ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!! ΟΒΙΔΑ!!! Αρμαγεδδών… Καθώς το ΙΣΡΑΗΛ και το ΙΡΑΝ βρίσκονται στο χείλος του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ | Διασκευάστηκε με το βίντεο του Clayton Morris

Η Medeea Greere, ένας ανεξάρτητος εκδότης, βρίσκεται τώρα στο Telegram στη διεύθυνση https://t.me/AMGNEWS2022 και υπάρχει μόνο για υποστήριξη αναγνωστών καθώς δημοσιεύουμε την Αλήθεια, την Ελευθερία και την Αγάπη για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!


🚨ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ‼️ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Γ' Παγκοσμίου Πολέμου⚠️

Βίντεο
00:00
00:11

The Storm Approaches: Η απειλή πολέμου του Ιράν προκαλεί παγκόσμιο συναγερμό

Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, καθώς η πρόσφατη δήλωση ετοιμότητας του Ιράν να χτυπήσει το Ισραήλ στέλνει σοκ στην παγκόσμια πολιτική. Με τους φόβους του  Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου  να κλιμακώνονται, η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα μιας άνευ προηγουμένου σύγκρουσης, παγιδευμένη σε έναν ιστό εξαπάτησης και άρνησης.

Καθώς οι γεωπολιτικές εντάσεις φτάνουν σε σημείο βρασμού, ο κόσμος κρατά την ανάσα του, προετοιμασμένος για την καταιγίδα που μπορεί σύντομα να μας πέσει. Το πρόσφατο κροτάλισμα του Ιράν και η δήλωση ετοιμότητας να χτυπήσει το Ισραήλ έχουν εκτοξεύσει την  παγκόσμια πολιτική  σε κατάσταση αναταραχής, με τους φόβους για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο να διαφαίνονται στον ορίζοντα. 

Η στρατιωτική ικανότητα του Ιράν  κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων  15 παγκοσμίως , διαθέτοντας ένα τρομερό οπλοστάσιο ικανό να προκαλέσει όλεθρο σε παγκόσμια κλίμακα. Με τις εντάσεις να κλιμακώνονται μέρα με τη μέρα, η ευαίσθητη ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται στα όρια της κατάρρευσης, απειλώντας να βυθίσει την περιοχή στο χάος.

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΑΟΣ

Στην άλλη πλευρά της εξίσωσης βρίσκεται  το Ισραήλ , ένα έθνος οπλισμένο με ένα  σημαντικό οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων . Καθώς το φάσμα των αντιποίνων είναι μεγάλο, τα διακυβεύματα δεν ήταν ποτέ υψηλότερα και για τις δύο πλευρές, με τις πιθανότητες καταστροφικών συνεπειών να κρέμονται δυσοίωνα στον αέρα.

Όμως, μέσα στην ομίχλη του πολέμου, γίνονται διπλωματικές προσπάθειες για να εκτονωθεί η κατάσταση και να αποτραπεί το αδιανόητο. Πίσω από τις κλειστές πόρτες, διπλωμάτες και παγκόσμιοι ηγέτες επιδίδονται σε έναν λεπτό χορό διπλωματίας, αναζητώντας κοινό έδαφος και δρόμους προς την ειρήνη σε μια περίοδο άνευ προηγουμένου κρίσης.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αποκαλύφθηκε το κρυμμένο μυστικό του Βατικανού: «Η Θεία Προσευχή – Ένα Θαύμα ενός λεπτού για τους Τεξανούς πατριώτες, όλους τους Αμερικανούς, τους ήρωές μας και τον Πρόεδρο Τραμπ – Είθε ο Θεός να ευλογεί την Αμερική!» ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ωστόσο, καθώς ο κόσμος κρατά την ανάσα του, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύγκρουση συνεχίζεται αμείωτη. Το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι υψηλότερο και οι επιλογές που κάνουμε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα διαμορφώσουν την πορεία της ιστορίας για τις επόμενες γενιές.

Καθώς βρισκόμαστε στον γκρεμό του πολέμου, ένα πράγμα παραμένει πολύ ξεκάθαρο: η μοίρα της ανθρωπότητας κρέμεται στην ισορροπία και οι αποφάσεις που λαμβάνουμε τώρα θα αντηχούν για τα επόμενα χρόνια, διαμορφώνοντας το μέλλον του κόσμου μας με τρόπους που μετά βίας μπορούμε να φανταστούμε.

Ανθρώπινο κόστος:

Ενόψει της επικείμενης σύγκρουσης, το ανθρώπινο κόστος του πολέμου φαίνεται μεγάλο, ρίχνοντας μια σκιά απόγνωσης στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Καθώς τα τύμπανα του πολέμου γίνονται όλο και πιο δυνατά, αθώοι πολίτες βρίσκονται παγιδευμένοι στα διασταυρούμενα πυρά, με τις ζωές τους να ανατρέπονται από δυνάμεις πέρα ​​από τον έλεγχό τους.

Διπλωματικές Διαβουλεύσεις:

Στα παρασκήνια, διπλωμάτες και  παγκόσμιοι ηγέτες  συμμετέχουν σε έναν λεπτό χορό διπλωματίας, επιδιώκοντας να εκτονώσουν τις εντάσεις και να αποτρέψουν το ξέσπασμα μιας μεγάλης κλίμακας σύγκρουσης. Σε συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών και διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου, γίνονται προσπάθειες για την εξεύρεση κοινού εδάφους και τη χάραξη οδών προς την ειρήνη.

Η ομίχλη του πολέμου:

Μέσα στο χάος της επικείμενης σύγκρουσης, οι κυβερνήσεις παλεύουν με έναν χείμαρρο παραπληροφόρησης και χειραγώγησης, συσκοτίζοντας την αλήθεια και σπέρνοντας σύγχυση στους πολίτες τους. Η εξαπάτηση και η άρνηση κυριαρχούν καθώς οι ηγέτες προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο της αφήγησης, αφήνοντας το κοινό στο σκοτάδι σχετικά με την πραγματική φύση της κρίσης.

Υπολογισμός των πιθανοτήτων:

Καθώς οι εντάσεις κλιμακώνονται, αναλυτές και ειδικοί προσπαθούν να αξιολογήσουν την πιθανότητα σύγκρουσης και τις πιθανές συνέπειες της στρατιωτικής δράσης. Από τις υπηρεσίες πληροφοριών έως τις δεξαμενές σκέψης, φωνές σε όλο τον κόσμο επηρεάζουν τις προθέσεις του Ιράν και την απάντηση του Ισραήλ, επιδιώκοντας να πλοηγηθεί στα ύπουλα νερά της γεωπολιτικής αβεβαιότητας.

ΚΟΥΒΕΪΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ  Το Κουβέιτ και το Κατάρ, που συνορεύουν με το Ιράν, φέρεται να αρνήθηκαν τη χρήση των βάσεων και του εναέριου χώρου τους από τις ΗΠΑ για στρατιωτικές ενέργειες κατά του Ιράν, τονίζοντας τη δέσμευσή τους για ουδετερότητα και αποφυγή συγκρούσεων.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ εναέριου χώρου ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΡΑΝ  Ακυρώνονται πτήσεις από και προς το Ιράν και το Ισραήλ εν αναμονή αεροπορικών επιδρομών: – Η Austrian Airlines ακύρωσε όλες τις πτήσεις προς το Ιράν έως τις 18 Απριλίου – Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πολιτική κίνηση πάνω από το Ισραήλ Ο εναέριος χώρος έχει εκκαθαριστεί εν όψει ιρανικής επίθεσης – Δεν υπάρχει αεροσκάφος πάνω από τον εναέριο χώρο του Ισραήλ, με τα μόνα εναπομείναντα ping να είναι σταθερά στο αεροδρόμιο Ben-Gurion στο Τελ Αβίβ.

Το Ιράν κατέλαβε το ισραηλινό πλοίο MSC ARIES στα στενά του Ορμούζ.  Αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή παιχνιδιού. Αυτό για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία, η Ιορδανία και το Κατάρ βοηθούν το Ισραήλ να παρακάμψει τον αποκλεισμό των Χούθι μέσω χερσαίας οδού από το λιμάνι των ΗΑΕ. Το Ιράν κόβει τώρα και αυτή τη διαδρομή. Εάν η Χεζμπολάχ έκοψε τη διαδρομή της Μεσογείου με τα drones της, το Ισραήλ θα μπορούσε να πέσει σε πλήρη εμπορικό αποκλεισμό.

Το ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΩΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»  Μετά την κατάσχεση από το IRGC ενός πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που συνδέεται με τον Ισραηλινό δισεκατομμυριούχο Eyal Ofer, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ κατηγόρησε το Ιράν για πειρατεία:

«Καλώ την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ελεύθερο κόσμο να κηρύξει αμέσως το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν τρομοκρατική οργάνωση και να επιβάλει κυρώσεις στο Ιράν τώρα».

amg-news.com 

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com