Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Παραιτήθηκε ο Chipras.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παραιτήθηκε ο Chipras.

Θυμάστε τι έλεγα ΕΔΩ ;; : Πλήγματα Λοιπόν για όλους.. πίεση σοβαρές υποχωρήσεις θα αναγκαστούν να κάνουν.. κατάρρευση για τους περισσότερους... θα στεναχωρηθούν το επόμενο διάστημα όσοι από καιρό στοχεύουν σε υψηλές θέσεις και υψηλά ποσοστά θα αναγκαστούν να κάνουν συμβιβασμούς που δεν τους αρέσουν. Σίγουρα εάν υπάρξουν δεύτερες εκλογές  η λυπητερή θα έρθει τον Οκτώβρη που εκεί θα παίξει ποιος θα έχει την δυναμική για να έχει το πάνω χέρι..

H Λυπητερή άρχισε να έρχεται για αρχή για τον Τσίπρα και στην συνέχεια για τον Μητσοτάκη. Και ας κάνουμε μερικές προβλέψεις για την νέα Κηβέρνηση* (επίτηδες με ήτα) . Επειδή υπάρχει Ποσειδώνας Ήλιος και Κρόνος υπάρχει μια ψιλοαντοχή, παρόλα αυτά πιστεύω ότι είναι η τελευταία τετραετία, αν βγεί η τετραετία ...γιατί Ήλιος και Κρόνος δίνουν αντοχή αλλά δίνουν και ΕΜΠΟΔΙΑ, και μην ξεχνάμε ότι από τις αρχές του άλλου χρόνου, δηλαδή αρχές του 2024 μέχρι την αρχή του 2025 ο Μητσοτάκης θα φάει έναν Κρόνο στο κεφάλι και έναν Ποσειδώνα που θα του κόψουνε τα πόδια. Δηλαδή θα έχει πολλά να αντιμετωπίσει και δύσκολα και το ένα θα είναι χειρότερο από το άλλο.

Πρέπει να σας πω ότι για μένα αυτή θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τετραετία που το συγκεκριμένο κόμμα που κυβερνάει σήμερα θα είναι κόμμα εξουσίας.Μετά θα γίνει λίγο ΚΙΝΑΛΟΠΑΣΟΚ ή Συριζοκιναλοπασοκ, ένα κόμμα με πολύ χαμηλότερα ποσοστά και θα περάσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Άλλωστε ο λόγος που τους ξαναέφεραν στην εξουσία τα έξωθεν αφεντικά και με αυτά τα ποσοστά είναι για να κάνουν το ξεπούλημα του Αιγαίου.

Μετά όπως τον Τσίπρα δεν θα τους έχουν ανάγκη και θα πάνε προς απόσυρση. Άρα λοιπόν μας περιμένει μια πολύ δύσκολη διετία στα εθνικά μας θέματα, και ειδικότερα τον Μητσοτάκη στο ΜΕΤΑ την προδοσία και του ξεπουλήματος του Αιγαίου στους Τούρκους. Το 2024 -2025 για την Ελλάδα θα είναι δύσκολο. Πιστεύω όμως ότι μέχρι το 2026 θα έχουμε καταφέρει να ξεφορτωθούμε όλα αυτά τα σαπρόφυτα...η αρχή έγινε με τον Τσίπρα...θα ακολουθήσει και ο Μητσοτάκης.....

Αυτά μου είπε το Σύμπαν να σας πω...καλό κουράγιο Έλληνες και μην χάνεται την πίστη σας στον θεό των Ελλήνων....να είστε σίγουροι, ότι θα καθαρίσει ΚΑΙ αυτόν τον Κόπρο του Αυγεία.

* Κήβος με (η)  είναι είδος πιθήκου με ουρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου