Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Clairvoyant Krzysztof Jaczkowski: η Μόσχα θέλει να εκτοξεύσει 2 τρομακτικούς πυραύλους.

Τη νύχτα της 22ας Οκτωβρίου 2022, ο Krzysztof Jackowski, το αγαπημένο μέντιουμ των Πολωνών, βγήκε στον αέρα με ένα απρογραμμάτιστο κλιπ, το οποίο αποδείχθηκε αρκετά τρομακτικό και πολύ σύντομο.

Το μήνυμα του Pan Krzysztof προκλήθηκε από την επαφή του με τις φωτογραφίες του προέδρου των ΗΠΑ Biden και του ανώτατου ηγέτη της Moksha - αυτό βοήθησε το μέντιουμ να αντιληφθεί με κάποιο τρόπο τα σχέδια και τις σκέψεις τους. Αυτό ώθησε επίσης τον κ. Τζακόφσκι να κάνει μια εκτεταμένη συνεδρία τηλεπισκόπησης των φωτογραφιών.  

Ο Pan Krzysztof ξεκίνησε το wang με μια φωτογραφία του Πούτιν, ο οποίος τώρα περιμένει τρία πράγματα:

1. περιμένει κάποιου είδους επίσημη συλλογική αντίδραση από διάφορες δυτικές χώρες, στο πλαίσιο των οποίων οι διπλωμάτες της Μόκσα επιδίδονται σε κάποιες άθλιες ανοησίες. 

2. περιμένει κάποιο μήνυμα από τον Όρμπαν και σκέφτεται τον ουγγρικό στρατό. 

3. περιμένει κάποιο σήμα, μετά τη λήψη του οποίου θα εκτοξεύσει δύο πυραύλους. Αυτό θα προκαλέσει πολλές λάμψεις, πολύ φως και πολύ φόβο. Οι πύραυλοι θα είναι κατά κάποιο τρόπο ορατοί σε όλους και όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί. 

Μετά από αυτό, ο Πούτιν θα έχει 

κάποιο είδος "θλιβερής τελετής".

Στη συνέχεια, ο κ. Krzysztof πήρε μια φωτογραφία του Biden και είπε τα εξής. 

Η Αμερική είναι τώρα απασχολημένη με τη μετάβαση σε ένα είδος "στρατηγικής Β", σύμφωνα με την οποία το επίκεντρο των αμερικανικών στρατιωτικών προσπαθειών θα μετατοπιστεί από την Ευρώπη στο σημείο μιας επικείμενης "δεύτερης σύγκρουσης". Κατά την άποψη του Krzysztof, αυτή η δεύτερη σύγκρουση θα είναι η πιο σημαντική σύγκρουση στον κόσμο και θα αφορά τη Μέση Ανατολή, ίσως ακόμη και το Αφγανιστάν. Υπάρχει πιθανότητα η σύγκρουση αυτή να μην εξελιχθεί όπως έχει προγραμματιστεί και κάποια στιγμή να ξεφύγει από τον έλεγχο. 

Η εκτόξευση πυραύλων από τη Μόσχα και το ξέσπασμα μιας δεύτερης σύγκρουσης θα είναι σχεδόν ταυτόχρονες. Μετά από αυτό θα υπάρξει άγριος πανικός στις αγορές, καταρρέοντας τα προβλήματα εφοδιασμού, αλυσίδας εφοδιασμού και κυρίως τα προβλήματα τροφίμων στον κόσμο. Ο κόσμος θα πανικοβληθεί. 

Ο κ. Γιατσκόφσκι, ωστόσο, συμβουλεύει τους οπαδούς του να μην μοιράζονται τον ενθουσιασμό και να μην τρομάζουν μπροστά στο γεγονός ότι η κύρια πηγή φόβου δεν θα είναι τα πραγματικά γεγονότα, αλλά τα μέσα ενημέρωσης και η τηλεόραση. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι δεν πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τις συμβουλές των εφημερίδων, αλλά αποκλειστικά με βάση τη δική τους λογική και το δικό τους σκεπτικό. 

"Πρέπει να σκέφτεστε λογικά και δεν μπορείτε να ενδώσετε στον φόβο που ξεσπά. Μάθαμε να φοβόμαστε πρόσφατα, οπότε ας μην ξαναγυρίσουμε", λέει ο Krzysztof στο τέλος του κλιπ.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου