Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Έλληνα μην στέκεσαι γονατιστός...σήκω όρθιος και ανάλαβε τις ευθύνες σου...

 «Όταν οι κυβερνήσεις φοβούνται τον λαό, εκεί υπάρχει ελευθερία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, εκεί υπάρχει τυραννία».

Έχουμε «όπλα και χρήσιμα εργαλεία» όπου μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και ελεύθεροι, στην παγκόσμια δικτατορία που στήνεται ερήμην μας. Δυναμώνουμε τις φωνές μας, σάλπιγγες που καλούν και τους υπολοίπους σε αφύπνιση, ενάντια στον εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης και της εθνικής, πολιτισμικής, ιστορικής και θρησκευτικής μας συρρίκνωσης.

 

Σαν μια κατάρα που επικάθησε στον σβέρκο αυτού του Λαού και αυτής της Πατρίδας, από το 1830 και τη Συνθήκη του Λονδίνου (οπότε η Ελλάς τέθηκε υπό την υψηλή επιστασία/προστασία των μεγάλων δυνάμεων), συνεχίζεται αδιάλειπτα και μέχρι σήμερα, ο εφιάλτης που βιώνει αυτός ο τόπος...

Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση!!!!!

Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει υπονομευθεί καίρια.

Το Σύνταγμα παραβιάζεται ή αγνοείται συστηματικά, το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε «εκδοτήριο» πράξεων νομοθετικού περιεχομένου των μνημονιακών επιταγών, η εκτελεστική εξουσία, οι κυβερνήσεις των Μνημονίων υπηρέτες της ελίτ ευτελίζονται καθημερινά, έχοντας υποταγεί πλήρως στους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής.

Οι αντισυνταγματικοί φόροι αυξάνονται συνεχώς με θύματα τους μόνιμα **«εύκολους» **φορολογούμενους.

Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι το νέο υπερόπλο για την καταστολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας.

Είναι επίδειξη ισχύος "Κοιτάξτε εμείς τι είμαστε ικανοί να κάνουμε σε ένα απόγευμα μέσα"!

Και είναι πρόβα τζενεράλε για τα χειρότερα που ετοιμάζουν!!

Το πολιτικό αυτό μοντέλο, τρομοκρατικής δράσης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και μαζικό.

Βασίζεται στην πετυχημένη συνταγή διασποράς ψεύτικων και εικονικών καταστάσεων κρίσης.

Παράγουν καθημερινά κρίσεις με τις οποίες χαλιναγωγούν κοινωνικές ομάδες στις οποίες ασκούν οικονομικό και κοινωνικό έλεγχο.

Το εκπληκτικό αυτό μοντέλο τρόμου δεν προβλέπει λύσεις παρά μόνο ανατροπές.

Δεν προτείνουν διέξοδο παρά μόνο αστάθεια και αβεβαιότητα. (Δόγμα του ΣΟΚ - Μίλτον Φρίντμαν).

Όσο δεν αντιδρούμε θα μας κτυπούν ανελέητα!!!!!

Εφαρμόζουν το Σπιράλ Θανάτου!!!!!!!!!!

Ροδόσταυροι, Ναΐτες, Ρόταρυ, Λάιονς, Τέκτονες Μασόνοι και όλα τα παρακλάδια της Σιωνιστικής φάρμας (Ισραηλινά ιερατεία) χρόνια τώρα ελέγχουν την εξουσία, ενώ αυτοί φοροδιαφεύγουν ληστεύουν τις περιουσίες του Ελληνικού λαού, νομοθετούν ερήμην της κοινωνίας και εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, καταστρατηγούν κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας και καταπατούν τις ελευθερίες των πολιτών με στόχο την εξόντωση μας (αποδεδειγμένα πλέον).

Έτσι η ελευθερία τείνει να φθείρεται σε ένα έθνος, όσο και αν στα θεμέλιά του υπήρξαν υψηλά ιδεώδη.

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν είναι ούτε τυχαία ούτε μοναδικά όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν.

Τα έχουν κάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οι ίδιοι διεθνείς

ΑγγλοΓερμανοΕβραίοι τραπεζίτες και με τα ίδια πάντα καταστροφικά αποτελέσματα για τις χώρες και τους πολίτες.

Σημαία τους και υπηρεσίες τους όπως το ΔΝΤ, το οποίο οι πολιτικοί της χώρας υποτίθεται καλούν να τους νοικοκυρέψει.

Το υποτιθέμενο νοικοκύρεμα είναι απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, μείωση μισθών, αύξηση φόρων, και γενικά να μην έχουν έσοδα οι πολίτες από πουθενά ενώ τους αυξάνουν τα έξοδα δραματικά.

Φορολογία σε οτιδήποτε ακόμα και αυτά που δεν παράγουν κέρδος και έχουν αγοραστεί από το παρελθόν με ήδη φορολογημένα χρήματα!!

Η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου της χώρας είναι εικόνα και ομοίωση του καραγκιόζη!!!!!!!!!!!!

Επαγγελματίες Γελωτοποιοί, οι "Ειδικοί του Τίποτα" που επιμένουν να επιβιώνουν παρασιτικά σε μια ταραγμένη εποχή και στην προσπάθεια τους να αντισταθμίσουν την φοβία που τους διακατέχει από το ενδεχόμενο απώλειας της διαχείρισης της εξουσίας, ενεργοποιούν το εργαλείο της μαζικής εξαπάτησης,

στηριγμένοι στην Αυλή τους, που αποτελείται από πλείστα όσα προσωπικά ανύπαρκτα και ετερόφωτα σαπρόφυτα.

Προέχει το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον.

Η προσφορά τους στον τόπο είναι ανύπαρκτη.

Αντί λοιπόν να αναζητήσουμε τη λύση κάπου αλλού, ακριβώς επειδή δεν είμαστε ελεύθεροι, περιμένουμε από αυτούς που μας κορόιδεψαν, να μας λυτρώσουν, να μας βγάλουν από τα προβλήματα στα οποία οι ίδιοι μας έβαλαν!!

Αφού δεν νοιάζονται για την Πατρίδα, τα συμφέροντα των Ελλήνων και την Δημοκρατία τι τους προσκυνάς;

Προσέξτε:

Η χώρα καταστρέφεται, οι πολίτες δεινοπαθούν στην ανεργία, την φτώχεια, τις κατασχέσεις και οι πολιτικοί, αντί να συνεργαστούν για την πρόοδο της χώρας και την έξοδο της από την κρίση, μας οδηγούν σε εκλογές για να επιβεβαιώσουν τους …εαυτούς τους και να συντηρήσουν το κατεστημένο, που κρατά καθηλωμένη την Ελλάδα!!!!!!!!!!!!

Τι άλλο περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε ;

Ο Αγώνας ξεκινάει από την Αφύπνιση, έχει ως βασικό σκοπό του να σταματήσει την προγραμματισμένη από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης, τη μαζική γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους.

Είναι ανάγκη συλλογικής ευθύνης του Ελληνικού Λαού σε ένα κομβικό για την Ιστορία μας σημείο.

Η Αφύπνιση αυτή τη στιγμή είναι η πιο υψηλή εθνική επιταγή, απαιτεί όμως να επιλέξουμε ανθρωπιστικές λύσεις σε συλλογικό επίπεδο, ώστε να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Η αφύπνιση εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς γι αυτό και οι εξουσιαστές σπεύσανε να επιταχύνουν την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Αυτή η βιασύνη τους ανάγκασε να κάνουν πολλά λάθη και να αφυπνίσουν πολλούς ανθρώπους λόγω αυτού του γεγονότος.

Όταν ο Έλληνας αφυπνισθεί και γνωρίσει την αλήθεια θα συνειδητοποιήσει ότι πίσω από κάθε έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας βρίσκονται οι διεθνείς τραπεζίτες.

Αυτοί δημιουργούν τους πολέμους σε όλο τον πλανήτη, αυτοί προκαλούν πείνα , φτώχεια και δυστυχία, αυτοί μας πουλάνε μολυσμένες και μεταλλαγμένες τροφές, αυτοί μολύνουν τον πλανήτη, αυτοί μας επιβάλλον φόρους, αυτοί σκαρφίζονται διάφορες κομπίνες και απάτες και αφαιρούν την ατομική ιδιοκτησία και τον οικονομικό μας πλούτο, αυτοί φταίνε για τα προβλήματα της αγοράς και την αναξιοκρατία στις προσλήψεις, αυτοί δημιουργούν τους ιούς, τα εμβόλια, τα φάρμακα και τις θεραπείες που σκοτώνουν και γενικά αυτοί είναι η πηγή του κάθε κακού που υπάρχει!!!!

Λειτουργούν σαν το χταπόδι.

Αυτοί είναι το κεφάλι.

Τα πλοκάμια τους είναι τα στρατευμένα τους άτομα που ελέγχουν τα πολιτικά κόμματα, τις θρησκείες , την υγεία τις επιστήμες, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία, τον στρατό, τις επιχειρήσεις, τις εμπορικές τράπεζες και γενικά κάθε αρχής που διέπει την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Οι άνθρωποι που έχουν άγνοια στρέφονται ενάντια στα πλοκάμια.

Τα κόβουν και το κεφάλι τα αναπαράγει τοποθετώντας άλλα άτομα στη θέση τους.

Έτσι εσσαεί διαιωνίζει τη κυριαρχία του!!!!!

Η απειλή τους είναι η Αφύπνιση!!

Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί.

Να γίνουμε εμείς Ελλάδα, στέλνοντας σιωπηλά τα μαντάτα ότι ο χρόνος για τους ατσαλάκωτους μαλθακούς ανελέητους εκτελεστές μας, μόλις τελείωσε.

Ο Έλληνας είναι ελεύθερος μόνο όταν έχει ελεύθερο νου και πνεύμα, και η Ελεύθερη Ελλάδα μπορεί να ανοικοδομηθεί μόνο από Ελεύθερους Έλληνες!!!

Αν θέλουμε να συμβάλουμε ο καθένας από την μεριά του στην ανάκαμψη της χώρας μας, θα πρέπει να αρχίσουμε επιτέλους να παράγουμε.

Για να παράγουμε όμως περισσότερα, πρέπει συνειδητά να καταναλώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε ελληνικά προϊόντα.

Το κάθε ευρώ που ξοδεύουμε πια, πρέπει να επιστρέφει σε εμάς και την οικονομία μας.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να εισάγουμε παρά μόνο τα άκρως απαραίτητα, αν θέλουμε να δούμε την οικονομία μας να σηκώνεται ξανά στα πόδια της.

«Αγοράζουμε Ελληνικά!»

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ή ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Επιμένετε να δείτε μια από τις παραπάνω ενδείξεις σε κάθε προϊόν που αγοράζετε.

Είναι τόσο απλό!

Είναι καιρός λοιπόν, μέσα από αυτή την συλλογική οντότητα, μέλη της οποίας είμαστε όλοι, να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε, να προτείνουμε, να προβάλλουμε, ελληνικές εταιρείες, ελληνικά ποιοτικά προϊόντα, ελληνικές καινοτομίες, ελληνικές εξαγωγικές προσπάθειες.

Να προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες, δικά μας προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, ελληνικά αγροτικά, κτηνοτροφικά και βιοτεχνικά προϊόντα, που μπορούμε να τα προτιμάμε συνειδητά έναντι των εισαγόμενων.

Ποιοι ξέρουν αλήθεια πως η χώρα μας κατασκευάζει κάποια από τα καλύτερα ποδήλατα της Ευρώπης;

Πως τα κτηνοτροφικά μας προϊόντα (γάλα, κρέας, αυγά, τυριά, μέλι, ψάρια) είναι από τα καλύτερα του κόσμου;

Πως υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που παράγουν αυτή την στιγμή της κρίσης, προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής που εξάγονται στα πέρατα του κόσμου;

Πως υπάρχει πολύ μεγάλο επιστημονικό δυναμικό που διαπρέπει εκτός Ελλάδας και κατέχουν υψηλές θέσεις σε όλους τους τομείς;

Για πρώτη φορά στην Ιστορία μας, η Ελλάδα διαθέτει την πιο καταρτισμένη νέα γενιά που είχε ποτέ.

Αντί να την εκμεταλλευτεί και να την χρησιμοποιήσει για να πετύχει την εθνική ανάταση, την διώχνει.

Την στέλνει σε μέρη μακρινά, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα πετύχουν, με την πατρίδα ωστόσο να «αποστραγγίζεται».

Στην Μεταπολίτευση η μόρφωση έγινε πιο προσιτή από κάθε άλλη εποχή.

Όμως δεν σκεφτήκαμε κάτι σοβαρό.

Πώς θα αξιοποιηθούν όλοι αυτοί οι επιστήμονες.

Το επιχείρημα <<δεν μπορούν να έχουν όλοι πτυχία, ας γίνει και κανένας υδραυλικός» δεν είναι απάντηση, ούτε δικαιολογία στην ανικανότητα των υπευθύνων να αξιοποιήσουν τους καταρτισμένους που ήδη έχουν βγάλει στην αγορά εργασίας.

Η χώρα θέλει επανεκκίνηση και ένα μεγάλο όραμα που θα εμπνεύσει τον Ελληνισμό.

Δεν βγαίνεις απ’ τα αδιέξοδα με λύσεις «μεσοβέζικες».

Έχουμε πολλά εργαλεία, μεγάλη τεχνογνωσία και άριστο νεανικό δυναμικό, φτάνει να τα αξιοποιήσουμε με γνώση και σύνεση.

Να ενώσουμε τις γνώσεις και την δύναμή μας.

Συνειδητοποιώντας πως οι αφυπνισμένοι Έλληνες δεν είναι τόσο λίγοι όσο θα ήθελαν οι «κύριοι» που αποφασίζουν

για μας χωρίς εμάς, σκεφτήκαμε πως οι σκόρπιες φωνές θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενωθούν.

Έχουμε "όπλα και χρήσιμα εργαλεία" όπου μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και ελεύθεροι, στην παγκόσμια δικτατορία που στήνεται ερήμην μας.

Δυναμώνουμε τις φωνές μας, σάλπιγγες που καλούν και τους υπολοίπους σε αφύπνιση, ενάντια στον εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης και της εθνικής, πολιτισμικής, ιστορικής και θρησκευτικής μας συρρίκνωσης.

Να κουβεντιάσουμε αν χρειαστεί και να βρούμε τον «κοινό τόπο» που μας ενώνει, ώστε , να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την «κρίσιμη μάζα» που απαιτείται ώστε να τους κάνουμε να χάσουν τον ύπνο τους!!!!

Να θυμάστε ότι:

«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν .

Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι.

Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .» (Πλάτωνας 427-347 π.Χ).

Πουθενά ανάμεσα στις χιλιάδες σελίδες των προϋπολογισμών που συντάσσουν λογιστές της κακιάς ώρας δεν υπάρχει η αξία της ζωής.

Οι τράπεζες πήραν αλόγιστα ρίσκα, αποκόμισαν αμύθητα κέρδη και πολιτική επιρροή μέσα από το μηχανισμό δημιουργίας δημόσιου χρέους. Οι απαίδευτοι και άπειροι πολιτικοί βολεύτηκαν στην ευκολία εκχώρησης του ρόλου τους στους τραπεζίτες. Και σήμερα ο εμπλεκόμενος λαός καλείται να θυσιάσει πολλά, για να παραμείνει αναλλοίωτη η στρεβλή δομή ενός συστήματος, που έχει χάσει και τα τελευταία προσχήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Ποιος υπαγορεύει, άραγε, τις σκληρές θυσίες των Ελλήνων και την πλήρη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας του ελληνικού κράτους;

Ποιος υπαγορεύει όλα αυτά τα εξοντωτικά μέτρα, όταν ο ενδιαφερόμενος «κυρίαρχος λαός» τα απορρίπτει, αλλά τελικά με ένα «μαγικό» (και σίγουρα όχι δημοκρατικό...) τρόπο τους επιβάλλονται;

Το σύστημα κτίζει στο κεφάλι μας ένα άυλο συναίσθημα τρόμου, ώστενα μας πείσει να βάλουμε εμείς το χέρι στην τσέπη επειγόντως και να του μεταβιβάσουμε οικειοθελώς τον ιδρώτα μας, μέρος της περιουσίας μας ή τις ελευθερίες μας, για να απαλλαγούμε από αυτό το συναίσθημα τρόμου. Μας κατευθύνουν απόλυτα, παίζοντας με το μυαλό μας. Έχουμε προβλέψιμη συμπεριφορά κι έτσι μας σπρώχνουν προς την κατεύθυνση που βολεύει το σύστημα και καταστρέφει εμάς.

Επιτρέπουμε στο σύστημα να μας κάνει δούλους, να μας ληστεύει και να μας σκοτώνει κατά βούληση, γιατί εμπιστευόμαστε αυτούς που μας ενημερώνουν, γιατί δεν είμαστε καθόλου αυστηροί ως προς τις πηγές της ενημερώσης μας.

Μας παίζουν στα δάχτυλα σαν μαριονέτες, με αόρατα νήματα, που κατευθύνουν με ακρίβεια τα συναισθήματά μας.

Η υποταγή στην οικονομία της Νέας Τάξης διευκολύνθηκε από την αποκοίμηση του κόσμου που προηγήθηκε χάρη στα Μέσα Ενημέρωσης, την εξασθένιση της κριτικής του ικανότητας χάρη στην προπαγάνδα και την χειραγώγηση, από έναν τρόπο ζωής που δεν αφήνει ούτε χρόνο ούτε ενέργεια για σκέψη, το στρες, την χημική και ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, τα νοθευμένα τρόφιμα, τα υπνωτικά και ηρεμιστικά χάπια, τις παρενέργειες των φαρμάκων.

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο και απροσχεδίαστο. Όλη αυτή η αλληλουχία των γεγονότων, πρέπει να προβληματίσει τον λαό, να τον πονηρέψει, για την επόμενη μέρα που θα σχεδιασθεί γι’ αυτόν, χωρίς αυτόν, από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα της διαπλοκής, που θα συνεχίσουν με νέους εθνομηδενιστές δωσίλογους πολιτικούς, την ολική εκποίηση της χώρας του.

Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί.

Ο Ελληνικός λαός σας ξεπέρασε. Η Χειραγώγηση της μάζας του λαού έλαβε τέλος. Αθλιοι απαίδευτοι πολιτικοί οδήγησαν τους Έλληνες να βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη.

Ίσως στη μελλοντική ιστορία, να βρει κάποιος ένα παλιό ημερολόγιο μέσα στα ερείπια και να διαβάσει "...κι έτσι ξεκίνησαν όλα...." Υπάρχει κάτι πολύ επικίνδυνο που γεννιέται σιγά σιγά και προς το παρόν εκφράζεται με κινήσεις απελπισίας. Μόλις αυτή η σιωπηλή δύναμη ξεπεράσει το στάδιο του πανικού, θα μετατραπεί στο πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου. Αυτόν που δεν έχει τίποτα πια να χάσει, εκτός από τις αλυσίδες του. Κι αυτό δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα αν συμβεί σε μεγάλη έκταση.

Οπότε οι παρατηρητές των γεγονότων χαλαρώστε και απολαύστε το . Έρχεται...

Μη Στέκεσαι Γονατιστός...Σήκω Όρθιος...και Ανέλαβε τις Ευθύνες σου ! Δεν Είσαι Μόνος σου, είμαστε Πολλοί Ανυπάκουοι Πολίτες. 

Από anatropitora


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου