Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Οργή της Μαρίας Καρυστιανού απο την ανάρτηση γνωστού δικηγόρου σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη!Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών 2023, με αφορμή ανάρτηση του

δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη που αναφέρεται στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Έγραψε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook:

«Μετά την κατάρρευση του αφηγήματος της πολιτικής, επιμένουν ακόμη να σπιλώνουν τον αγώνα μας και οι άλλοτε κρυμμένοι του συστήματος».

Μεταξύ άλλων, στις αναρτήσεις του ο Ν. Αντωνιάδης ισχυρίζεται ότι έγινε σαμποτάζ, με αλλαγή στις γραμμές που κινούταν η μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία, μόλις 1,5 λεπτό πριν από τη σύγκρουση. 

Από την πλευρά της, η κ. Καρυστιανού μιλά για προσπάθεια να επικοινωνήσει πολλούς μήνες νωρίτερα με τον συγκεκριμένο δικηγόρο, ο οποίος όμως μόλις τώρα προχώρησε στις συγκεκριμένες αναρτήσεις, χωρίς να την ενημερώσει.

«Θυμηθήκατε με 6 μήνες καθυστέρηση( 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …) , να μου κάνετε 1 τηλέφωνο , να μου στείλετε 1 μήνυμα( σταγόνα μέσα στον όγκο μηνυμάτων που δέχομαι καθημερινά ) και έπειτα ΤΙ; ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΤΕ ΤΙ;;;;», σημειώνει η κ. Καρυστιανού και προσθέτει: 

«Δυο πράγματα διακρίνω :

1. Θέλει να μας πείσει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για το τέλος του παιδιού μου από εμένα….

2. Για λόγους δημοσιότητας επιδιώκει να παρουσιαστεί ως ο ένας και μοναδικός γνωστής και ο μόνος ακριβοδίκαιος άνθρωπος που αποφάσισε (ένα χρόνο και ένα μήνα μετά) να ασχοληθεί με τα Τέμπη …
Δεν πείθετε πλέον ….. κ. Αντωνιάδη!

Η καλοσύνη και ο αλτρουισμός έχουν και ταπεινότητα και συνεργασία και ΣΕΒΑΣΜΟ! Με σεμνότητα , περισσότερες πράξεις και λιγότερα λόγια….πόσο μάλλον ψευτιές… είστε χιλιόμετρα μακριά….Και επειδή επιτίθεστε σε άνθρωπο που βιώνει τον πιο ασύλληπτο πόνο (για να εξυπηρετήσετε ποιόν άραγε;;;), είστε το λιγότερο αχαρακτήριστος….. 

Παρεμπιπτόντως , το βίντεο το είδαν οι πραγματογνώμονες μας. Είναι ένα κάκιστο βίντεο-μοντάζ. Παρουσιάζει το εμπορικό με παράθυρα…. Πως τολμάτε να ισχυρίζεστε ότι δείχνει τι ακριβώς συνέβη στα Τέμπη; Από ποιες γνώσεις ακριβώς αντλείτε αυτή τη σιγουριά; Μοιάζετε με αλαζόνα Πρωθυπουργό, που υποστηρίζει ανεδαφικά και επιπόλαια ότι επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος…Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα βγάζατε κάτι ανούσιο, τελικά, μόνο και μόνο για να παρουσιαστείτε για ακόμη μια φορά σπουδαίος…. Δεν πέτυχε….
‘Άλλη μια σειρήνα παραπλάνησης για τους Έλληνες.
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.
ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .»

anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου