Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Διάσκεψη Κορυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης: Χρειάζεται «σοκ» για να ξεκινήσει ο «μετασχηματισμός της παγκόσμιας τάξης»

 

Οι παγκοσμιοποιητές συγκεντρώθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάι για να συζητήσουν τα σχέδια προώθησης για μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση.

Παγκόσμιοι ηγέτες και ισχυρές ελίτ συρρέουν στην εκδήλωση αυτή την εβδομάδα για να παρουσιάσουν ιδέες για την επέκταση της παγκοσμιοποίησης ενώνοντας τις κυβερνήσεις κυρίαρχων εθνών.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στη σύνοδο κορυφής, ο καθηγητής Arturo Bris από το Παγκόσμιο Κέντρο Ανταγωνιστικότητας IMD υποστήριξε ότι χρειάζεται ένα «σοκ» για να απομακρυνθεί η παγκόσμια κοινωνία από την τρέχουσα «παγκόσμια τάξη».

Επέμεινε ότι ο «μετασχηματισμός» της «παγκόσμιας τάξης» «δεν μπορεί να είναι σταδιακός».

Ο Μπρις είπε στους παρευρισκόμενους ότι οι ελίτ και οι παγκόσμιοι ηγέτες πρέπει να εξετάσουν πώς να χρησιμοποιήσουν ένα «σοκ» ώστε ο κόσμος να «περάσει από αυτόν τον μετασχηματισμό».

« Πώς θα γίνει αυτή η μετάβαση;» ρώτησε ο γιατρός Μπρις

«Συμφωνώ απόλυτα ότι η παγκόσμια τάξη πραγμάτων , όπως είναι χτισμένη σήμερα, δεν έχει κανένα νόημα», εξήγησε.

«Αυτό δεν συνάδει με τις οικονομικές δυνάμεις όπως η Ινδία, η Βραζιλία ή η Γερμανία.

«Δεν έχουν τεράστιο ρόλο στη διεθνή τάξη.

«Αλλά για μένα, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα περάσουμε αυτή τη μεταμόρφωση.

«Δεν μπορεί να είναι σταδιακό», υποστήριξε.

«Πρέπει να είναι, πρέπει να είναι, οδηγούμενο από ένα μέρος, από ένα συγκεκριμένο σοκ που θα συμβεί .

«Λοιπόν τώρα θα το ξανασκεφτούμε όλο αυτό…»


Σε άλλο σημείο της εκδήλωσης, ο ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab μίλησε στους παρευρισκόμενους σχετικά με το όραμά του για μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα «κυριάζει» την ανθρώπινη φυλή.

Όπως ανέφερε το Slay News , ο Schwab ζήτησε από τις ελίτ που θα παρευρεθούν στην Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδο Κορυφής στο Ντουμπάι να συγκεντρωθούν σε παγκόσμιο επίπεδο για να «κατακτήσουν» τις προηγμένες τεχνολογίες.

Προειδοποίησε τους παρευρισκόμενους στη σύνοδο ότι ο κόσμος θα μπορούσε να «ξεφύγει από τη δύναμή μας» εάν δεν ενεργήσουν γρήγορα.

Ο Schwab τόνισε πώς οι «τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης» θα παίξουν ρόλο στην ατζέντα του « Μεγάλη επαναφορά ».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες –κατά κάποιο τρόπο– θα είναι ο κύριος του κόσμου».

«Δέκα χρόνια από τώρα θα είμαστε εντελώς διαφορετικοί», είπε ο Schwab.

«Η βαθιά μου ανησυχία [με] τις τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, εάν δεν συνεργαστούμε σε παγκόσμια κλίμακα, εάν δεν διαμορφώσουμε, δεν διαμορφώσουμε μαζί τις απαραίτητες πολιτικές, θα ξεφύγουν από τη δύναμή μας να κυριαρχήσουμε σε αυτές τις τεχνολογίες».


Εν τω μεταξύ, το αφεντικό του Twitter, Έλον Μασκ, μίλησε επίσης στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Ωστόσο, ο Μασκ δεν είπε ακριβώς στους παρευρισκόμενους των παγκοσμιοποιητών τι ήθελαν να ακούσουν, όπως  ανέφερε το Slay News .

Ο Μασκ προειδοποίησε ότι η προσπάθεια σχηματισμού μιας «ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης» θα μπορούσε να προκαλέσει την «κατάρρευση του πολιτισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου