Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

GEWKWN : Έκθεση Rand Corporation 2019: Πώς να καταστρέψετε τη Ρωσία.

 GEWKWN

«Υπερέκταση και ανισορροπία της Ρωσίας» Dinucci     ‘’Αναγκάστε τον αντίπαλο να επεκταθεί απερίσκεπτα και μετά καταστρέψτε τον ‘’ Αυτό  είναι ένα σχέδιο κατά της Ρωσίας που εκπόνησε η Rand Corporation, η δεξαμενή σκέψης με τη μεγαλύτερη επιρροή στις ΗΠΑ. Με ένα επιτελείο χιλιάδων ειδικών, η  Rand corp. παρουσιάζεται ως η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και πολιτικής ανάλυσης στον κόσμο για τους ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων. 

Εχει έναν ‘’στρατό’’ 1.800 ερευνητών και άλλων ειδικών που στρατολογούνται από 50 χώρες, μιλούν 75 γλώσσες, κατανεμημένοι σε γραφεία και άλλες τοποθεσίες στην  Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Περσικό Κόλπο.    Η Rand Corporation, χρηματοδοτείται επίσημα από το Πεντάγωνο, τον στρατό και την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας (CIA και άλλες), υπηρεσίες σε άλλες χώρες και ισχυρούς μη κυβερνητικούς οργανισμούς . 

Η Rand Corp. βοήθησε στη χάραξη της στρατηγικής που επέτρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες να βγουν νικήτριες από τον Ψυχρό Πόλεμο, αναγκάζοντας τη Σοβιετική Ένωση να καταναλώσει τους πόρους της σε μια εξαντλητική στρατιωτική αντιπαράθεση. Αυτό το μοντέλο ενέπνευσε το νέο σχέδιο που εκπονήθηκε το 2019: «Υπερέκταση και ανισορροπία της Ρωσίας», δηλαδή αναγκάζοντας τον αντίπαλο να υπερεκταθεί για να τον εξισορροπήσει και να τον γκρεμίσει. 

Αυτές είναι οι κύριες γραμμές επίθεσης που περιγράφονται στο σχέδιο Rand, πάνω στο οποίο κινήθηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια. 

1. ) Η Ρωσία πρέπει να δεχθεί επίθεση στην οικονομία της που εξαρτάται έντονα από τις εξαγωγές φυσικού αερίου και πετρελαίου: για τον σκοπό αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθούν εμπορικές και οικονομικές κυρώσεις και, ταυτόχρονα, η Ευρώπη πρέπει να  μειώσει τις εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου, αντικαθιστώντας το με υγροποιημένο φυσικό αέριο των ΗΠΑ. 

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτό το έχουν πραγματοποιήσει όμως τελικά λειτούργησε μπούμερανκ με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με κατάρρευση οι οικονομία της Αμερικής, της Ευρώπης και όχι μόνο  

2. )  Να ενθαρρυνθεί η εσωτερική αμφισβήτηση και ταυτόχρονα να υπονομευτεί η εξωτερική εικόνα της Ρωσίας , αποκλείοντάς την από τα διεθνή φόρουμ και μποϊκοτάροντας τις διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει. 

3.) Στον στρατιωτικό τομέα, είναι απαραίτητο οι ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ να αυξήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην Ρωσία, 

4. )   εξοπλισμό της Ουκρανίας από Αμερική και Ευρώπη αλλά αυτό θα πρέπει να υπολογιστεί προσεκτικά για να κρατηθεί η Ρωσία υπό πίεση χωρίς να διολισθήσει σε μια μεγάλη σύγκρουση, την οποία θα κέρδιζε.   

5. )  Οι ΗΠΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ  κυρίως σε στρατηγικά βομβαρδιστικά και πυραύλους επίθεσης μεγάλου βεληνεκούς που στρέφονται κατά της Ρωσίας.  

6. ) Η  ανάπτυξη στην Ευρώπη νέων πυρηνικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς με στόχο την Ρωσία θα οδηγούσε σε υψηλές πιθανότητες επιτυχίας, αλλά θα παρουσίαζε επίσης υψηλούς κινδύνους. 

Οι αναλυτές της Rand συμπεραίνουν ότι η Ρωσία θα κατέληγε να πληρώσει το πιο σκληρό τίμημα σε μια αντιπαράθεση, αλλά οι ΗΠΑ θα έπρεπε επίσης να επενδύσουν τεράστιους πόρους, οι οποίοι επομένως δεν θα ήταν πλέον διαθέσιμοι για άλλους στόχους. 

7. ) Η μείωση της ρωσικής επιρροής στην Κεντρική Ασία θα ήταν πολύ δύσκολη και θα μπορούσε να αποδειχθεί δαπανηρή. Η αυξημένη δέσμευση είναι απίθανο να επεκτείνει τη Ρωσία πολύ οικονομικά και πιθανόν να είναι δυσανάλογα δαπανηρή για τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

8. ) Η ανατροπή της Υπερδνειστερίας και η εκδίωξη των ρωσικών στρατευμάτων από την περιοχή θα ήταν πλήγμα για το ρωσικό κύρος, αλλά θα εξοικονομούσε χρήματα από τη Μόσχα και πιθανότατα θα επιβάλει πρόσθετο κόστος στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους. 

Το κύριο πράγμα είναι να προκαλέσεις μια σύγκρουση, να ανάψεις τη φωτιά του πολέμου, να συμπιέσεις τη Ρωσία με ένα πύρινο δαχτυλίδι χάους.  Τα στρατηγικά σημεία αυτού του σχεδίου έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2021. Πάβελ Κίσελεφ   

Τελικά  η κόλαση σχεδόν άδειασε και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ στην Γη για να βοηθήσουν τους δικούς τους στην καταστροφή της ανθρωπότητας    

Η Ουάσιγκτον θεωρεί την Πολωνία ότι είναι η πρώτη γραμμή του μετώπου σε οποιαδήποτε μελλοντική αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, για το λόγο αυτό την μετατρέπει  στην κύρια ευρωπαϊκή της βάση, γι’ αυτό, εκτός από τα Αμερικανικά πυραυλικά συστήματα HIMARS  η Βαρσοβία με εντολή της Αμερικής χτίζει φράχτη στα σύνορα με τη Ρωσία. 

Η Πολωνία θα τοποθετήσει αμερικανικά πυραυλικά συστήματα Himars κοντά στα σύνορα με το Καλίνινγκραντ, έχει ήδη αγοράσει 20 συστήματα για 414 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το Κογκρέσο των ΗΠΑ έχει ήδη συμφωνήσει να παραδώσει περίπου 500 περισσότερα συστήματα υψηλής κινητικότητας, αξίας περίπου 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.  

Η Πολωνία εμπλέκεται πλήρως σε μια αντιρωσική υστερία και το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό για την Πολωνία 

21 Οκτ 2022  Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ προειδοποίησε ότι ‘’…….στο τέλος το ΝΑΤΟ θα χρησιμοποιήσει την ΠΟΛΩΝΙΑ σε κάτι το όποιο θα εξαγριώσει τους ρώσους και η Πολωνία θα δεχτεί ένα δυνατό ‘’ΔΑΓΚΩΜΑ’’ από τους Ρώσους……… η Πολωνία θα κάνει κάτι το οποίο θα εξαγριώσει τους ρώσους και τότε θα δεχτεί τις συνέπειες……12 Οκτ 2022  Ο Γέροντας μου: ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!!  Οι δυτικοί θα ενεργοποιήσουν την Πολωνία εναντίον της Ρωσίας στα σύνορα………. 

 28 Φεβρουαρίου 2023 θα γίνει ένα μεγάλο κακό, δεν θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά αλλά θα χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι ένα φοβερό όπλο, ένα όπλο το οποίο δεν το έχουν εμφανίσει ακόμη οι Ρώσοι, και δεν το γνωρίζει ο κόσμος 

Αγίου Αγαθάγγελου για τα γεγονότα στην Κριμαία και Ουκρανία ΑΠΟ ΤΟ…1279  

 «Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου (ρωσική αρκούδα) ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου………. Ω φίλη, ιδού τα ΑΡΙΣΤΟΠΟΛΕΜΙΚΑ σου όργανα (σ.σ.: εννοεί όπλα προηγμένης τεχνολογίας), πληρούσι τους αιθέρας ……….. Επί τε την χερσόνησον (σ.σ.: χερσόνησος της Κριμαίας) έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν (σ.σ.: πάλι η Κριμαία) και τα πέριξ μέρη των Σκυθών». vimaorthodoxias.gr 

Η αρχαία Σκυθία είναι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ  (οι δυτικοί Ουκρανοί είναι απόγονοι των Σκυθών, Χαζάρων και Γερμανών. ) 

Ο Αγαθάγγελος στο κεφ η΄αναφέρει  την Ρωσική εισβολή σε Αυστρία-Γερμανία-Πολωνία και Γαλλία.

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου