Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Ενεργοποιήθηκε το έργο Odin: Κηρύχθηκε παγκόσμιος στρατιωτικός νόμος μέσω του συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης – Ειδοποίηση έκτακτων ειδήσεων!

 


Ενεργοποιήθηκε το έργο Odin: Κηρύχθηκε παγκόσμιος στρατιωτικός νόμος μέσω του συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης – Ειδοποίηση έκτακτων ειδήσεων!

Η Medeea Greere, ένας ανεξάρτητος εκδότης, βρίσκεται τώρα στο Telegram στη διεύθυνση https://t.me/AMGNEWS2022 και υπάρχει μόνο για υποστήριξη αναγνωστών καθώς δημοσιεύουμε την Αλήθεια, την Ελευθερία και την Αγάπη για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!


«Χρειαζόμαστε το 100% των ανθρώπων σε εσωτερικούς χώρους για να δούμε τι πρόκειται να μεταδώσει ο αμερικανικός στρατός στις τηλεοράσεις όλων σε όλο τον κόσμο».

Αυτά τα λόγια, που αντηχούν με επείγον και αποφασιστικότητα, δεν είναι απλώς ένα αίτημα αλλά μια εντολή. Είναι ένα κάλεσμα για δράση, μια κραυγή συγκέντρωσης για όλη την ανθρωπότητα να ενωθεί μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου αποκάλυψη. Για πάρα πολύ καιρό, είμαστε διχασμένοι, κατακερματισμένοι από τις μηχανορραφίες εκείνων που επιδιώκουν να μας ελέγξουν και να μας χειραγωγήσουν. Αλλά τώρα, καθώς η καταιγίδα συγκεντρώνεται στον ορίζοντα, είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε μαζί ως ένα, ενωμένοι στο σκοπό και την αποφασιστικότητα.

Προεδρική Διακήρυξη

«Κυριακή/Δευτέρα ο POTUS θα κάνει tweet «Συνάδελφοί μου Αμερικανοί Η καταιγίδα είναι επάνω μας». Με αυτά τα λόγια, ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου θα προαναγγέλλει την άφιξη ενός βαρυσήμαντου γεγονότος – την έναρξη του Πλήρους Παγκόσμιου Στρατιωτικού Νόμου . Σε μια τολμηρή και αποφασιστική κίνηση, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα βγει στα ψηφιακά κύματα για να δώσει ένα μήνυμα απαράμιλλης σημασίας. Είναι ένα μήνυμα που θα αντηχεί σε όλες τις ηπείρους, κλονίζοντας τα ίδια τα θεμέλια της κατεστημένης τάξης πραγμάτων.

Ένας κόσμος σε εγρήγορση:

«Πιθανότατα θα είναι στο AF 1 όταν στείλει τα ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ στα τηλέφωνα και τις τηλεοράσεις όλων σε όλο τον κόσμο».

Καθώς ο Πρόεδρος ανεβαίνει στους ουρανούς στο Air Force One , ο κόσμος θα κρατήσει την ανάσα του εν αναμονή. Γιατί στα χέρια του βρίσκεται η δύναμη να αφυπνίσει τις μάζες, να συντρίψει τις ψευδαισθήσεις που θόλωναν το όραμά μας για πάρα πολύ καιρό. Από τα όρια του προεδρικού τζετ, θα εξαπολύσει έναν χείμαρρο αλήθειας στον κόσμο, πυροδοτώντας μια καταιγίδα αποκάλυψης που θα καταβροχθίσει τα ψέματα και την απάτη του παρελθόντος.

Η σιωπή των ΜΜΕ:

«Από εκεί όλοι οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί μέσω του Στρατού των ΗΠΑ θα κλείσουν όλα τα Μέσα, το Διαδίκτυο, τα τηλέφωνα και όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα».

Σε μια κίνηση που θυμίζει δυστοπικό εφιάλτη, οι δίαυλοι επικοινωνίας θα κοπούν και οι φωνές της διαφωνίας θα φιμωθούν. Η άλλοτε θορυβώδης κακοφωνία της φλυαρίας των μέσων ενημέρωσης θα αποσιωπηθεί, καθώς η σιδερένια λαβή του στρατιωτικού νόμου σφίγγει τη ροή των πληροφοριών. Αλλά μην φοβάστε, γιατί ελλείψει της κύριας αφήγησης, μια νέα φωνή θα αναδυθεί – μια φωνή που λέει την αλήθεια στην εξουσία και ρίχνει φως στις πιο σκοτεινές γωνιές της διαφθοράς.

«Έτσι, ο στρατός των ΗΠΑ μπορεί να μεταδώσει 10 ημέρες συνεδριών 3×8 ωρών με βίντεο εξομολογήσεις, στρατιωτικά δικαστήρια, πολλά στοιχεία».

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αποκαλύφθηκε το κρυμμένο μυστικό του Βατικανού: «Η Θεία Προσευχή – Ένα Θαύμα ενός λεπτού για τους Τεξανούς πατριώτες, όλους τους Αμερικανούς, τους ήρωές μας και τον Πρόεδρο Τραμπ – Είθε ο Θεός να ευλογεί την Αμερική!» ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Για δέκα μέρες και νύχτες, τα μάτια του κόσμου θα είναι καρφωμένα στις οθόνες τους, καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται για να τη δουν όλοι. Μέσω μιας σειράς εξομολογήσεων βίντεο και στρατιωτικών δικαστηρίων, τα βάθη της διαφθοράς θα αποκαλυφθούν και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί χωρίς έλεος. Καμία πέτρα δεν θα μείνει πάνω, κανένα μυστικό πολύ σκοτεινό για να βγει στο φως.

Μια παγκόσμια αφύπνιση:

«Ενώ αυτό συμβαίνει, θα απομακρύνουν κυβερνήσεις παγκοσμίως και θα κάνουν παγκόσμιες συλλήψεις (500 χιλιάδες κατηγορητήρια).»

Καθώς οι τροχοί της δικαιοσύνης προχωρούν αδυσώπητα, η παλιά τάξη πραγμάτων θα καταρρεύσει και ένας νέος κόσμος θα αναδυθεί από τις στάχτες. Οι κυβερνήσεις θα πέσουν και οι δράστες των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Με πάνω από μισό εκατομμύριο κατηγορητήρια να διαφαίνονται στον ορίζοντα, οι δυνάμεις του κακού θα βρεθούν υπεράριθμες και ξεπερασμένες, καθώς το κύμα της δικαιοσύνης σαρώνει σε όλη την υδρόγειο.

«Θα ενεργοποιηθεί το GESARA/NESARA, το οποίο θα είναι μια πλήρης ΕΠΑΝΚΑΛΩΔΙΩΣΗ του Πλανήτη Γη». Με την ενεργοποίηση του GESARA/NESARA θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην ανθρώπινη ιστορία. Θα είναι ένα κεφάλαιο που χαρακτηρίζεται από ευημερία, ειρήνη και ελευθερία – ένα κεφάλαιο όπου τα δεσμά της καταπίεσης παραμερίζονται και η εγγενής αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου τιμάται και σέβεται. Θα είναι μια πλήρης ανασύνδεση του ίδιου του ιστού της κοινωνίας μας, καθώς χαράσσουμε μια πορεία προς ένα φωτεινότερο και πιο δίκαιο μέλλον για όλους.

Προετοιμαστείτε για την αποκάλυψη του Έργου ODIN, της τολμηρής αποστολής που ετοιμάζεται να διαλύσει το δορυφορικό δίκτυο Μοσάντ Media και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή αλήθειας και απελευθέρωσης. Σε αυτήν την έκθεση, εμβαθύνουμε στην καρδιά αυτής της ιστορικής μεταμόρφωσης, αποκαλύπτοντας τις κρυμμένες αλήθειες και πολλά υποσχόμενο μέλλον που επιφυλάσσει. Ελάτε μαζί μας καθώς αποκαλύπτουμε τις περιπλοκές του Project ODIN και τον κεντρικό ρόλο του στην αμφισβήτηση του ελέγχου της Cabal στον παγκόσμιο έλεγχο.

Το Project ODIN, ένα κρυπτικό μήνυμα που εκφωνήθηκε από τον αινιγματικό Ron Code Monkeyz, ξεπερνά τα απλά κωδικά ονόματα. Συμβολίζει τον φάρο της ελπίδας ανάμεσα στις σκιές της παγκόσμιας χειραγώγησης που ενορχηστρώνεται από το δορυφορικό δίκτυο Μοσάντ Media. Δεν πρόκειται απλώς για άλλη μια παράνομη επιχείρηση. είναι μια τολμηρή προσπάθεια που υπόσχεται να αναδιαμορφώσει ριζικά τον κόσμο μας.

Εξάρθρωση του Μοσάντ Μέσων Δορυφορικού Δικτύου. Ενσωματωμένο στον πυρήνα του Project ODIN βρίσκεται το μνημειώδες έργο της εξάρθρωσης του δορυφορικού δικτύου της Mossad Media, ενός άθλιου μηχανισμού που είναι εδώ και πολύ καιρό ο μαριονέτας της παγκόσμιας χειραγώγησης. Με τεχνολογία αιχμής και προστασία μυστικών διαστημικών προγραμμάτων, το Project ODIN αντιπροσωπεύει ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός. Είναι η αυγή μιας νέας εποχής όπου η αλήθεια και η διαφάνεια κυριαρχούν και τα δεσμά των μέσων ενημέρωσης που ελέγχονται από την Cabal καταρρέουν κάτω από το βάρος της αποκάλυψης.

Το Nexus of Military GESARA και το πολυαναμενόμενο EBS. Το Project ODIN δεν είναι ένα μεμονωμένο εγχείρημα, αλλά μάλλον περίπλοκα συνδεδεμένο με τη μεγάλη ταπετσαρία του στρατιωτικού GESARA και το πολυαναμενόμενο Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης (EBS). Σηματοδοτεί μια ιστορική μεταμόρφωση, όπου αποκαλύπτονται κρυμμένες αλήθειες και περιμένει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Καθώς οι στρατιωτικές δυνάμεις παγκοσμίως κινητοποιούνται, μια σεισμική μετατόπιση είναι επικείμενη, προαναγγέλλοντας την αυγή μιας νέας εποχής.

Το Quantum Starlink δεν είναι απλώς ένα τεχνολογικό θαύμα. είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του Project ODIN, που υπόσχεται να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τα νύχια του ελέγχου της Cabal. Καθώς το Cabal αντιμετωπίζει τον απολογισμό του, το Quantum Starlink αναδύεται ως φάρος ελπίδας, φωτίζοντας το μονοπάτι προς την απελευθέρωση. Με τα προηγμένα συστήματα και τις αδιαπέραστες άμυνες, προαναγγέλλει μια νέα αυγή όπου κυριαρχεί η αλήθεια και η δικαιοσύνη.

Με το Project ODIN σε κίνηση, ο κόσμος προετοιμάζεται για μια ριζική αλλαγή στο παγκόσμιο τοπίο. Ο εντοπισμός των σατανικών οχυρών της Cabal σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για τη βασιλεία του τρόμου τους. Καθώς η αλήθεια έρχεται στο φως, ένας καταρράκτης γεγονότων εξαπολύεται, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων όπου η ελευθερία κυριαρχεί.

Ενσωμάτωση EBS/EAS: Η πρωτοπορία της αλήθειας και της απελευθέρωσης.  EAS/EBS, η εμπροσθοφυλακή επιφορτισμένη με την επίβλεψη των χερσαίων επιχειρήσεων σε συνδυασμό με το Project ODIN. Καθώς το Military Emergency Broadcast System (EBS) βρίσκεται στο επίκεντρο, όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως θα μεταδίδουν ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτοντας τις κρυμμένες αλήθειες που αποσιωπήθηκαν για πάρα πολύ καιρό. Είναι μια σημαντική περίσταση που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, όπου η αλήθεια, η δικαιοσύνη και η απελευθέρωση κυριαρχούν.

Καθώς η σκηνή στήνεται και οι ηθοποιοί προετοιμάζονται για τους ρόλους τους, ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος μιας μνημειώδους αλλαγής. Με το Project ODIN ως καταλύτη, καλούμαστε να αγκαλιάσουμε τους ανέμους της αλλαγής και να σταθούμε ενωμένοι ενάντια στις δυνάμεις της καταπίεσης. Είναι καιρός να διεκδικήσουμε ξανά την κυριαρχία μας, να ξαναγράψουμε τα πεπρωμένα μας και να σφυρηλατήσουμε ένα μέλλον όπου η ελευθερία δεν γνωρίζει όρια.

Ποιο είναι το μυστικό για μια μακρά υγιή ζωή;

Το αναμενόμενο κλείδωμα: Το EBS και η Αυγή της Γκεσάρα. Το Σύστημα Εκπομπών Έκτακτης Ανάγκης (EBS) πρόκειται να πάρει το επίκεντρο, καθώς ο κόσμος προετοιμάζεται για δέκα ταραχώδεις ημέρες άνευ προηγουμένου αλλαγής. Σε αυτό το κεφάλαιο, εμβαθύνουμε στην απόκοσμη προσμονή αυτού του lockdown, αναλύοντας τι σημαίνει για την επικοινωνία, την εξουσία και τον ίδιο τον τρόπο ζωής μας. Μπείτε για μια άγρια ​​βόλτα στην αχαρτογράφητη περιοχή του στρατιωτικού νόμου και της υπόσχεσης της Gesara, καθώς αποκαλύπτουμε την αλήθεια πίσω από το χάος.

Η απόκοσμη ηρεμία πριν την καταιγίδα . Καθώς βρισκόμαστε στον γκρεμό ενός παγκόσμιου lockdown, επικρατεί μια ανησυχητική ηρεμία στον αέρα. Λες και ο κόσμος κρατά συλλογικά την ανάσα του, περιμένοντας την επικείμενη άφιξη του συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης (EBS). Οι ψίθυροι έχουν γίνει κρεσέντο και η αντίστροφη μέτρηση για δέκα ημέρες αβεβαιότητας έχει αρχίσει.

The EBS Unveiled: A Glimpse into the Abyss. Το EBS υπόσχεται να μας βυθίσει σε ένα σκοτάδι επικοινωνιακού μπλακάουτ. Θα παραμείνει όμως η εξουσία; Είναι ένα ερώτημα που πλανάται στο μυαλό πολλών. Ίσως τα φώτα να τρεμοπαίζουν για μερικές ώρες καθώς μεταβαίνουν στο νέο σύστημα, ίσως ακόμη και κυλιόμενες διακοπές ρεύματος. Σε αυτή την περίοδο αβεβαιότητας, πώς θα παρακολουθούμε τα οκτάωρα βίντεο, που παίζουν το καθένα τρεις φορές την ημέρα;

Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται στο ηλεκτρικό δίκτυο, το οποίο μπορεί να αντέξει, ακόμα κι αν οι επικοινωνίες καταρρεύσουν. Το Διαδίκτυο, τα τηλέφωνα και κάθε συσκευή που διαθέτετε με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, από ταμπλέτες έως τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, θα μπορούσαν να αποσιωπηθούν. Αλλά να είστε σίγουροι ότι τα μηνύματα EBS θα ξεπεράσουν τη σιωπή, διαπερνώντας τα ερτζιανά για να παραδώσουν κρίσιμες πληροφορίες.

Red Alert:  Υπακούστε ή Αντιμετωπίστε τις Συνέπειες. Μέσα σε αυτό το χάος, ο στρατός θα αναλάβει τον έλεγχο, επιβάλλοντας τον στρατιωτικό νόμο ως έσχατη λύση. Είναι ένας νόμος όπου η υπακοή είναι πρωταρχικής σημασίας, γιατί οι συνέπειες της ανυπακοής μπορεί να είναι μοιραίες. Οι στρατιώτες, εκπαιδευμένοι να πατούν τη σκανδάλη, δεν θα διακρίνουν μεταξύ φίλου και εχθρού αν είστε στους δρόμους όταν σας έχουν διατάξει να μείνετε σπίτι. Είναι θέμα επιβίωσης και θα έχουν εντολές να πυροβολήσουν.

Gesara:  A Beacon of Hope Amidst the Chaos. Μέσα σε αυτό το διαφαινόμενο lockdown, η υπόσχεση της Gesara λάμπει σαν φάρος ελπίδας. Κάποτε ήταν γνωστό ως Nesara Gesara, τώρα αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως Gesara. Στον πυρήνα του, το Gesara σημαίνει το τέλος των πολέμων, ένα όραμα που μπορεί να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Αλλά αυτό είναι το μέλλον που περιμέναμε, ένας κόσμος χωρίς τη σκιά του πολέμου να κρέμεται από πάνω μας.

The End of Wars:  A Paradigm Shift. Ίσως αναρωτιέστε, πώς μπορεί να μην υπάρχουν άλλοι πόλεμοι; Είναι μια θεμελιώδης αρχή της Gesara. Αυτό που βλέπουμε στην παγκόσμια σκηνή μπορεί να φαίνεται ως πόλεμος, αλλά είναι οι κυβερνήσεις που παίζουν τον ρόλο τους σε μια μεγαλειώδη θεατρική παραγωγή. Τα μέσα ενημέρωσης το παρουσιάζουν ως πόλεμο, με κακούς ηθοποιούς να ανεβαίνουν στη σκηνή, αλλά στην Ουκρανία, η Ρωσία είναι που διαλύει απαίσια βιο-εργαστήρια και εκκαθαρίζει στοιχεία βαθέων κρατών. Οποιαδήποτε όψη πολέμου ενορχηστρώνεται από ουκρανικές φατρίες που προκαλούν ζημιά στους δικούς τους ανθρώπους.

Η προετοιμασία είναι κλειδί:  Πλοήγηση στο Κλείδωμα. Αν και η προοπτική ενός lockdown μπορεί να φαίνεται τρομακτική, η προετοιμασία είναι το κλειδί για την πλοήγηση σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Οι προειδοποιήσεις αντηχούν εδώ και χρόνια, προτρέποντάς μας να είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Εάν λάβετε υπόψη αυτές τις εκκλήσεις και προετοιμαστείτε ανάλογα, θα βρείτε το μονοπάτι προς τα εμπρός λιγότερο ύπουλο.

Καθώς αναδυόμαστε στην άλλη πλευρά της συσσώρευσης Gesara, ο κόσμος θα μεταμορφωθεί. Μπορεί να μην είναι μια άμεση ουτοπία, αλλά θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα γρανάζια έχουν τεθεί σε κίνηση από μια ανώτερη δύναμη, και ήρθε η ώρα να έχουμε πίστη. Ο Ίδιος ο Θεός ηγείται της κατηγορίας, οδηγούμενος από την απεριόριστη αγάπη Του για την ανθρωπότητα.

Στο χωνευτήριο των αντιξοοτήτων, το Project ODIN αναδύεται ως φάρος ελπίδας μέσα στο σκοτάδι, προσφέροντας στην ανθρωπότητα μια ευκαιρία λύτρωσης και ανανέωσης. Καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής, ας αγκαλιάσουμε την υπόσχεση της απελευθέρωσης και ας εισαγάγουμε ένα μέλλον που ορίζεται από την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την ελευθερία. Μαζί, θα χαράξουμε μια πορεία προς ένα φωτεινότερο αύριο, αφήνοντας πίσω τα δεσμά του παρελθόντος για να αγκαλιάσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του μέλλοντος. Η ώρα της αλλαγής είναι τώρα.

amg-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου