Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Μάντης Krzysztof Jaczkowski: Έρχεται μια νέα πανδημία που προκαλείται από τρόφιμα.

Στο τελευταίο του απρογραμμάτιστο βίντεο ο Krzysztof Jaczkowski τρόμαξε ελαφρώς τους οπαδούς του με την υπόσχεση για εκτόξευση κάποιων πυραύλων από τη Μόσχα, αλλά στο νέο του βίντεο ο αγαπημένος μάντης συνεχίζει να τρομάζει τους Πολωνούς. Αισθάνεται ότι έρχεται η δεύτερη πανδημία (ή κάποιο είδος δηλητηρίασης του αέρα), για την οποία μιλούσε στην αρχή του στέμματος.


Τούτου λεχθέντος, φαίνεται ότι η νέα πανδημία έχει όλες τις πιθανότητες να μετατραπεί σε λιμό, καθώς η μόλυνση θα έχει να κάνει με τα τρόφιμα. Αν αυτό ισχύει, τα μολυσμένα τρόφιμα θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα ράφια των καταστημάτων και τις αποθήκες τροφίμων. Αλλά το αν θα αντικατασταθούν είναι ένα πολύ μεγάλο ερώτημα.  

Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο είχα πει επανειλημμένα ότι η Πολωνία θα αρχίσει με κάποιο τρόπο να χάνει το είδος της κερδοφορίας, της οικονομικής ανεξαρτησίας και της ανεξαρτησίας της. Με τον ίδιο τρόπο είπα ότι στη συνολική παγκόσμια αναδιάρθρωση η Πολωνία έχει να διαδραματίσει κάποιο σοβαρό ρόλο. Και τώρα φοβάμαι ότι αυτό το φθινόπωρο θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται τα μυστικά σχέδια και τα χαρτιά. 

Ανησυχώ για τη χώρα μας, καθώς πολλά νέα πράγματα συμβαίνουν τώρα με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Πολλούς μήνες, ακόμη και χρόνια πριν, και έλεγε ότι θα υπήρχε κάποιου είδους γενική ανησυχία, ακόμη και πανικός, ότι όλα αυτά ήταν μπροστά μας.  Τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2021 ήταν ασαφές πώς η Πολωνία θα μπορούσε να χάσει την κερδοφορία της, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια τεράστια κρίση και σοκ στις τιμές όσο περνάει ο καιρός. Εκείνη την εποχή, ήταν εντελώς ακατανόητο για μένα και για εσάς. Τώρα, όμως, όλα αρχίζουν να αποκτούν νόημα. 

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Διάβασα τώρα με μεγάλη ανησυχία ένα άρθρο που μιλάει για μια πιθανή ψεύτικη σημαία του Κρεμλίνου - δηλαδή ότι οι Ουκρανοί φέρονται να ετοιμάζουν κάποιο είδος "βρώμικης βόμβας". Δεν ξέρω αν η Μοσχοβία θα αποφασίσει να κάνει ένα τέτοιο βήμα, αλλά όπως ίσως θυμάστε - έχω πει εδώ και καιρό ότι θα υπάρξει φόβος και πανικός, αν και τίποτα δεν θα μας επηρεάσει πραγματικά σωματικά και επομένως θα πρέπει να συμπεριφερθούμε λογικά, να σκεφτούμε με το μυαλό μας και να μην αντιδράσουμε βιαστικά.

Τώρα ανησυχώ πολύ για το όριο Οκτωβρίου/αρχών Νοεμβρίου. Αισθάνομαι ότι το κίνητρο της γενικής παγκόσμιας ανησυχίας θα αλλάξει με κάποιο τρόπο. Θα ξεκινήσουν κάποιες νέες δράσεις και φαίνεται ότι μας περιμένουν μερικοί άσχημοι μήνες. Αλλά ποιες θα είναι αυτές οι ενέργειες, θα τις συζητήσουμε μέχρι τα ίδια τα γεγονότα.  

Τώρα συνδέω με τον Νοέμβριο μια απειλή από τον αέρα, κάτι που έχει να κάνει με την ατμοσφαιρική κυκλοφορία. Θα είναι ένα δίκοπο μαχαίρι.  Θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμη και δύο πλευρές, μια απειλή από την ατμόσφαιρα και κάποιο είδος δερματικών κηλίδων, κάποιο είδος δερματικής αντίδρασης. Θα υπάρχουν κηλίδες στα χέρια για κάποιο λόγο και θα προβάλλονται συνεχώς στην τηλεόραση. Αυτό θα προκαλέσει μια νέα γενική ανησυχία. 

Το γεγονός ότι θα δούμε στην τηλεόραση ότι κάποιος το έχει, θα θεωρηθεί ως κάτι επικίνδυνο. Και μετά θα μας λένε επίμονα να αποφεύγουμε τα πλήθη ανθρώπων επειδή αυτό που προκαλεί τις δερματικές κηλίδες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ μεταδοτικό. 

Οι γιατροί θα εξετάσουν το δέρμα ενός ατόμου. Όποιος θέλει να περάσει τα σύνορα θα πρέπει να δείξει στους συνοριοφύλακες τα χέρια του - είτε έχουν αλλαγές στο δέρμα τους. Θα γίνει πολύς θόρυβος και συζήτηση για κάποια νέα επιδημία και την απειλή για τις ζωές των ανθρώπων.

Γάλα, ψωμί, άλλα βασικά τρόφιμα - θα πουν ότι έχουν σχέση με αυτή τη νέα μόλυνση. Πιθανώς θα επηρεάσει όλα όσα αγοράζουμε γενικά. 

Όλα αυτά τα νέα θα έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλέσουν μεγάλη ανησυχία. Δεν θα έχουμε να κάνουμε με κάτι φευγαλέο, αλλά με κάτι νέο και διαρκές, κάτι για το οποίο όλοι θα πρέπει να προσέχουμε συνεχώς. Αν και θα το συνηθίσουμε πολύ γρήγορα. Και για εμάς θα απαιτηθεί μια ορισμένη υπακοή στους νέους κανόνες, η οποία στο τέλος θα είναι για το δικό μας καλό.  

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου