Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Θλίψη για τον θάνατο του 20χρονου Εύελπι - «Καλό ταξίδι στο φως παλικάρι μου»

 Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 20χρονου Εύελπι κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στην περιοχή Ρεντίνα, στην Ελλάδα.

Συγκινητικό είναι το μήνυμα του Υπουργού Άμυνας ο οποίος επικοινώνησε με την οικογένεια και τον πατέρα του νεαρού.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

Απέραντη οδύνη και θλίψη πλημμυρίζει από το πρωί όλους εμάς στην Εθνική Φρουρά. Χάσαμε ένα δικός μας παιδί. Χάσαμε ένα πολύ υποσχόμενο Εύελπι, που σίγουρα θα γινόταν ένας άξιος και καταξιωμένος αξιωματικός.

Ως Υπουργός Άμυνας μαζί με τον Αρχηγό της ΕΦ επικοινωνήσαμε από το πρώτο λεπτό με την οικογένεια και τον πατέρα του Εύελπι μας. Θα είμαστε κοντά τους και θα συνδράμουμε ότι είναι αναγκαίο. Θα είμαστε αρωγοί των οικείων του σε ότι χρειαστούν.

Καλό ταξίδι στο φως παλικάρι μου. Από σήμερα πέραν από τους δικούς σου και όλοι εμείς η μεγάλη σου οικογένεια στην ΕΦ θα σε θυμόμαστε και θα σε μνημονεύουμε στις προσευχές μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο.

sigmalive.com

Πέθανε 20χρονος Ελληνοκύπριος Εύελπις στη διάρκεια άσκησης στην Ελλάδα.

Ένας 20χρονος ελληνοκύπριος Εύελπις έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 και στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στην Ρεντίνα, o Ελληνοκύπριος Εύελπις ΙΙας, Χ.Γ., ετών 20, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου