Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Εξακολουθούν να γεννιούνται οι Νεφελίμ στον κόσμο μας σήμερα;

Έχετε διαβάσει ποτέ τα εδάφια της Παλαιάς Διαθήκης που περιγράφουν τον Θεό να διατάζει τους Ισραηλίτες να εξαφανίσουν ολόκληρες πόλεις ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων ανδρών, γυναικών και παιδιών; Ίσως αναρωτιέστε γιατί ο Θεός θα διέταζε τις γυναίκες και τα αθώα παιδιά να εξοντωθούν και να δολοφονηθούν. Ο πάστορας Troy Brewer μοιράστηκε ένα μήνυμα στην εκκλησία OpenDoor σχετικά με τη γραμμή αίματος των Νεφελίμ και τον πόλεμο των δύο σπόρων.

Όταν ο Θεός απελευθέρωσε τον εβραϊκό λαό από την Αίγυπτο, είχε έτοιμη μια Γη της Επαγγελίας και τους περίμενε. Λόγω της ανυπακοής τους, περιπλανήθηκαν στην έρημο για 40 χρόνια μέχρι να έρθει η ώρα της κατάκτησης.

Ο Μπρούερ λέει, "Αν και δεν πήγαν στη Γη της Επαγγελίας, δεν είχαν την πολυτέλεια να μην πολεμούν με γίγαντες. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις υποσχέσεις του Θεού επειδή δεν ήθελαν να καταλάβουν πόλεις και γίγαντες. Λοιπόν, μαντέψτε τι τους έβαλε ο Θεός να κάνουν ενώ ήταν έξω στην έρημο;» Στην πραγματικότητα, οι Ισραηλίτες κατέστρεψαν 60 πόλεις.

Λέει ότι ο λόγος που ο Θεός σκότωσε όλους τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά είναι για να καταστρέψει το μολυσμένο DNA και τη γραμμή αίματος. Ο Brewer δείχνει τον ανάμεικτο σπόρο. Ένα DNA που δεν δημιούργησε ο Θεός, που εξαπλώθηκε στην ανθρωπότητα. «Συνεχίστηκε από την αρχή, συνεχίστηκε ακόμη και στις ημέρες του Βασιλιά Ιησού, και συνεχίζεται τώρα, αυτό το δευτερόλεπτο», λέει.

Το Δευτερονόμιο 3:11 λέει, «Επειδή μόνο ο Ωγ, ο βασιλιάς της Βασάν, έμεινε από το υπόλοιπο των γιγάντων».

Αυτός ο πόλεμος με τους σπόρους ξεκίνησε στο εδάφιο Γένεση 3:15, το οποίο λέει, «Και θα βάλω εχθρότητα ανάμεσα σε σένα και τη γυναίκα, και ανάμεσα στο σπέρμα σου και τη Βλέπά της· Αυτός θα συντρίψει το κεφάλι σου, και θα συντριβήξεις τη φτέρνα του» (NKJV). Από την αρχή ο Θεός είχε ένα σχέδιο στο μυαλό του. Ήξερε ότι θα έστελνε τον γιο Του Ιησού σε αυτόν τον κόσμο για να καταστρέψει τα έργα του Σατανά που πέρασαν από τη μολυσμένη γενιά.

Τα εδάφια Γένεση 6:1-4 μιλάνε για ανθρώπους που πολλαπλασιάζονται στη γη και ότι ο Θεός περιορίζει τα χρόνια των ανθρώπων σε 120 χρόνια. Στο εδάφιο 4 λέει, "Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις ημέρες, και επίσης μετά από αυτές, όταν οι γιοι του Θεού μπήκαν στις κόρες των ανθρώπων, και τους γέννησαν παιδιά. Αυτοί ήταν οι ισχυροί άνδρες που ήταν από γέροι, γνωστοί άνθρωποι».

«Είχε να κάνει με τα ανθρώπινα όντα, που έρχονται τόσο οικεία με δαιμονικά πράγματα που μεταδίδουν κάτι σωματικά», λέει ο Μπρούερ. Πιστεύει ότι αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Στο κήρυγμά του, ο Μπρούερ επισημαίνει την πλημμύρα και τον «μεταανθρωπισμό». Λέει ότι ο μολυσμένος σπόρος ή η γραμμή αίματος μεγάλωνε γρήγορα και ο Θεός έπρεπε να φέρει τον κατακλυσμό για να τους εξαφανίσει. Φανταστείτε τον Ιησού να επιστρέφει σε έναν κόσμο που ήταν γεμάτος με μικτή γραμμή αίματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γενεαλογία είναι σημαντική για τον Θεό στη Βίβλο. Βλέπετε την καθαρή γραμμή αίματος που οδηγεί στον Ιησού από την αρχή.

Σήμερα, γίνονται συζητήσεις για παρόμοιες δια-ανθρώπινες συνομιλίες σε όλο τον κόσμο. Είναι η ιδέα ότι μέσω της τεχνολογίας AI θα συμβεί ένα πλέγμα μεταξύ της ανθρωπότητας και των υπολογιστών. Οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεπεράσουν τον ρόλο του Θεού και της δημιουργίας.

Στους έσχατους καιρούς ξέρουμε ότι πολλοί θα εξαπατηθούν, θα υπάρξει μεγάλη πτώση. Καθώς αυτές οι συζητήσεις συνεχίζουν να φυτρώνουν, το πιο σημαντικό πράγμα στο τέλος της ημέρας είναι σε ποιον είναι η πίστη σας; Είστε πιστοί στον Βασιλιά Ιησού ή στους θεούς του κόσμου;

skywatchtv.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου