο να μην έχει πετύχει επαγγελματικά ύψη. Καλλιτέχνης, μουσικός, συγγραφέας, εφευρέτης και επιστήμονας - μια αληθινή ιδιοφυΐα.

Αλλά πολύ συχνά οι άνθρωποι που θαυμάζουν τα ταλέντα του ξεχνούν ότι ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι μπορεί να βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με τον Μισέλ Νοστράδαμος, επειδή ο λαμπρός επιστήμονας είχε το εκπληκτικό χάρισμα να προβλέπει μελλοντικά γεγονότα.

Το μυστικό της επιτυχίας του Λεονάρντο

Ο πιο ακριβός πίνακας στον κόσμο ανήκει στον μεγάλο Λεονάρντο. Δεν ήταν ζωγραφισμένο σε καμβά, αλλά σε μια συνηθισμένη ξύλινη σανίδα. Αυτή τη στιγμή, η Μόνα Λίζα βρίσκεται στο Λούβρο. Διατίθεται ξεχωριστός χώρος με το πιο σύγχρονο σύστημα συναγερμού.

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ύπαρξης της εικόνας, ήθελαν να τη χαλάσουν περισσότερες από μία φορές, αλλά κανείς δεν κατάφερε να το κάνει αυτό. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτός ο πίνακας έχει καλλιτεχνική και ιστορική αξία και τίποτα περισσότερο.

Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχει η άποψη ότι ο μεγάλος καλλιτέχνης μπόρεσε να περικλείσει στην εικόνα ενός κοριτσιού ένα μέρος του πνεύματος, το οποίο έχει τεράστια δύναμη. Αυτό το πνεύμα ήταν που καθοδήγησε και καθοδήγησε τον Λεονάρντο στην έρευνα και τη δημιουργικότητά του.

Ένας απλός άνθρωπος, έχοντας διαβάσει το προσωπικό ημερολόγιο του Ντα Βίντσι, θα εκπλαγεί απίστευτα που απευθυνόταν ως «εσείς» και με τακτοποιημένο ύφος, σαν να ήταν υπηρέτης. Έτσι επικοινωνούσε το πνεύμα στον Λεονάρντο, μέσω της γραφής. Επιπλέον, όλες οι καταχωρήσεις έγιναν με τέτοιο τρόπο που δεν ήταν δυνατή η ανάγνωσή τους χωρίς καθρέφτη.

Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτός είναι ένας ειδικός κώδικας που εφευρέθηκε από έναν επιστήμονα. Αλλά άλλοι ειδικοί στο έργο του ισχυρίζονται ότι οι ηχογραφήσεις έγιναν από την ίδια άγνωστη οντότητα, που ήταν η κατοπτρική εικόνα του Ντα Βίντσι.

Ο επιστήμονας επένδυσε ένα κομμάτι από την ενέργεια αυτού του υπέρτατου όντος σε κάθε εφεύρεσή του. Γι' αυτό κάποιοι ιδιαίτερα ευαίσθητοι άνθρωποι προσπάθησαν να απαλλάξουν τον κόσμο από τις δημιουργίες του εφευρέτη.

Τα σχέδια του Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ήταν πραγματικά ένας «καθολικός άνθρωπος». Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας στον οποίο να μην έχει πετύχει επαγγελματικά ύψη. Καλλιτέχνης, μουσικός, συγγραφέας, εφευρέτης και επιστήμονας - μια αληθινή ιδιοφυΐα.-2

Η μεγάλη ιδιοφυΐα εργάστηκε ακούραστα χωρίς ουσιαστικά ανάπαυση. Κοιμόταν μόνο μιάμιση ώρα την ημέρα και το έκανε με έναν ενδιαφέροντα τρόπο - αποκοιμήθηκε ακριβώς για 15 λεπτά εκείνες τις ώρες που χρειαζόταν περισσότερο ξεκούραση.

Το 1994, ο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε τα πρωτότυπα έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, πληρώνοντας τριάντα εκατομμύρια δολάρια για αυτά. Ίσως ήξερε κάτι;

Είναι εκπληκτικό, αλλά στα σχέδια του Leonardo μπορείτε να δείτε τα σχέδια των σύγχρονων αλεξίπτωτων. Και οι επιστήμονες της NASA δημιούργησαν, με βάση τα έργα μιας ιδιοφυΐας, ένα ρομπότ που μπορεί να λειτουργήσει στο διάστημα.

Όμως ο Λεονάρντο δεν είχε ιδιαίτερες γνώσεις στους τομείς που σπούδασε. Και αυτό το φαινόμενο είναι ακατανόητο. Μόνο μια υπόθεση προκύπτει - ο επιστήμονας καθοδηγήθηκε πραγματικά από κάποιον άλλον κόσμο.

Στα σχέδια του Leonardo μπορείτε να βρείτε σχέδια ενός υποβρυχίου, ενός ποδηλάτου, ενός ελικοπτέρου, ενός τανκ, ενός πολυβόλου, ενός μεγεθυντικού φακού, μιας διαστημικής στολής, ενός ατμόπλοιου και πολλά άλλα πράγματα που είναι εντελώς συνηθισμένα για εμάς, αλλά για τους ανθρώπους αυτού. χρόνος - ένα πραγματικό θαύμα. Κανένας άλλος τρόπος από έναν μεγάλο επιστήμονα δεν θα μπορούσε να κοιτάξει το μέλλον.

Διαφορετικά, πώς θα ήξερε για αντικείμενα και συσκευές που δεν υπήρχαν ακόμη στην εποχή του;

Οι προφητείες του Λεονάρντο

Το βιβλίο του μεγάλου Λεονάρντο που ονομάζεται «Προφητείες» γράφτηκε στο Μιλάνο το 1494 και έγινε το πρώτο σε μια σειρά αρχείων που προορίζονταν για τους επόμενους.

Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ήταν πραγματικά ένας «καθολικός άνθρωπος». Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας στον οποίο να μην έχει πετύχει επαγγελματικά ύψη. Καλλιτέχνης, μουσικός, συγγραφέας, εφευρέτης και επιστήμονας - μια αληθινή ιδιοφυΐα.-3

Εγραψε:

«Οι άνθρωποι θα περπατούν και δεν θα κινούνται. Θα μιλήσουν με κάποιον που δεν είναι εκεί. Θα ακούσουν αυτόν που δεν μιλάει».

Ίσως ο επιστήμονας είχε κατά νου την έλευση της τηλεόρασης και των κινητών επικοινωνιών.

«Θα δεις τον εαυτό σου όταν πέσεις από ύψος, αλλά δεν θα πάθεις ζημιά».

Μάλλον μιλάμε για αλεξίπτωτο.

«Πολλά ζώα θα αναστηθούν ανάμεσα στα αστέρια».

Και εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για τις πρώτες πτήσεις στο διάστημα.

Δεν έχουν λυθεί ακόμη όλες οι προφητείες του Λεονάρντο, αλλά υπάρχει μία ανάμεσά τους που εγείρει ανησυχίες.

«Και αμέτρητες ζωές θα καταστραφούν. Θα υπάρχουν αμέτρητες τρύπες στο έδαφος. Όλη η γη θα είναι γεμάτη τρύπες και στον ουρανό θα υπάρχει μια μαύρη σκιά από πέτρες».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μιλάμε για μια φοβερή κοσμική καταστροφή. Κάτι μεγάλο θα πλησιάσει τον πλανήτη μας. Χιλιάδες μετεωρίτες θα πέσουν στη Γη, σχηματίζοντας πολυάριθμους κρατήρες κατά την πρόσκρουση. Και θα υπάρξουν πολλά θύματα και πολλά προβλήματα.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου