Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

GEWKWN : ΓΕΡΟΝΤΕΣ VS ΜΕΝΤΙΟΥΜ….. Για Ουκρανία, Μέση Ανατολή και Α. Μεσογειο.

 GEWKWN

Το μέντιουμ των Πολωνών Krzysztof στις 22 Οκτωβρίου 2022 βγήκε στον αέρα με ένα ‘’τρομακτικό’’ μήνυμα……Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτά που αποκαλύπτει εδώ και καιρό ο Krzysztof, τα έχουν πει και μας έχουν προειδοποιήσει Άγιοι και Γέροντες της ορθοδοξίας, και όμως τους Γέροντες που τα λένε αυτά εδώ και πολλά χρόνια, τους αποκαλούν πλανεμένους.


 
Οι Γέροντες μας δεν είναι Μέντιουμ, αλλά έχουν ανοιχτή επικοινωνία με τον Ουρανό με την μόνη πηγή ΑΛΗΘΕΙΑΣ.  

Ο Krzysztof ειπε στις 22/10/2022 ότι Η Αμερική είναι τώρα απασχολημένη με τη μετάβαση σε ένα είδος “στρατηγικής Β”, σύμφωνα με την οποία το επίκεντρο των αμερικανικών στρατιωτικών προσπαθειών θα μετατοπιστεί από την Ευρώπη στο σημείο μιας επικείμενης “δεύτερης σύγκρουσης”. Κατά την άποψη του Krzysztof, αυτή η δεύτερη σύγκρουση θα είναι η πιο σημαντική σύγκρουση στον κόσμο και θα αφορά την Μέση ΑνατολήΟ Γέροντας μου το έλεγε αυτό επανειλημμένα εδώ και πολύ καιρό:

– 24/2/2022 o Γέροντας είπε : Το ΝΑΤΟ θα ‘’κινηθεί’’  εναντίον της Ρωσίας, όμως τότε θα ενεργοποιηθεί η ΚΙΝΑ και θα ανοίξει νέο μέτωπο ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.  ΣΧΟΛΙΟ: ο Γέροντας το αποκάλυψε αυτό 8 μήνες πριν από τον Krzysztof

– 14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Ο πόλεμος φεύγει από την Ουκρανία και μεταφέρεται στην Μέση Ανατολή, 4 χώρες της περιοχής  θα εμπλακούν

– 18/2/ 2022 ο Γέροντας είπε :  :  ‘’ …….εκτός από την Ουκρανία να παρακολουθούμε την Πολωνία την Μέση Ανατολή, την Ανατολική Μεσόγειο την Μαύρη Θάλασσα, και δυο μικρά κράτη ‘’

– 24 Φεβ 2022, Ο Γέροντας μας είπε να κοιτάζουμε προς την Πολωνία, κάτι μεγάλο θα συμβεί και θα πληρώσει τις συνέπειες….

– το ΝΑΤΟ θα χρησιμοποιήσει την ΠΟΛΩΝΙΑ σε κάτι το όποιο θα εξαγριώσει τους ρώσους και η Πολωνία θα δεχτεί ένα δυνατό ‘’ΔΑΓΚΩΜΑ’’ .

Εκτός από την Μέση Ανατολή ο Γέροντας μας αποκάλυψε και για την Ανατολική Μεσόγειο:

-14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Στην Ανατολική Μεσόγειο, στην θάλασσα,  θα γίνουν φονικές ναυμαχίες  ο Γέροντας ανέφερε πολλές φορές ότι ο πόλεμος της Κύπρου θα γίνει στην θάλασσα από ναυτικές δυνάμεις διαφόρων κρατών.  

– 8/5/2021… ο Γέροντας είπε : Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί μεγάλο , με το Ιράν και …….

18/2/2022 το Μέντιουμ Krzysztof  είπε ‘’Όταν ζω μέσα από αυτά τα οράματα, η λέξη Ευφράτης έρχεται στο μυαλό μου. Και η φωτιά θα είναι τέτοια που ακόμα και το γυαλί θα λιώσει.

Την 1 Οκτ 2019, ο Γέροντας είπε: ‘’Η καταστροφή θα έλθει από τον Ευφράτη ποταμόν και επάνω (πόλεμος )….. ‘’

ΣΧΟΛΙΟ: δηλαδή το Μέντιουμ Krzysztof  το είπε το 2022 και αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση και πολύ θόρυβο στα μέσα ενημέρωσης σε εφημερίδες,  περιοδικά και σε τηλεοπτικά κανάλια, ενώ αυτό που είπε ο Γέροντας ΑΠΟ ΤΟ 2019 προκάλεσε σχόλια όπως πλανεμένος κλπ…. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ενώ έχουμε τους δικούς μας Αγίους και Γέροντες που μας ενημερώνουν και μας προειδοποιούν, (Ο Γέροντας μου μας προειδοποιούσε από το 2013 για όλα )  δεν τους ακούμε και όχι μόνο αυτό αλλά τους κατηγορούμε και τους βρίζουμε…..

‘’Στήν παρούσα ζωή, ὁ ἕνας, μικρός ἤ μεγάλος, θά κρίνεται πάντοτε ἀπό τούς ἄλλους. Στήν μέλλουσα ὅμως ζωή οἱ πολλοί, δηλαδή οἱ πάντες, θά κριθοῦμε ἀπό τόν ΕΝΑ! Τό Θεόν. Ἡ ἀπόφαση γιά τούς πολλούς θά εἶναι τότε ἡ ἐτυμηγορία τοῦ ΕΝΟΣ. Ἐδῶ σ’ αὐτή τήν ζωή, οἱ κρίσεις τῶν ἀνθρώπων γιά τούς ἄλλους στηρίζονται σέ ὅ,τι βλέπουν μόνον ὡς θεατές. Ἡ κρίση τοῦ Θεοῦ γιά ὅλους μας ὅμως βασίζεται σέ ὅσα γνωρίζει, ὡς τέλειος καρδιογνώστης ὁ Θεός.’’

Υ.Γ  θα το επαναλάβω ακόμη μια φορά, Το 2014 ο Γέροντας με μήνυμα είπε:  ‘’ με αυτό που κάνουν οι ευρωπαίοι στην Ρωσία θα προκύψει ότι η Ρωσία θα κλείσει τις ‘’κάνουλες’’ και θα τους εκβιάσει, αυτοί θα είναι η σπίθα που θα τους φέρει όλους εναντίον της Ρωσίας καθώς επίσης και την Ρωσία εναντίον τους. (διαβάστε το χειρόγραφο )  και μετά από 12 χρόνια τα είπαν οι Ρώσοι σήμερα, αυτό αποδεικνύει ότι τα μηνύματα ήταν και είναι Ουράνια.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ ;  Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014 

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου