Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Οι ήχοι των σαλπίγγων από τον ουρανό έχουν σαρώσει τον κόσμο. Τι μαγειρεύεται;

 


Σε ένα πρόσφατο άρθρο (Το τέλος του κόσμου αρχίζει τον Απρίλιο του 2023) είχαμε ήδη αναφέρει στους αναγνώστες μας για παράξενους ήχους σάλπιγγας στην Οδησσό, οι οποίοι εμφανίστηκαν εκεί δύο φορές στις 26 Μαρτίου 2023: μία φορά στο ηλιοβασίλεμα και μία στη μέση της νύχτας.

Η αιτία αυτού του φαινομένου δεν είναι ακριβώς γνωστή και συνήθως οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν πάντα δύο εκδοχές: είτε πρόκειται για το βουητό της γης που συνδέεται με τελούριες ενέργειες, είτε για τον ήχο τεράστιων εξωγήινων πλοίων. 

Τα παγκόσμια ειδησεογραφικά κανάλια παραδοσιακά αποσιωπούν τέτοια φαινόμενα, τα νέα συγκεντρώνονται αργά, αλλά σταδιακά φτάνουν και στις μάζες:


Νότια Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο και πάλι:

Περισσότερη Καλιφόρνια:


Λαμβάνοντας υπόψη τη γενική σεισμολογική κατάσταση στην Καλιφόρνια και χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τους ήχους στην Ουκρανία, θα λέγαμε ότι πρόκειται αναμφίβολα για απελευθέρωση ενέργειας από τοπικά ρήγματα. Ωστόσο, ας δούμε τι συνέβαινε σε άλλα μέρη του κόσμου την ίδια ημέρα (συν/πλην 48 ωρών):


Η Γερμανία, η Μεσόγειος και η Νότια Αμερική επηρεάστηκαν επίσης:


Για ένα σεισμικό γεγονός αυτή η πανταχού παρούσα παρουσία θα ήταν υπερβολική. Επιπλέον, όλα συνέβησαν την περίοδο 25-28 Μαρτίου και ένας τέτοιος συγχρονισμός για σεισμικά και άλλα λιθοσφαιρικά γεγονότα δεν είναι πολύ τυπικός. Ως εκ τούτου, όπως είπαμε μετά την Οδησσό, η βασική εκδοχή εξακολουθεί να είναι κάποιου είδους εξωγήινοι.

Ίσως κάποιοι είδους δυνάμεις προετοιμάζουν χώρες και λαούς για την Ανάληψη, η οποία, όπως αναφέρουν κάποιοι τηλεπαθητικοί και πάστορες, θα συμβεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Κάποιοι άνθρωποι θα εκκενωθούν και οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν ένα παιχνίδι "βασιλιά του βουνού" μεταξύ τους, στο οποίο δεν θα υπάρχουν νικητές. 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί για τους ανθρώπους να πετάξουν απλά όχι τόσο φιλικές δυνάμεις και σε εκείνους που θα επιβιβαστούν ακόμα και ο πυρηνικός πόλεμος που ξεκίνησε στη Γη θα φανεί σαν απογευματινή παράσταση - κάποιοι τηλεπαθητικοί λαμβάνουν ακριβώς τέτοια μηνύματα. 

Τέλος, κάποια γεωλογική εκδοχή δεν την αποκλείουμε απολύτως, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μιλήσουμε για κάτι παγκόσμιο όπως η μετατόπιση των πόλων της Γης. 

Συνήθως οι απαντήσεις σε τέτοια πολύπλοκα θεωρητικά διλήμματα παίρνουν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μερικές φορές χρόνια ή ακόμη και δεκαετίες, αλλά τώρα όλα πηδάνε με κάποιο άγριο ρυθμό και μπορεί να πάρουμε απαντήσεις μέσα στον τρέχοντα μήνα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.


thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

4 σχόλια:

 1. Ο ΦΌΒΟΣ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ Η ΗΤΤΟΠΆΘΕΙΑ
  ΜΆΝΤΕΨΕ ΤΙ ΣΕ ΚΆΝΕΙ ?
  ΔΕΙΛΌ !!!

  ΘΕΪΚΌ ? Ε ? ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΆΤΗ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ...!?

  ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΌ ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡΟΧΟΙ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΚΟΥΕΣ ΤΑΝΙΤΣΕΣ...!!!
  (ΓΙΑΤΊ ΟΧΙΙΙ...?)  ΦΟΒΟΎ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ 🇬🇷DNA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιους να φοβηθούμε, αυτους τους Έλληνες που χάσανε από τους Ρωμαίους, μήπως αυτούς από τους γότθους, ή μήπως εκείνους από τους Τούρκους μετά από χρόνια;

   Διαγραφή
 2. 7:37

  ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗ...! ΕΑΥΤΌ ❗
  😏
  ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΆΓΑΤΕ ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ ΑΜΑΣΙΤΑ ΣΑΝΟ ΣΑΝΟΜΠΕΕΕΤΟ ΑΒΕΡΤΑ ΣΑΝΌ
  ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ.ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΕ...
  ΜΠΕΕΕ

  🤣🤪

  ΑπάντησηΔιαγραφή