Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

«Θερμό επεισόδιο» Παναγιωτοπούλου – Βελόπουλου στην Θεσσαλονίκη.

«Πόλεμος» για τα άρματα στα νησιά!Είχε μόλις ολοκληρωθεί η δοξολογία της 26/10 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου που συμπίπτει με την 110η επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους κόσμου.

Στην δοξολογία συμμετείχε τόσο ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, όσο και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο υπουργός εθνικής άμυνας πλησίασε τον επικεφαλής της ΕΛ και με μάλλον περιπαικτική διάθεση, τον «προσκάλεσε» να παρευρεθεί στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, για «να δει τα νέα άρματα να παρελαύνουν»…

Ο Βελόπουλος σήκωσε το γάντι και ρώτησε αμέσως τον Παναγιωτόπουλο «εάν τα άρματα θα μεταφερθούν στα νησιά, για να αντικαταστήσουν αυτά που στείλαμε στην Ουκρανία».

Οι παριστάμενοι ήταν έκπληκτοι τον Παναγιωτόπουλο να χαμηλώνει το κεφάλι και να μην απαντά! Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η «έκρηξη» του Κυριάκου Βελόπουλου ο οποίος άρχισε πλέον να ρωτά επιτακτικά τον ΥΕΘΑ για το εάν και πότε τα νέα άρματα θα μεταφερθούν στα νησιά του Αιγαίου….

Η αντίδραση Παναγιωτοπούλου ο οποίος απομακρύνθηκε σιωπηλός, μάλλον ανησύχησε όσους ήταν μπροστά στο επεισόδιο…

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου