Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Οι φυλλάδες έχουν διαταχθεί να γράψουν για τους κινδύνους των εμβολίων.

 

dailymail.co.uk:Το εμβόλιο της AstraZeneca φέρεται να έσωσε περισσότερες από έξι εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως κατά το πρώτο έτος της εισαγωγής του κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η βρετανική υπηρεσία παρακολούθησης φαρμάκων MHRA, τουλάχιστον 81 Βρετανοί πέθαναν από επιπλοκές από θρόμβους αίματος που προφανώς συνδέονται με το εμβόλιο.

Τώρα μια φαρμακευτική εταιρεία με έδρα το Κέιμπριτζ παραδέχθηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο ότι το εμβόλιο Covid της μπορεί να προκαλέσει τη θανατηφόρα παρενέργεια της πήξης του αίματος.

Η εξαιρετικά σπάνια αντίδραση βρίσκεται στο επίκεντρο μιας τεράστιας ομαδικής αγωγής από δεκάδες οικογένειες που ισχυρίζονται ότι οι ίδιοι ή οι αγαπημένοι τους τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν από το εμβόλιο.

Οι πληροφορίες σχετικά με το προϊόν jab της AstraZeneca επικαιροποιήθηκαν δημόσια τον Απρίλιο του 2021 με έγκριση της MHRA, ώστε να συμπεριληφθεί η πιθανότητα ότι σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα μπορούσε να αποτελέσει παράγοντα πρόκλησης θρόμβωσης με σύνδρομο θρομβοπενίας (TTS).

Καθώς οι οικογένειες και οι επιζώντες συνεχίζουν να αγωνίζονται για αποζημίωση, η MailOnline συγκέντρωσε τις ιστορίες ορισμένων από εκείνους των οποίων ο θάνατος συνδέθηκε με το εμβόλιο...

The Big The One Σχόλιο συντάκτη: Πολλά έχουν ειπωθεί για τα μεγάλα οφέλη του schmooze τα τελευταία δύο χρόνια, και όλοι μιλούν γι' αυτό, κοιτάζουν γύρω τους με φόβο και κρύβονται κρυφά - για να μην απολυθούν, να μην μπλοκαριστούν στο YouTube και ούτω καθεξής. Και τώρα η Daily Mail, η μεγαλύτερη παγκόσμια ταμπλόιντ, είχε ξαφνικά μια επιφοίτηση!

Οι ανησυχίες της Daily Mail σχετικά με τις βλάβες της θεραπείας με COVID-19 είναι, για να το θέσουμε ευθέως, λίγο υπερβολικές. Γράφουν για 81 θύματα της θεραπείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά στην πραγματικότητα μόνο διάσημοι διεθνείς αεροπορικοί άσοι έχουν πετάξει σε εκατοντάδες. Και υπήρξαν επίσης πολλοί μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου και διάσημοι ποδοσφαιριστές που άρχισαν να καταπίνουν ξηρούς καρπούς ακριβώς στον αέρα ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. 

Αλλά ας μη μιλήσουμε για τα θλιβερά πράγματα - το κυριότερο, γράφουν τώρα οι ταμπλόιντ, το πήρε η ομάδα. Και αυτό συνέβη παραμονές της επετείου των 3,5 χρόνων από την έναρξη της ουκοποίησης, από την οποία περιμένουν την πραγματοποίηση των βιβλικών προφητειών. Αυτό σημαίνει λοιμούς, πτώματα στους δρόμους και δισεκατομμύρια ανθρώπους που έχουν χάσει τα λογικά τους. 

Κάτι φαίνεται να έχει συμβεί στον κόσμο. Φαίνεται ότι συνέβη στην κορυφή και σύντομα το κεφάλι κάποιου θα πετάξει από εκεί. Ή ίσως από πουθενά και τίποτα δεν θα πετάξει, γιατί ο Μαυρίκιος έχει κάνει τη δουλειά του και ο Μαυρίκιος μπορεί να πάει παραπέρα ζόμπι-αποκάλυψη, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου