Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Tik Toker από το... 2671 μας «αποκαλύπτει» πότε θα ξεσπάσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

 Αν αναρωτιέστε πότε θα ξεσπάσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, τότε η απάντηση είναι σε...2,5 χρόνια  σύμφωνα με τον Eno Alaric.

Ο Eno Alaric είναι Tik Toker και ισχυρίζεται πως είναι ταξιδιώτης στον χρόνο και πως έχει έρθει από το μακρινό... 2671, σύμφωνα με την Mirror.

Ο Eno Alaric, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως @radianttimetraveller στο TikTok, έχει αποκτήσει περισσότερους από 26.000 ακόλουθους έπειτα από μια σειρά αναρτήσεων όπου προειδοποιεί για υποτιθέμενα μελλοντικά γεγονότα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον άνθρωπο από το μέλλον, ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος απέχει μόλις... δύο χρόνια και κάτι και θα ξεκινήσει με μια «ρωσική επίθεση σε μια χώρα του ΝΑΤΟ».

Τικ τοκ
Τικ τοκ© Παρέχεται από: ΣΚΑΪ

Παράλληλα, στο βίντεο που ανήρτησε και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 22.000 προβολές, ο Eno προβλέπει ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής. «Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής; Ο Ρεπουμπλικανός Ρον ΝτεΣάντις θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής». 

Σε μια ακόμη ερώτηση που απαντάει είναι: «Ανακαλύφθηκε ποτέ ζωή έξω από τη Γη; Ναι, στην πραγματικότητα, εξωγήινοι έχουν ήδη προσγειωθεί στη Γη, σχεδιάζοντας να πάρουν πίσω ό,τι τους ανήκει».

Σύμφωνα με την Daily Star, ο ίδιος έχει προειδοποιήσει επίσης για δίδυμους πλανήτες που συγκρούονται με τη Γη, ακόμη και για πύλες που ανοίγουν σε άλλες διαστάσεις.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου