Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Φλόριντα: Καρχαρίας δάγκωσε ψαρά – Το τρομακτικό Bίντεο.Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας καρχαρίας δάγκωσε έναν ψαρά και τον τράβηξε μέσα στο νερό από μια βάρκα στο Εθνικό Πάρκο Everglades στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να πέφτει μέσα στο νερό. Στη συνέχεια δίνει αγώνα για να επιστρέψει στη βάρκα καθώς οι φίλοι του ούρλιαζαν. Αίμα πιτσιλίστηκε στο πλάι της βάρκας καθώς ο άνδρας μπήκε ξανά μέσα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο την Παρασκευή σε νοσοκομείο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μαϊάμι-Ντέιντ, αφού οι φύλακες του πάρκου ανταποκρίθηκαν στο σημείο.

Οι υπεύθυνοι της άγριας ζωής χρησιμοποιούν τώρα το βίντεο για να παροτρύνουν όσους πηγαίνουν για ψάρεμα να λαμβάνουν βασικές προφυλάξεις όταν επιλέγουν να ψαρέψουν ή να κάνουν κάτι κοντά στο νερό.

«PSA: μην κάνετε το ίδιο λάθος και κρατήστε τα χέρια και τα πόδια σας στο σκάφος», έγραψε ένας ψαράς που μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram.

Το βίντεο στάλθηκε στο Local 10 από τον Michael Russo, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως ένας από τους ανθρώπους που ήταν στο σκάφος όταν σημειώθηκε η φρικτή επίθεση.

Σε μια ανάρτηση που διαγράφηκε έκτοτε, ο Russo μοιράστηκε τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκλονιστική στιγμή όταν ο φίλος του δαγκώθηκε.


«Σήμερα ήταν μια από τις πιο τρομακτικές μέρες στο νερό που είχα ποτέ. Ξεκίνησε υπέροχα και είχαμε πιάσει πολλά ψάρια, αλλά οι καρχαρίες έτρωγαν λίγο, παρά τις  προσπάθειές μας. Αφού άφησε ένα αγκίστρι, ο Nick έπλυνε τα χέρια του στο νερό και αμέσως τον δάγκωσε ένας μεγάλος [λεμονοκαρχαρίας]», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον Russo, δεν υπήρχε ψάρι ή αίμα στο νερό όταν ο καρχαρίας δάγκωσε τον φίλο του, ενώ προσπαθούσε να καθαρίσει το χέρι του, αποκαλώντας την «απρόκλητη επίθεση».

«Οι καρχαρίες δεν αστειεύονται στο Everglades και οι προειδοποιήσεις σχετικά με το να κρατάς τα χέρια σου μακριά από το νερό δεν είναι υπερβολή», πρόσθεσε.

oparlapipas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου