Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Μέση Ανατολή είχε προβλεφθεί το 2011.

 

Η «κατάρρευση του παλιού κόσμου» που ξεκίνησε το 2020 συνεχίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια και το παγκόσμιο τρελοκομείο μεγαλώνει με τρομερή δύναμη.

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης μας Jash , ο οποίος γνωρίζει καλά τον ισραηλινό Τύπο, αποδεικνύεται ότι  το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ και στο μεταξύ το ίδιο το Ισραήλ προετοιμάζεται να φύγει από τον ΟΗΕ . 

Μόλις πριν από πέντε ή έξι χρόνια αυτό θα ήταν αδιανόητο, αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει. Και όλα αυτά προβλέφθηκαν από πλήθη ευαίσθητων, σε διαφορετικές χρονιές, με τη μια ή την άλλη μορφή, που έλαβαν αποκαλύψεις από επερχόμενες εκδηλώσεις.

Για παράδειγμα, ο Paul Sudip Kaveri το 2013 μοιράστηκε με όλους ένα όνειρο για την έναρξη ενός πολέμου στη Μέση Ανατολή. Θα ξεκινήσει, σύμφωνα με τον ίδιο, στα τούνελ. Πρώτα, οι τρομοκράτες θα συρθούν έξω από τις σήραγγες και θα επιτεθούν στο Ισραήλ, και μετά οι Ισραηλινοί θα έρθουν σε αυτές τις σήραγγες και θα καθαρίσουν τα πάντα εκεί. 

Η Charlene Reimer περπάτησε στην Ιερουσαλήμ το 2020 , κοίταξε το παλιό μέρος της πόλης, μετά επέστρεψε στο ξενοδοχείο και ξάπλωσε για να πάρει έναν υπνάκο. Και στο όνειρο στάθηκε στο ίδιο σημείο που είχε περπατήσει την προηγούμενη μέρα, μόνο ρουκέτες πετούσαν από ψηλά. Και η φωνή της είπε ότι αυτός είχε ξεκινήσει ο πόλεμος από το 38ο κεφάλαιο του βιβλίου του Ιεζεκιήλ, ότι η πόλη δεν θα υποφέρει από τους πυραύλους, αλλά ότι στο επόμενο κύμα ακόμη και οβίδες θα πετούσαν και η πόλη θα καεί. 

Μένα Λι Γκρέμπιν την περίοδο 2011-2013 . βίωσε μια σειρά από οράματα στα οποία του έδειξαν  «Ο πόλεμος του Ψαλμού 83/82». Σύμφωνα με τον ίδιο, στο Ισραήλ θα ηγηθεί αυτή τη στιγμή ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά. Κοιτάζοντας όλα αυτά τα γεγονότα, ο Mena Li είδε επίσης τους αριθμούς 4112 στον ουρανό, το νόημα των οποίων παρέμενε μυστήριο για αυτόν. 

Μ. Γκος, 2019: ...Μου έδειξαν πολύ κόσμο, στρατό από βορρά προς νότο, και κάθισαν μπροστά σε ένα χωράφι με τάφρο. Φορούσαν πράσινες στολές και λευκά κράνη και είδα ένα τανκ με επιγραφές του ΟΗΕ. Γύρισα να κοιτάξω δεξιά και είδα μια τεράστια κοιλάδα. Στο βάθος στα βουνά στα νότια ήταν το Ισραήλ...

Μόνο το 444prophecynews.com έχει συγκεντρώσει περισσότερες από εκατό σελίδες με τίτλους αποκαλύψεων και οραμάτων διαφόρων ειδών σχετικά με γεγονότα γύρω από το Ισραήλ. Δεν έχουν γίνει όλα πραγματικότητα γραμμή προς γραμμή, αλλά ακολουθείται η γενική τάση, και παρόλο που οι ήρωες-θαύματα από τον ΟΗΕ δεν έχουν έρθει ακόμη στο Ισραήλ, η διαδικασία έχει ξεκινήσει.  Εν τω μεταξύ, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να λαμβάνουν όνειρα και οράματα-αποκαλύψεις για το τι θα συμβεί στο πολύ κοντινό μέλλον: 

Daniel Masika, 21 Απριλίου 2024: Είδα μια ορθάνοιχτη Πύλη, ήταν γεμάτη Φως. Η Πύλη ήταν Χρυσή και το φως ήταν ένα μεγάλο Φως. Και είδα τη φιγούρα ενός ψηλού άνδρα, έμοιαζε με φλόγα που περπατούσε. Σηκωμένος σαν πύρινος πυλώνας, βγήκε από αυτές τις Πύλες. Με κάλεσε και με διέταξε να κοιτάξω στον τεράστιο Καθρέφτη, όπου είδα έναν μαύρο Καβαλάρη.

Ο καβαλάρης γύρισε προς το μέρος μου και είπε ότι άργησε, ότι τώρα πεινούσε και επομένως θα πήγαινε τώρα να χορτάσει την πείνα του σε όλες τις γωνιές της Γης. Η φωνή του ακουγόταν σαν βροντή και ο ίδιος ο Καβαλάρης ήταν σαν ένας μεγάλος δυνατός άνεμος. Κι εκεί που αυτός ο άνεμος πέταξε πάνω από τη Γη, άρχισε η πείνα, οι αρρώστιες και ο θάνατος. 

Γύρισα πάλι στον άντρα που έμοιαζε με μια τεράστια κολόνα φωτιάς και με διέταξε πάλι να κοιτάξω σε έναν άλλο τεράστιο Καθρέφτη. Και εκεί  είδα έναν Άγγελο που διατάχθηκε να πάρει το μέρος του Ισραήλ. Ο Άγγελος κρατούσε στα χέρια του φλεγόμενα ξίφη και διατάχθηκε να προσέχει το Ισραήλ και να προστατεύει τον λαό του. 

Ένα άλλο όραμα από τις 22 Απριλίου 20204: Κατά τη διάρκεια της προσευχής, έλαβα ξαφνικά ένα όραμα στο οποίο είδα ένα χοντρό θαλάσσιο σχοινί με το οποίο ήταν δεμένο ένα πολεμικό πλοίο στην προβλήτα. Το σχοινί άρχισε να περιστρέφεται γρήγορα, ξετυλίγεται και διαλύεται σε μεμονωμένα νήματα, φθείρεται πολύ γρήγορα και φθείρεται εντελώς. Και τότε άκουσα μια φωνή:  «Περίμενε, όλα πρόκειται να ξετυλιχτούν». Και όταν το όραμα του ξετυλιγμένου σχοινιού εξαφανίστηκε, άκουσα ξανά τη φωνή: «Πυρηνικά όπλα».

Μηνύματα σχετικά με τον επερχόμενο πόλεμο στη Μέση Ανατολή είναι πλέον στο YouTube σε κάθε προφητικό κανάλι και κάτω από κάθε βίντεο υπάρχουν ένα ή δύο, όπου υπάρχουν εκατοντάδες (ανάλογα με την επισκεψιμότητα του καναλιού) σχόλια στα οποία οι άνθρωποι μοιράζονται τα παρόμοια όνειρά τους. Και αυτά τα όνειρα είναι πολύ άσχημα, γιατί ο πόλεμος δεν θα περιοριστεί στη Μέση Ανατολή - θα φλέγεται σε όλο τον κόσμο.

Στην πορεία θα υπάρξουν πρωτοφανείς σεισμοί, αστεροειδείς και άλλες καταστροφές. Θα είναι τόσοι πολλοί που οι λίγοι επιζώντες, αν είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, θα στραγγάλιζαν με τα χέρια τους όλους τους σιίτες και τους μαλάκες στον ΟΗΕ, εξαιτίας των οποίων θα τελειώσουν όλα αυτά. Όμως, όπως έχει δείξει η ιστορία του Πρώτου και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η κατανόηση για τις χώρες και τους λαούς έρχεται πάντα μόνο αργότερα, επομένως παρακολουθούμε τις εξελίξεις των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου