Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι οκτώ αγαπημένοι ηθοποιοί που έφυγαν από τη ζωή.

Μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που ακόμη και σήμερα στις επαναλήψεις σαρώνει σε τηλεθέαση, είναι αναμφισβήτητα το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Το καστ της σειράς απαρτίζονταν από τον Χάρη Ρώμα, την Ελένη Ράντου, τον Βασίλη Κούκουρα, τη Μαρία Λεκάκη, τον Στέργιο Νένε και τη Καλλιρρόη Μυριαγκού, ωστόσο πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που βρέθηκαν στη σειρά κάνοντας γκεστ.

Από το 2000 που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο 6 αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς έχουν φύγει από τη ζωή.

Δείτε αναλυτικά:

Ο Απόστολος Σουγκλάκος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Ο Χρήστος Ευθυμίου έφυγε στα 54 του ανήμερα της γιορτής του το 2008 από ανακοπή καρδιάς, ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ο Άρτο Απαρτιάν πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 54 ετών από πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα το 2010.

Και ο Ανδρέας Ντούζος, ο οποίος είχε κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά, πέθανε το 2013. Τους τελευταίους μήνες της ζωής του βρισκόταν στην εντατική λόγω ατυχήματος που είχε.

Ο Σωτήρης Βάγιας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου το 2014.

Η Έφη Τσαμποδήμου έφυγε και εκείνη ξαφνικά από τη ζωή το 2015 και ποτέ δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τον θάνατό της.

Την ίδια χρονιά άφησε την τελευταία του πνοή και ο Γιώργος Βελέντζας σε ηλικία 87 ετών!

Η Ντόρα Σιμοπούλου πέθανε στα 75 της χρόνια τον Αύγουστο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης από τη πρώτη σεζόν, έχοντας να ανταγωνιστεί τηλεοπτικά τη προβολή του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Mega, Δύο Ξένοι.

Αυτό οδήγησε στην ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν, ενώ το καλοκαίρι του 1999 ο ANT1 επανέλαβε τη προβολή του πρώτου κύκλου στη prime time ζώνη. Ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώθηκε το 2000 με τη σειρά να μην ανανεώνεται τελικά για τρίτη σεζόν.

Αφού ολοκληρώθηκε η επανάληψη της δεύτερης σεζόν το καλοκαίρι του 2000, από την ίδια χρονιά ξεκίνησε η εξ ολοκλήρου επαναπροβολή της σειράς στο καθημερινό daytime πρόγραμμα του σταθμού, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα…

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου