Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η Γαλλία εκκενώνει οικογένειες διπλωματών από το Ισραήλ. Το Ηνωμένο Βασίλειο καλεί τους πολίτες να εγκαταλείψουν το Ισραήλ.

 Η Γαλλία προειδοποίησε τους πολίτες της να «απέχουν επιτακτικά από τα ταξίδια τις επόμενες ημέρες στο Ιράν, τον Λίβανο, το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη», ανακοίνωσε την Παρασκευή το περιβάλλον του υπουργού Εξωτερικών.


Η Γαλλία απομακρύνει επίσης μέλη της οικογένειας Διπλωματών από αυτές τις χώρες, εν αναμονή του ξεσπάσματος εχθροπραξιών μεταξύ Ισραήλ και Ιράν.

Η Γαλλία προσχωρεί στη Ρωσία, την Ινδία και άλλες χώρες, που όλες έχουν πει στους πολίτες να μην ταξιδεύουν στο Ισραήλ, το Ιράν, τον Λίβανο και τα παλαιστινιακά εδάφη.

ΚΑΙ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

Η πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου στο Ισραήλ συμβουλεύει να μην ταξιδεύετε στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη εκτός από τα απαραίτητα.

«Η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί γρήγορα και χωρίς προειδοποίηση. Αυτό θα μπορούσε να διαταράξει τις αεροπορικές και οδικές συνδέσεις εκτός της χώρας. Εάν ο λόγος σας να παραμείνετε στο Ισραήλ δεν είναι απαραίτητος, θα πρέπει να σκεφτείτε να φύγετε εάν είναι ασφαλές να το κάνετε».

halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου