Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

"Όλα θα συμβούν σύντομα": ένας ταξιδιώτης του χρόνου μίλησε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο - ποιος θα επιβιώσει και τι θα μείνει μετά από μια πυρηνική έκρηξη.

 Ένας άντρας με το όνομα Al Bilek γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1927.φωτογραφία
Shutterstock/Fotodom.ru

Η ζωή αυτού του ανθρώπου έχει γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων, αν και στην πραγματικότητα πολύ λίγα είναι γνωστά για αυτόν.

Ο Αλ ισχυρίστηκε ότι μπορούσε να θυμηθεί τον εαυτό του σε ηλικία εννέα μηνών. Τότε, σε ένα οικογενειακό χριστουγεννιάτικο πάρτι, το μωρό άρχισε να καταλαβαίνει τις συζητήσεις των ενηλίκων στο δωμάτιο γύρω του.

Όταν ήταν μόλις 16 ετών, εντάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ για να πολεμήσει στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Μπιλέκ ισχυρίστηκε ότι ήταν μέρος του λεγόμενου «Πειράματος της Φιλαδέλφειας», μιας σειράς άκρως απόρρητων δοκιμών που διεξήχθησαν από τον αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Στη συνέχεια, φέρεται να προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα πολεμικό πλοίο που θα ήταν αόρατο. Ωστόσο, ο Αλ επέμεινε ότι ο πραγματικός σκοπός του πειράματος ήταν η δημιουργία μιας μηχανής ταξιδιού στο χρόνο.

Ο Bilek είπε ότι πήδηξε από το USS Eldridge τη δεκαετία του 1940 για να ξεφύγει από ένα περίεργο φως. Και όταν βγήκε από τη θάλασσα και ανέβηκε στην επιφάνεια, βρέθηκε το 2137.

«Περίμενα να μπω στο νερό στον κόλπο και να κολυμπήσω στην ξηρά. Αλλά έπεσα και έπεσα, και δεν υπήρχε ακόμα νερό», είπε ο άνδρας.Είπε ότι μεταφέρθηκε στο έτος 2137, όπου είδε τις ιπτάμενες μεγαλουπόλεις και τις φουτουριστικές τεχνολογίες, και στη συνέχεια βρέθηκε σε μια άλλη, παλαιότερη περίοδο. Και αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ χειρότερα εκεί. Ο Αλ ταξιδεύει στο έτος 2025, όταν ισχυρίζεται ότι έχει ξεσπάσει ένας αποκαλυπτικός πυρηνικός πόλεμος.

Αυτές οι ιστορίες από τον Bilek ακούστηκαν στη δεκαετία του '50 του περασμένου αιώνα. Και συνέχισε να μιλά για αυτό μέχρι τον θάνατό του το 2011. Τότε φαινόταν εντελώς απίστευτο. Όμως με φόντο όλες τις συγκρούσεις και τις καταστροφές που έχουν σαρώσει τον κόσμο πρόσφατα, τα λόγια του ταξιδιώτη του χρόνου δεν ακούγονται πλέον σαν ανοησίες.

Σχετικά με τη ζωή μετά το 2025, ο Bilek έδωσε τις ακόλουθες πληροφορίες: «Το 2025, οι περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου έχουν καταρρεύσει και ο τρίτος παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος έχει στοιχίσει τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους. Το μεγαλύτερο μέρος της Αγγλίας εξαφανίστηκε, αν και τα υψίπεδα της Σκωτίας και τμήματα της Ιρλανδίας παρέμειναν, και μεγάλο μέρος της Ευρώπης ήταν κάτω από το νερό».

Αυτό όμως που μπορεί να θεωρηθεί αισιόδοξο είναι ότι η ζωή στη Γη, όπως και οι επιζώντες, έχουν διατηρηθεί. Επιπλέον, κατάφεραν να ξαναχτίσουν έναν νέο κόσμο. «Υπάρχουν πολύ λίγες πόλεις που έχουν επιζήσει στον κόσμο, δεν υπάρχουν εθνικές κυβερνήσεις ή σύνορα. Δεν υπήρχαν ένοπλες δυνάμεις, δεν υπήρχαν στρατιωτικές συγκρούσεις και τώρα όλα ήταν δωρεάν», είπε ο ταξιδιώτης του χρόνου.

wday.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου