Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ισραηλινά ΜΜΕ η θυσία κόκκινης δαμάλας θα γίνει στις 22/4/2024. Ιράν-Ισραήλ στο κόκκινο… στο κόκκινο της κόκκινης δαμάλας!

 

Ισραηλινά ΜΜΕ: η θυσία κόκκινης δαμάλας θα γίνει στις 22/4/2024. Ιράν-Ισραήλ στο κόκκινο… στο κόκκινο της κόκκινης δαμάλας!

Οι οργανώσεις του Όρους του Ναού-Temple Mount υποβάλλουν επίσημα αίτημα στην ισραηλινή αστυνομία για να επιτραπεί η εισαγωγή βωμού και μαχαιριών για τη τελετουργική θυσία-σφαγή κόκκινων δαμαλίδων- αγελάδων στο Τζαμί Al-Aqsa στις 22 Απριλίου 2024.

Ήδη Ιράν-Ισραήλ στο κόκκινο… στο κόκκινο της κόκκινης δαμάλας!..

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σφαγή και η θυσία των κόκκινων δαμαλίδων θα γίνει στις 22 Απριλίου 2024.

Στη Ραββινική παράδοση, οι στάχτες από την κόκκινη αγελάδα θεωρούνται ως εξιλέωση για την αμαρτία της λατρείας του χρυσού μόσχου. Οι Εβραίοι θυσίαζαν μοσχάρια όπως δηλώνουν και οι Ψαλμοί του Δαβίδ όπως ο 50ος ”τότε ἀνοίσουσιν ἐπὶ τὸ θυσιαστήριόν σου μόσχους.’

Ο Ιουδαισμός δεν έχει κάνει το πολιτισμικό πέρασμα στην ”αναίμακτη λατρεία” αυτό δικαιολογεί τον κύκλο αίματος, λουτρό αίματος και γενοκτονία που εκπονεί ο σιωνιστικός μεσσιανισμός;

Η τελετουργία θα μπορούσε να γίνει το Ιουδαϊκό Πάσχα του 2024. Η ζωοθυσία της κόκκινης δαμάλας σχετίζεται με την απαρχή καθοσίωσης της ανέγερσης του Τρίτου Ναού του Σολομώντα που σηματοδοτεί την έλευση του ”Μεσσία” (δηλ. του Αντίχριστου) που αναμένουν οι Εβραίοι. ”Η τελετουργική θυσία της κόκκινης δαμάλας και η ανοικοδόμηση του Ναού ανακοινώνουν ακόμη τις σοβαρές ανατροπές στην περιοχή” αναφέρει δημοσιογράφος του CBS..

Ήδη Ιράν Ισραήλ είναι στο κόκκινο … στο κόκκινο της κόκκινης δαμάλας..

Οι σιωνιστές θεωρούν ότι κάτω από το αλ Ακσά βρίσκονται τα θεμέλια του τελευταίου ναού του Σολομώντα και εκεί πρέπει να τον ανοικοδομήσουν.. 

dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Θυσια στον σατανα παλι οι εβραιοι.
    Θα φερουν τον μεσσια απο τα LIDL εναν δηθεν μεσσια που τον βαφτησαν αυτοι και οχι εναν μεσσια που ηρθε μονος του να σωσει αυτον τον λαο του σατανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή