Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η σπάνια έξοδος στο κέντρο της Αθήνας με μέλη της οικογένειάς του - Δείτε φωτογραφίες.

Μια σπάνια έξοδο, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήσε την περασμένη εβδομάδα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με μέλη της οικογένειάς του.
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία, και τις αδελφές του, την πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και την Ειρήνη, ευχαριστήθηκαν τη μεσημεριανή τους βόλτα στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, 03.30 το µεσηµέρι, σε γνωστό κεντρικό καφέ-εστιατόριο της Αθήνας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του «Secret» των Παραπολιτικών.

Οι φωτογραφίες είναι από τη στιγμή που η βασιλική οικογένεια αποχωρούσε από το γνωστό μαγαζί επί της Βουκουρεστίου και Πανεπιστηµίου. Ηρεµοι, χαλαροί, µόλις είχαν γευµατίσει και επέστρεφαν στην οικία τους. Είχαν επισκεφτεί το γνωστό εστιατόριο δύο ώρες νωρίτερα, περίπου στη 1.30 το µεσηµέρι.

Ο τέως, στο καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία, µιλούσε ήρεµα και σταθερά στους οικείους του. Ολοι τους, σε µια ήσυχη γωνιά καφέ-εστιατορίου, ντυµένοι απλά και σικάτα, δίχως να τραβούν τα βλέµµατα όσων έτυχαν να βρίσκονται στο κέντρο εκείνη την ώρα. Γευµάτισαν και αποχώρησαν. Βέβαια, ενώ διέσχιζαν την Ακαδηµίας, ένα ζευγάρι τουριστών αναγνώρισε τη Σοφία και, ενθουσιασµένοι, έτρεξαν προς το µέρος της, προκειµένου να χαιρετήσουν την ίδια και τους συγγενείς της. Οµοίως και ένας Ελληνας, ο οποίος αναγνώρισε τον τέως βασιλιά.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου