Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα : Ρωτώ τους αρμόδιους ο αντιρατσιστικός νόμος για ποιον ισχύει τελικά;Καλημέρα ιστοσελίδα τρικλοποδιά και αναγνώστες. Με πολλη λυπη βλεπω οτι πολλοι ηθοποιοι δεν εχουν ιερο και οσιο.

Ολοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που ονομάζονται ηθοποιοί και προσβάλλουν τα ιερά και τα όσια της ορθής πίστης. Και μας λένε η τέχνη δεν έχει όρια. Αναφέρομαι στον κύριο θεατρίνο και θα του πω αυτά τα λίγα: που ειναι το ήθος σου Θεατρίνε όταν εχετε το θράσσος να φωτογραφίζεσθε ως Αγιος Ανδρέας.

Ζω στην πόλη που πολιούχος της είναι ο Αγιος Ανδρέας και θλίβομαι πραγματικά, οπως και τόσοι άλλοι χριστιανοί ορθόδοξοι συνανθρωποι μου. Πολλοι απ το συναφι σας θεατρίνε, οχι όλλοι ευτυχώς, εχουν σατανικό μένος για τους Αγίους, για το Χριστό για την Παναγία οτι αφορά την ορθόδοξη πίστη. Σας ενοχλούν οι νηστείες σας ενοχλούν τα πάντα. Γιατι δεν εμπαίζετε αλλα θρησκευτικά δόγματα;;; Μας προσβάλεται τα ιερά και τα όσια και κανείς δεν μιλά. Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια παρόμοια περιστατικά απο το συνάφι αθέων, θολοκουλτουριαρηκων θεατρίνων και δημοσιογράφων. Αλλη να στηλιτεύει το σταυρό του Κυρίου μας με τη γυμνοστηθη γυναίκα πάνω στο σταυρό, αλλοι να παίζουν παραστάσεις στηλιτεύοντας το Χριστό μας και τους δωδεκα Αποστόλους, αλλος να παρουσιάζει την εικόνα της Παναγίας με έναν αρουραίο στις Αγιες μορφές τους.

<θου Κυριε φυλακήν το στόματι μου>. Στα ιερά και τα όσια που στηλιτεύετε δεν τους κάνετε τίποτα. Τον εαυτό σας βλάπτετε. Κι αν δεν μετανοήσετε τα ολεθρια αποτελέσματα θα τα δείτε στο μέλλον και θα σας αφορούν άμεσα.Τι ακούμε και τι βλέπουμε στις έσχατες αυτές μέρες. Και τώρα βλέπουμε τον θεατρίνο αυτόν να ποζάρει ως Αγιος Ανδρέας χωρίς τσίπα και ντροπή. Τι σας έπιασε όλους τους εκσυγχρονιστές και τους αθέους με την ορθόδοξη πίστη; Δεν πιστεύετε μεγια σας και χαρά σας. Τα ιερά και τα οσια της ορθοδοξου πιστεως σαν Χριστιανοι και ορθοδοξοι δεν σας επιτρεπουμε να τα στηλιτευετε. Στο βωμό του κερδους και της αμάθειας που σας διακρινει περι ορθοδοξου πίστεως. Κανετε και πραττεται απαραδεκτα πραγματα.

Ρωτώ τους αρμόδιους ο αντιρατσιστικός νόμος για ποιον ισχύει τελικά; σας φταίει οτι εχει να κάνει με την Ορθοδοξία. Τελικά ξερει ο διάβολος τη φοβαται και βάζει τα παιδιά του να στηλιτεύουν οτι εχει να κανει με την εκκλησια του Χριστού, την Τριαδική θεότητα, τους Αγίους, την Παναγία μσς. Θεατρίνε εσυ που χες το θρασσος να φωτογραφηθεις ως Αγιος Ανδρέας. Ο Αγιος Ανδρεας μαρτύρησε με μαρτυρικο θανατο για τον γλυκυτατο Χριστό μας και οταν είδε το σταυρο του για να μαρτυρήσει με σταυρικό θάνατο σαν το Χριστό μας δεν το δεχθηκε γιατί θεωρουσε τον εαυτό του Ανάξιο και ζητησε να μαρτυρήσει πανω σε δυο ξυλα χιαστη και συ θεατρίνε εχεις το θρασσος να εξευτελίζεις τον Αγιο Ανδρεα με την συμπεριφορα σου.

Μας ειπες στενομυαλους εμας τους χριστιανους που αντιστεκόμαστε σε αυτες τις ηλιθιοτητες. Δεν είμαστε στενόμυαλοι θεατρίνε, ειμαστε χριστιανοι με τόλμη, αρχοντιά και παλληκαριά.

Λυπαμαι που ειστε στο κοινοβουλιο και σας πληρωνω εγω με τη δυσβαστακτη φορολογια που μου επιβαλλει το κρατος.

Καλη μετάνοια σε σενα και οσοι πραττουν τα παρόμοια σαν κι εσενα καλο υπολοιπο Σαρακοστής.

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου