Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Quiz για δυνατούς λύτες.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Quiz για δυνατούς λύτες. 

Μαρι Λεπέν αλά Γκρεκ..Και ζωή σε σας πσυχούλες μου....και για να μην σας ταλαιπωρώ να ψάχνετε.

Μητέρα της Ζωής είναι η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, αντιπρόεδρος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία νεοδημοκράτισσα με τη βούλα. Η ναζιάρα λοιπόν Ζωή έχει όλα τα μέσα να το γυρίσει και να προοδεύσει στη ΝΔ. Η Λίνα Αλεξίου είναι "η δύναμη πίσω από το θρόνο" που κινεί τα νήματα όλο και πιο δεξιά. Τι δεν καταλαβαίνεις μάστορα;; Ότι είναι όσο αριστερή είναι και ο Πουτιν ίσως;;
 
Για αυτό  και την παρουσιάζουν τα πετσοτα"ισμένα ΜΜΕ  Αγιοποιημένη! Σε λίγο θα την δείξουν και στην Τήνο να σέρνεται γονυπετής......🤣🤣🤣🤣🤣🤣  Καθόλου τυχαία που ασχολούνται! Την πουσάρουν με νύχια και με δόντια όλα τα ΜΜΕ με συνεχείς παρουσίες, πριν και μετά το φαγητό, σε μεγάλες δόσεις.
 
Υ.Γ Τώρα ίσως κάποιος θα μπορούσε να ρωτήσει ..γιατί ρε μάστορα το 41% ψήφισε τον "οφθαλμό"! Η όσοι τον έχουν ψηφίσει τέλος πάντων...Διότι κυριάρχησε το  "εγώ " εκατομμυρίων χαμένων από τον φόβο τους πάνω από το ΕΣΥ...το γαμημένο ΕΓΩ και προσωπικό συμφέρον πάνω από το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Αυτά όμως όλα είναι γραμμάτια, που έχουν υπογράψει για αυτούς και τα παιδιά τους και θα έρθει η ώρα της ΠΛΗΡΩΜΗΣ για όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου