Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ο Πούτιν μισεί και θα ΚΑΨΕΙ την Δύση για τις λεγόμενες ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;;; Ιδού η αλήθεια – ΒΙΝΤΕΟ.

 Τι αναφέρει ο Αμερικανός στρατιωτικός Scott Ritter για την ζωή του!!! Ήρθε η ώρα κάποιοι να ωριμάσουν...Ο πρώην επιθεωρητής όπλων του Αμερικανικού Ναυτικού και του ΟΗΕ Σκοτ ​​Ρίτερ ήταν καλεσμένος του διάσημου δικαστή των ΗΠΑ Άντριου Ναπολιτάνο.

Γνωστοποίησε στον Ρίτερ μαρτυρία από μια συνέντευξη, στην οποία ο βετεράνος της CIA, Jack Devine, αποκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν «εγκληματία που μισούσε την Δύση από μικρή ηλικία».

Ο Ρίτερ απλώς χαμογέλασε με αυτά τα λόγια του μακροχρόνιου αρχηγού της CIA και δήλωσε:

«Ο Πούτιν υπηρέτησε την χώρα του στην KGB, όπως εσύ υπηρετείς την CIA.

Υπηρέτησε την χώρα του τόσο τιμητικά όσο εσύ κύριε Divine σε μία διαφορετική υπηρεσία και μάλιστα δίχως να είναι τόσο υψηλόβαθμος

Να έχετε κατά νου ότι ήταν ένας αντισυνταγματάρχης που έκανε μια συνηθισμένη δουλειά στην Δρέσδη της Γερμανίας όταν έπεσε το Τείχος, έπειτα επέστρεψε στην Αγία Πετρούπολη άνεργος, έγινε οδηγός ταξί για λίγο, έπιασε δουλειά στο γραφείο του δημάρχου Sobchak.

Μετά στο Κρεμλίνο όπου ο Μπόρις Γέλτσιν τελικά τον προώθησε σε διάφορες θέσεις (σ.σ. ο Πούτιν παρίστανε τον υπάκουο στα αφεντικά του Γιέλτσιν, τους διεθνιστές), συμπεριλαμβανομένων εκείνων του επικεφαλής της FSB της πρώην KGB και στην συνέχεια,  τελικά τον επέλεξε για Πρόεδρο.

Κληρονόμησε ένα έθνος στο οποίο είχε μόλις περάσει μια δεκαετία καταστροφής που προκάλεσε η Δύση, αλλά δεν την μισούσε. Γνώριζε ότι η καλύτερη ελπίδα της Ρωσίας για ένα βελτιωμένο μέλλον ήταν οι καλές οικονομικές σχέσεις με την Δύση βασισμένες στην ιδέα της ισονομίας και όχι έχοντας τους ολιγάρχες της Δύσης να εισβάλλουν στην Ρωσία και να κλέβουν τα πάντα!

Όταν έγινε σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Μεγάλη Βρετανία και η Δύση δεν επρόκειτο να το κάνουν αυτό, ο Πούτιν τότε είπε: “ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να προχωρήσω μόνος».

Ο Πούτιν, επομένως, δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανέναν πόλεμο για να εκπληρώσει λεγόμενες προφητείες ή να φέρει κάθαρση στον κόσμο! Είναι ένας πρώην KGBίτης, ο οποίος δρα για τα συμφέροντα της χώρας του και δεν θα διστάσει για αυτά ακόμα και να στήσει πολεμικό θέατρο (βλ. Ουκρανία), να έρθει σε συμφωνίες με τους διεθνιστές ή ακόμα και να τους ρίξει πυραύλους!!! ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ Ή ΑΠΟ ΠΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ-ΘΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!

el.gr

1 σχόλιο: