Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Grigory Kvasha: το 2025 ξεκινά μια νέα εποχή και το 2029 ολόκληρος ο κόσμος θα είναι Ρώσικος.


«Το 2025, περνάμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, η οποία θα έχει τελείως διαφορετικές έννοιες. Και η Ρωσία θα γράψει αυτές τις έννοιες. Και η περίοδος από το 2021 έως το 2025 είναι το αποκορύφωμα ολόκληρης της ιστορίας της ανθρωπότητας.

«Το 2025, περνάμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, η οποία θα έχει τελείως διαφορετικές έννοιες. Και η Ρωσία θα γράψει αυτές τις έννοιες. Και η περίοδος από το 2021 έως το 2025 είναι το αποκορύφωμα ολόκληρης της ιστορίας της ανθρωπότητας.

Μετά το 2025, ο κόσμος θα αλλάξει τόσο ριζικά που δεν θα έχουν νόημα οι πόλεμοι, η ανθρωπότητα θα σταματήσει να πολεμά».

Ο Γκριγκόρι Κβάσα έκανε αυτή την πρόβλεψη πριν από πολλά χρόνια και εξακολουθεί να είναι σίγουρος για την ακρίβεια των προβλέψεών του. Όχι, δεν είναι μάντης ή προγνωστικός, αλλά ο δημιουργός του συστήματος «Θεωρητικής Ιστορίας» και του συστήματος γνώσης «Δομικό Ωροσκόπιο του Γ. Κβάσα», και μέχρι στιγμής αυτά τα συστήματα δεν έχουν κάνει ποτέ λάθος.

Μετά το 2025 θα υπάρχει παγκόσμια ειρήνη

Αυτό ακούγεται περίεργο, γιατί η επιθετικότητα και η σύγκρουση στους ανθρώπους είναι εγγενείς στην ίδια τη φύση. Ο Γκριγκόρι Κβάσα εξηγεί:

«Δεν θα υπάρξουν πόλεμοι, γιατί οι ολοκληρωτικοί αντίστοιχοι έχουν τελειώσει στον κόσμο μας. Ένα ολοκληρωτικό διπλό είναι ένα σύστημα στο οποίο η συνηθισμένη ταξική πυραμίδα είναι πολύ διαστρεβλωμένη και οι παρίες έρχονται στην εξουσία. Για τη Ρωσία, η Γερμανία ήταν το ολοκληρωτικό της αντίστοιχο μέχρι το 1945 και μετά οι ΗΠΑ».

Τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες κυβερνώνται από τέσσερις κάστες - το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, χρηματοδότες-τυχοδιώκτες, υπηρεσίες πληροφοριών και ειδικούς πληροφορικής. Όλα αυτά είναι σαπουνόφουσκες που πρόκειται να σκάσουν. Γι' αυτό γίνεται ο πόλεμος και γι' αυτό παλεύουμε.

ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία

«Το 2025, περνάμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, η οποία θα έχει τελείως διαφορετικές έννοιες. Και η Ρωσία θα γράψει αυτές τις έννοιες. Και η περίοδος από το 2021 έως το 2025 είναι το αποκορύφωμα ολόκληρης της ιστορίας της ανθρωπότητας.-2

Ο Γκριγκόρι Κβάσα είναι πεπεισμένος ότι η Ρωσία δεν είναι ο κύριος στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεωρούν την Κίνα αντίπαλό τους. Και οι Αμερικανοί επρόκειτο να μας απωθήσουν ως ασήμαντο εμπόδιο, κατεβάζοντας την οικονομία μας στο βασικό επίπεδο με τη βοήθεια κυρώσεων. Ναι, δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα, αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μόνο το πρώτο επεισόδιο του προγραμματισμένου σχεδίου για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έχουμε συνηθίσει να πιστεύουμε ότι όλες οι στρατιωτικές συγκρούσεις οργανώνονται για χάρη των χρημάτων και των πόρων. Αλλά ο Grigory Kvasha αντιτίθεται - είναι πάντα πιο εύκολο για οποιαδήποτε επιχείρηση να καταλήξει σε συμφωνία παρά να ξεκινήσει στρατιωτικές εκστρατείες.

Οι συγκρούσεις ξεκινούν λόγω αρχών, δηλαδή οι πόλεμοι ξεκινούν όταν οι αρχές δεν μπορούν να παραβιαστούν. Και θα ήταν ωραίο να καταλήξουμε σε συμφωνία, αλλά αυτό δεν είναι πλέον δυνατό. Σε ιδεολογικά θέματα η ικανότητα διαπραγμάτευσης είναι μηδενική.

Η πολιτική εξουσία μπορεί να διαιρεθεί, η οικονομία ακόμη περισσότερο, αλλά η ειρήνη είναι αδύνατη στην ιδεολογία. Το μόνο που χρειαζόμαστε εδώ είναι η νίκη. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να έρθουμε σε συμφωνία με την Αμερική, τουλάχιστον όχι με τις σημερινές Ηνωμένες Πολιτείες. Ομοίως, οι ΗΠΑ δεν θα καταλήξουν ποτέ σε συμφωνία με την Κίνα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στην ιδεολογική περίοδο το 2017, η Ρωσία το 2013 και η Κίνα το 2021. Και ενώ αυτά τα τρία κράτη βρίσκονται σε ιδεολογικές περιόδους, δεν θα μπορέσουν να βρουν κανέναν συμβιβασμό. Και αν τα μέρη δεν μπορούν να συμφωνήσουν, τότε μια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Σύγκρουση ολοκληρωτικών διδύμων

«Το 2025, περνάμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, η οποία θα έχει τελείως διαφορετικές έννοιες. Και η Ρωσία θα γράψει αυτές τις έννοιες. Και η περίοδος από το 2021 έως το 2025 είναι το αποκορύφωμα ολόκληρης της ιστορίας της ανθρωπότητας.-3

Από το 1987, ο Γκριγκόρι Κβάσα δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε. Υπολόγισε όλη αυτή την κατάσταση εκ των προτέρων, και τώρα συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.

«Δεν ήμουν Ρώσος πατριώτης το 1987. Δεν είχα πολύ καλές σχέσεις με πολλές από τις οργανώσεις και τις αρχές μας δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που συνέβαινε μαζί μας. Αλλά όταν κοίταξα όλους αυτούς τους κύκλους και κατάλαβα πού θα έρθουν όλα, έγινα αμέσως ένας μεγάλος Ρώσος πατριώτης, γιατί, πρώτον, είναι πάντα ωραίο να βρίσκεσαι στο στρατόπεδο των νικητών και, δεύτερον, διαισθητικά κατάλαβα ότι αυτό θα ήταν μάχη για την αλήθεια. Ναι, είναι πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά θα τις ξεπεράσουμε. Αλλά τι διακοπές θα είναι για τα παιδιά και τα εγγόνια μας - μετά το 2025 δεν θα υπάρξουν ποτέ πόλεμοι».

Σύμφωνα με τον Γκριγκόρι Κβάσα, οι Αμερικανοί δεν μπορούν να μας νικήσουν γιατί μας υποτίμησαν πολύ. Οποιαδήποτε σύγκρουση μεταξύ του κράτους και του ολοκληρωτικού αντίστοιχου του είναι κάτι απλά αδιανόητο. Θα συμβούν εντελώς αδύνατα και απίστευτα πράγματα.

«Εγγύηση εκατό τοις εκατό ότι η Κίνα θα μπει με κάποιο τρόπο στη σύγκρουση. Δεν έχω ουσιαστικά καμία αμφιβολία για αυτό. Θα υπάρξει ένας τριπλός πόλεμος στον οποίο η Κίνα θα παίξει έναν από τους κύριους ρόλους».
«Το 2025, περνάμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, η οποία θα έχει τελείως διαφορετικές έννοιες. Και η Ρωσία θα γράψει αυτές τις έννοιες. Και η περίοδος από το 2021 έως το 2025 είναι το αποκορύφωμα ολόκληρης της ιστορίας της ανθρωπότητας.-4

Η σύγκρουση μεταξύ ολοκληρωτικών ομολόγων σε μια ιδεολογική περίοδο είναι απολύτως αναπόφευκτη. Οποιαδήποτε σύγκρουση σημαίνει τεράστιο χρηματικό ποσό και παγκόσμια οικονομική κρίση. Η Ευρώπη έχει αρχίσει εδώ και καιρό να σφίγγει τα ζωνάρια της. Πώς θα εξελιχθεί αυτό για τη Ρωσία;

«Τι μας απειλεί αυτό προσωπικά; Τίποτα για εμάς. Η Ρωσία είναι η Κιβωτός του Νώε. Η Ρωσία έχει τα πάντα. Το 2025 ξεκινά μια νέα εποχή, το 2029 όλος ο κόσμος θα είναι Ρώσικος. Ολόκληρη η παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα βασίζεται σε ρωσικούς κανόνες, αρχές και νόμους».

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου