Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Οι Κατακόμβες του "Azovstal" στη Μαριούπολη. Aστρολόγος επιβεβαιώνει τα DUMBς: "Ναι, υπάρχουν". Η Ουκρανία σχεδιάζει Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι Κατακόμβες του "Azovstal" στη Μαριούπολη - το RT DE κατεβαίνει

EXKLUSIV: Die Katakomben von "Asowstal" in Mariupol – RT DE wagt sich hinunter

24 Apr. 2023

Τι κρύβεται στα σκοτεινά υπόγεια των παγκοσμίου φήμης σιδηρουργείων "Azovstal" ?   Μαζί με Ρώσους πρωτοπόρους, ο ανταποκριτής μας Ιβάν Πολιανσκι κατέβηκε για να ρίξει μια ματιά.

====================

Anda News

Τι κρύβει το Azovstal;    11 Απριλίου 2022

https://spletnik.ru/195070_chto-skryvaet-azovstal

Κάτω από τη βιομηχανική ζώνη Azovstal, που ανήκει στον ολιγάρχη Rinat Akhmetov, που φέρεται να είναι νόθος γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Κούτσμα, υπάρχουν 24 χιλιόμετρα τούνελ σε βάθος έως και 30 μέτρων. 

Οι σήραγγες είναι εξοπλισμένες με σύστημα αποθήκης με θωράκιση. 

Σύμφωνα με τον Boris Rozhin, ειδικό στο Κέντρο Στρατιωτικής Πολιτικής Δημοσιογραφίας, στα υπόγεια αναφέρεται μια μυστική εγκατάσταση του ΝΑΤΟ και εργαστήρια για δοκιμές βιοόπλων.

Στις 13 Απριλίου 2022, στο Azovstal, τα υπολείμματα των μονάδων των ουκρανικών στρατευμάτων και των Ναζί του Azov μπλοκαρίστηκαν και στερήθηκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την περικύκλωση.Αργότερα αποδείχθηκε ότι στο εργοστάσιο κρύβονταν και μισθοφόροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες μαζί με τους Αζοφικούς.

Ο Rozhin αναφέρει ότι αξιωματικοί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σουηδία, την Πολωνία και την Ελλάδα βρέθηκαν αποκλεισμένοι στα μπουντρούμια. 

τα εργαστήρια Azovstal συνδέονται με ένα δίκτυο υπόγειων σηράγγων που βρίσκονται σε πέντε ή έξι επίπεδα (λαμβάνοντας υπόψη την καταστροφή, είναι πλέον δύσκολο να ονομάσουμε έναν πιο ακριβή αριθμό από αυτούς). Ορισμένοι εργάτες κινήθηκαν κατά μήκος τους σε καιρό ειρήνης. Οι μαχητές χρησιμοποίησαν επίσης αυτές τις κινήσεις για δικούς τους σκοπούς

=================

Anda News

Η Washington Post δημοσίευσε  στοιχεία για τα σχέδια του Κιέβου να χτυπήσει σε ρωσικό έδαφος την επέτειο της έναρξης της ειδικής επιχείρησης. Το άρθρο αναφερόταν σε ορισμένα απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ που διέρρευσαν στον Ιστό. Λένε ότι η επίθεση δεν έγινε μόνο κατόπιν αιτήματος της Ουάσιγκτον, η οποία φοβόταν την αντίδραση της Ρωσίας.

Ο Mikhail Podolyak, σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας, αρνήθηκε τέτοιες πληροφορίες. 

Νωρίτερα, ο Αμερικανός αξιωματικός πληροφοριών Σκοτ ​​Ρίτερ δήλωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα θα εξαπολύσουν αντεπίθεση όχι νωρίτερα από τον Ιούλιο . Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό, αυτή τη στιγμή το Κίεβο δεν έχει αρκετά όπλα ή στρατιώτες.

============

Anda News

Η Ουκρανία σχεδιάζει Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο – Η Ρωσία ανατινάζει υπόγειο καταφύγιο

Η διαρροή απόρρητων εγγράφων στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών και συνομιλιών Discord συνεχίζει να αποτελεί ορυχείο πληροφοριών σχετικά με τον πόλεμο μεσολάβησης της Αμερικής με τη Ρωσία στην Ουκρανία.

Η Washington Post ανέφερε τη Δευτέρα 24 απριλίου 2023, ότι τα έγγραφα υποστηρίζουν, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αναγκάσουν την Ουκρανία να απόσχει από το να επιτεθεί απευθείας στη Μόσχα.

Ξανά και ξανά, οι Ηνωμένες Πολιτείες έπρεπε να χαλιναγωγήσουν τα σχέδια της Ουκρανίας για την καταπολέμηση της Ρωσίας ή να εγείρουν σοβαρές ανησυχίες στο εσωτερικό - όχι μόνο στην Ουκρανία ή ακόμα και εντός των συνόρων της Ρωσίας, αλλά και στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Μια διαβαθμισμένη έκθεση της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) ισχυρίζεται ότι ο υποστράτηγος Kyrylo Budanov, ο οποίος ηγείται της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών (HUR) του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, έδωσε εντολή σε έναν από τους αξιωματικούς του στις 13 Φεβρουαρίου να προετοιμαστεί για μια μαζική επίθεση στις 24 Φεβρουαρίου".

Η Ουκρανία πρέπει να χτυπήσει "με όλα όσα έχει το HUR".

Η Post ισχυρίστηκε ότι μια τέτοια επιχείρηση θα ήταν «σε μεγάλο βαθμό συμβολική» αλλά «θα αποδείκνυε την ικανότητα της Ουκρανίας να χτυπήσει βαθιά σε εχθρικό έδαφος».

Ο Μπουντάνοφ έχει τη φήμη της ωρολογιακής βόμβας. Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ανίατος και χρησιμοποιεί διπλούς σε δημόσιες εμφανίσεις .

Φαίνεται πεπεισμένος ότι η Ουκρανία θα νικήσει και θα αποκρούσει τη ρωσική εισβολή αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας, την οποία η Ρωσία προσάρτησε το 2014. Εξαιτίας αυτού, η υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ έχει προφανώς αρχίσει να παρακολουθεί τις κινήσεις και τις επικοινωνίες του Μπουντάνοφ. Και ο Μπουντάνοφ φαίνεται να το ξέρει.

Η Post πρόσθεσε ότι οι δημοσιογράφοι που έχουν πάρει κατά καιρούς συνεντεύξεις από τον Μπουντάνοφ από το ξέσπασμα του πολέμου άκουγαν λευκό θόρυβο ή μουσική στο φόντο του γραφείου του στρατηγού.

η Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU)ανέβαλε τα σχέδιά της για επίθεση σε ρωσικό έδαφος στην επέτειο ενός έτους από τη ρωσική εισβολή. 

Ωστόσο, οι προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών να αποτρέψουν τις ουκρανικές επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος κράτησαν μόνο για λίγο.

Τον Δεκέμβριο, ουκρανικά drones φέρεται να επιτέθηκαν στο Engels-2, ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο περίπου 400 μίλια εντός της ρωσικής επικράτειας. Δύο άλλα στρατιωτικά αεροδρόμια και μια εγκατάσταση πετρελαίου στην επαρχία Κουρσκ δέχθηκαν επίσης επίθεση από drones.

Η Ουκρανία φαίνεται τώρα να διεισδύει περαιτέρω στο ρωσικό έδαφος

ενώ δεν αρνείται τη συμμετοχή της σε αυτές τις επιθέσεις.

Στις αρχές της σύγκρουσης, η Ουκρανία αρνήθηκε συχνά τη συμμετοχή σε επιθέσεις σε ρωσικές εγκαταστάσεις και υποδομές εντός των συνόρων της, όπως  για παράδειγμα, την έκρηξη με παγιδευμένο αυτοκίνητο τον Αύγουστο του 2022 που σκότωσε την Ντάρια Ντούγκινα, την κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός Ρώσου εθνικιστή,  υποστηρικτή της ρωσικής εισβολής.

Παρά τις επανειλημμένες αρνήσεις της Ουκρανίας, οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών πιστεύουν ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

σε μια συνέντευξη στην Post τον Ιανουάριο, ο Μπουντάνοφ δεν αρνήθηκε  τη συμμετοχή της Ουκρανίας σε πολλές από αυτές τις επιθέσεις και ισχυρίστηκε ότι συνεχίζονται. Τέτοιες επιθέσεις «κατέστρεψαν τις ψευδαισθήσεις τους για ασφάλεια», ισχυρίστηκε ο Μπουντάνοφ.

«Υπάρχουν άνθρωποι που φυτεύουν εκρηκτικά. Υπάρχουν drones. Όσο δεν αποκαθίσταται η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, θα υπάρχουν προβλήματα εντός της Ρωσίας».

Περισσότερες αποκαλύψεις από τα έγγραφα του Discord που διέρρευσαν: Η Ουκρανία θέλει να επεκτείνει τη σύγκρουση πέρα ​​από την ηπειρωτική Ευρώπη και να αντιμετωπίσει τους Ρώσους στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Σύμφωνα με την έκθεση της NSA, η HUR του Μπουντάνοφ σχεδίαζε επίθεση στην ομάδα Wagner στο Μάλι της Αφρικής.

Οι υπηρεσίες του Ομίλου Wagner χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση του Μάλι για την ασφάλεια και την εκπαίδευση των δικών της ενόπλων δυνάμεων.

Το έγγραφο της NSA αναφέρει: «Δεν είναι γνωστό σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επιχειρήσεις [στο Μάλι] αυτή τη στιγμή και αν το HUR έχει λάβει έγκριση για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του», σύμφωνα με την Post.

Ταυτόχρονα, η Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών (HUR) του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας επεξεργαζόταν σχέδια για να επιτεθεί στις ρωσικές δυνάμεις στη Συρία, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους Κούρδους. Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι φέρεται να έχει σταματήσει την επίθεση των ειδικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, αλλά τουλάχιστον ένα από τα έγγραφα που είδε η Post υποστηρίζει ότι η ουκρανική κυβέρνηση μπορεί να εξακολουθεί να προσπαθεί να επιτεθεί σε ρωσικές εγκαταστάσεις στη Συρία, χωρίς να ευθύνεται η Ουκρανία.

Αυτά δεν είναι σχέδια για παγκόσμιο πόλεμο? Δεν θα ήταν υπεύθυνες οι Ηνωμένες Πολιτείες αν η ουκρανική κυβέρνηση, η οποία θα βρισκόταν σε δύσκολη θέση τόσο στρατιωτικά όσο και οικονομικά χωρίς την αμερικανική βοήθεια ύψους σχεδόν 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αποφάσιζε να προχωρήσει σε τέτοια σχέδια?

Η κυβέρνηση Μπάιντεν, φυσικά, θα αρνηθεί οποιαδήποτε υπαιτιότητα για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Επισημαίνει το γεγονός ότι οι ΗΠΑ απαγορεύουν τη χρήση της στρατιωτικής βοήθειας που δίνουν στην Ουκρανία για να χτυπήσει τη Ρωσία. 

Ουκρανοί αξιωματούχοι το έχουν παραδεχτεί και κατ ' ιδίαν . Συχνά, εάν η Ουκρανία θέλει να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα πυραύλων που παρέχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να χτυπήσει έναν στόχο, το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ στην Ευρώπη είτε πρέπει να επιβεβαιώσει τις συντεταγμένες είτε να παράσχουν οι ίδιοι τις συντεταγμένες. 

Η κυβέρνηση Μπάιντεν και η ομάδα εξωτερικής πολιτικής που υποστηρίζουν την εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό κάνει τη συμμετοχή τους να ακούγεται ακόμα καλύτερα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει.

Αποκαλύπτει ποιος πραγματικά διεξάγει αυτόν τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Η Ουκρανία, η οποία ήταν μια επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος για τους καλά συνδεδεμένους στη Δύση την τελευταία δεκαετία   (σχετικά η υπόθεση Χάντερ Μπάιντεν)

Τα οπλικά συστήματα, τα πυρομαχικά και ο στρατιωτικός εξοπλισμός που παρέχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία διατηρούν ένα ορισμένο επίπεδο δυνατότητας υποκατάστασης — και βοηθούν σε δολάρια περισσότερο από τον φυσικό εξοπλισμό. Η παροχή στρατιωτικής βοήθειας, ακόμη και με τις τρέχουσες δεσμεύσεις, επεκτείνει τη δεξαμενή πόρων της Ουκρανίας

Ο περιορισμός της Ουκρανίας γίνεται όλο και πιο δύσκολος και η χρηματοδότηση των στρατιωτικών προσπαθειών της Ουκρανίας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Αυτό είναι ξεκάθαρο από την εκτίμηση της ίδιας της Αμερικής για τα πολεμικά σχέδια της Ουκρανίας που αποκαλύφθηκε στη διαρροή του Discord.

Θα πρέπει να πέσουν κεφάλια στο Πεντάγωνο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον Λευκό Οίκο, επειδή μπήκαν τυφλά σε μια σύγκρουση που η Ουκρανία θέλει να παγκοσμιοποιήσει.

Η Ρωσία ανατινάζει υπόγειο καταφύγιο του ΝΑΤΟ στο Λβιβ της Ουκρανίας. Αυτό είπε ο ανεξάρτητος αναλυτής Gilbert Doctorow στον ιρανικό τηλεοπτικό σταθμό PressTV.

Αφού οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν μια πράξη δολιοφθοράς στη ρωσική πόλη Μπριάνσκ που σκότωσε πολλούς ανθρώπους, οι Ρώσοι ανταπάντησαν, είπε ο Ντόκτοροφ.

Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal.

Αυτό έχει χαρακτηριστεί ως θεωρία συνωμοσίας, αλλά ο YouTuber Gonzalo Lira πιστεύει ότι η επίθεση συνέβη πραγματικά. Βασίζεται σε πολλές πηγές.

Το ότι η Ουάσιγκτον το κρατά κρυφό σημαίνει ότι θέλει να αποφύγει την κλιμάκωση και έχει ήδη εγκαταλείψει την Ουκρανία, υποπτεύεται ο Λίρα.

https://www.theamericanconservative.com/ukraine-plans-for-world-war-iii/

https://twitter.com/RueDaungier/status/1645045579276222465

===============

Anda News

Κορυφαίος αστρολόγος επιβεβαιώνει τα DUMBς: "Ναι, υπάρχουν - Μυστικές υπόγειες εγκαταστάσεις όπου συμβαίνουν τρομερά πράγματα!"

Θα αποκαλυφθεί ποτέ αυτό το τρομερό μυστικό και τι θα γίνει με τις εγκαταστάσεις; 

Ο όρος DUMBs γίνεται όλο και περισσότερο το επίκεντρο της προσοχής του κοινού. Γίνονται πολλά ρεπορτάζ και συζητήσεις για αυτό, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γίνεται λόγος για φρικτά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτά τα μυστηριώδη μέρη - αλλά είναι αλήθεια, ή είναι απλώς περισσότερες φήμες και θεωρίες συνωμοσίας;

Μέχρι στιγμής, οι υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις δεν ήταν σχεδόν γνωστές στην πλειοψηφία του πληθυσμού. Δεν είναι περίεργο, εξάλλου, αυτές οι τοποθεσίες είναι κρυμμένες σε βάθος πολλών χιλιάδων μέτρων, μερικές από αυτές μάλιστα σε βάθος πολλών ορόφων. Υπάρχουν πολλές εικασίες, ειδικά στα μέσα ενημέρωσης του δικτύου, για το τι συμβαίνει εκεί κάτω.

Γίνεται λόγος για εμπορία ανθρώπων, μυστικά γενετικά πειράματα και έρευνες σε διαστημόπλοια που έχουν συντριβεί. Το Area 51, το Fort Detrick και το Pine Gap έχουν γίνει από καιρό γνωστά ονόματα σε πολλούς αναγνώστες - αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτά τα μέρη παραμένει μυστήριο - πιθανώς για πάντα.

Πολλά από αυτά τα μυστηριώδη μέρη βρίσκονται βαθιά μέσα σε πολύ παλιά βουνά και υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια - και μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι εγκαταστάσεις είναι φυσικής προέλευσης ή δημιουργήθηκαν τεχνητά από προηγμένους πολιτισμούς στην αρχαιότητα.

Αυτό που γνωρίζουν οι ερευνητές είναι ότι στην αρχαιότητα, ακόμη και στον Μεσαίωνα, πολλοί άνθρωποι αναζητούσαν καταφύγιο από καταστροφές από καταιγίδες σε αυτά τα μέρη. Αλλού πραγματοποιούνταν θρησκευτικές τελετουργίες, οι οποίες αναφέρονται σε πολυάριθμους αρχαίους μύθους και θρύλους. Δεν ξέρουμε τι ισχύει για αυτό.

Για να ρίξει επιτέλους φως στο σκοτάδι, η γνωστή κάρτα ανάγνωσης Izabela από το «Izabela Tarot» αμφισβήτησε τα χαρτιά της και έλαβε εκπληκτικές απαντήσεις.

Πρώτον, η πιο σημαντική απάντηση: οι χάρτες λένε ότι τα DUMB είναι αληθινά και άσχημα πράγματα συμβαίνουν στην πραγματικότητα σε μερικά από αυτά τα μέρη. Ο/Η Izabela λέει:

Υπόγειες εγκαταστάσεις, είτε στρατιωτικές είτε πολιτικές, υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Αλλά δεν είναι κάθε σύστημα αυτόματα κακό, όπως ανακαλύπτει η Izabela. Στους χάρτες μπορεί να δει ότι ορισμένες εγκαταστάσεις έχουν ακόμη και καλό χαρακτήρα.

Εδώ αναφέρεται συχνά η κόλαση, με τρομερά πλάσματα και τον διάβολο που βασανίζει τις ψυχές. Είναι πραγματικά μόνο μύθος και θρύλος ή είναι, όπως η Βίβλος, απλώς μια συμβολική περιγραφή που περιέχει περισσότερη αλήθεια από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε;

Οι δαίμονες και οι διάβολοι μπορεί να μην είναι μόνο μυθικά πλάσματα, αλλά πραγματικές κακές οντότητες που αγαπούν τα βασανιστήρια και τους αρέσει να τρέφονται με ανθρώπους και αίμα.

Ακόμη και οι ερευνητές σήμερα αναρωτιούνται πόση αλήθεια υπάρχει σε αυτές τις αρχαίες ιστορίες και παραδόσεις. Η Izabela ρώτησε επίσης τις κάρτες σχετικά με αυτήν την ερώτηση και έλαβε το ακόλουθο μήνυμα:

«Οι κάρτες λένε ότι υπάρχει πολλή αλήθεια στους αρχαίους μύθους και ότι όλα συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πολλά συστήματα και ηλίθιοι είναι αρκετών χιλιάδων ετών και ως εκ τούτου αποτελούν μέρος πολλών θρησκευτικών μύθων».

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι πίσω από τους διαβόλους και τους δαίμονες βρίσκονται στην πραγματικότητα άνθρωποι με φορεσιές που γιόρταζαν θρησκευτικές τελετές σε σπηλιές, όπως συμβαίνει συχνά σήμερα.

Τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτά τα μέρη, ακόμη και οι σκληροπυρηνικοί σύγχρονοι συχνά δεν θέλουν να πιστέψουν. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχουν δημοσιευθεί πολλές πληροφορίες για τους πληροφοριοδότες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες για την αυθεντικότητα αυτών των δηλώσεων.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την αλήθεια γιατί είναι πολύ τρομερή. Η Izabela ήθελε να μάθει από τις κάρτες εάν οι πληροφορίες για αυτές θα δημοσιοποιηθούν πράγματι στο εγγύς μέλλον.

Οι κάρτες διαθέτουν δύο σπαθιά, τον διάβολο, το φεγγάρι, τον βασιλιά των ραβδιών και τα δέκα σπαθιά. Από αυτόν τον συνδυασμό, η Izabela μπορεί να δει ότι λόγω του γεγονότος ότι πολλά τρομερά πράγματα συμβαίνουν στα μυστικά μέρη, η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη έτοιμη για όλη την αλήθεια. Ο/Η Izabela λέει:

«Θα είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να αφομοιώσουν αυτές τις πληροφορίες. Σε ένα βαθμό τα πράγματα θα αποκαλυφθούν, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνουν όλα δημόσια. Οι πληροφορίες μπορεί να αποκαλυφθούν σε μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων, αλλά όχι σε όλους.

Έτσι, δεν θα είναι σαν να μπορούν να πάνε τα συνεργεία κάμερας εκεί και να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση. Νομίζω ότι τα πράγματα που συμβαίνουν εκεί είναι πολύ κακά και τρομερά για να τα δει ένας κανονικός άνθρωπος».

Ωστόσο, η Izabela είναι πεπεισμένη ότι θα παρουσιαστούν στοιχεία και ότι θα αποκαλυφθούν ποιες θα γίνουν γνωστές οι κακές δυνάμεις. Ιζαμπέλα:

«Σύντομα θα μάθουμε ποιος είναι ο εχθρός. Αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους όταν το μάθουν. Αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα είναι μια ήπια εκδοχή αποκάλυψης, χωρίς λεπτομερή βίντεο και φωτογραφίες».  

Η αποκάλυψη θα μπορούσε να γίνει αργότερα φέτος

Όταν ρωτήθηκε πότε θα γίνουν γνωστές οι πρώτες πληροφορίες, η Izabela τράβηξε την κάρτα King of Swords, από την οποία συμπεραίνει ότι οι πρώτες αποκαλύψεις από στρατιωτικούς κύκλους ίσως έρχονται στη δημοσιότητα.

Οι πληροφορίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να σχετίζονται με την εμπορία ανθρώπων, η οποία είναι πολύ χειρότερη από ό,τι πολλοί μπορούν να φανταστούν. Όσο για την πιθανή ημερομηνία αποκάλυψης, η Izabela λέει:

«Πήρα τον αριθμό οκτώ. Θα μπορούσε να συμβεί σε οκτώ εβδομάδες, σε οκτώ μήνες - μπορεί να είναι και Αύγουστος. Σκέφτομαι περισσότερο σαν οκτώ μήνες ή τον Αύγουστο».

Στα social media κυκλοφορούν εδώ και καιρό φήμες ότι οι λεγόμενοι λευκοί σκούφοι και οι θετικοί στρατιωτικοί πραγματοποιούν καθαρισμούς σε υπόγειες εγκαταστάσεις.

 Είναι σωστές αυτές οι πληροφορίες ή είναι απλώς φήμες; Η Izabela ζήτησε επίσης συμβουλές από τις κάρτες για αυτήν την ερώτηση και έλαβε την ακόλουθη απάντηση. Ιζαμπέλα: .

«Θα έλεγα ναι, αυτό είναι αλήθεια. Έχω εδώ τον "Ace of Swords" που αντιπροσωπεύει το σπαθί της δικαιοσύνης και της αλήθειας. Στην πραγματικότητα καθαρίζουν αυτές τις εγκαταστάσεις. Συμβαίνει σε διαφορετικά μέρη».

Η Ιζαμπέλα βλέπει επίσης στρατιωτικά δικαστήρια στο μέλλον. Το δικαστικό σώμα εργάζεται επιμελώς για να αποδώσει δικαιοσύνη. Τόσο για το ταρώ της Izabela.

Τέλος, μένει να πούμε ότι αυτή η πληροφορία, που ακούγεται πραγματικά ελπιδοφόρα, είναι δύσκολο να γίνει πιστευτή δεδομένων των σημερινών συνθηκών που βιώνουμε εξωτερικά. 

Ίσως όμως, όπως συχνά υποστηρίζεται στα social media, να υπάρχει μια δεύτερη πραγματικότητα που κρύβεται από τα μάτια μας και που απλά δεν μπορούμε να τη δούμε ακόμα.

Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, η θετική αλλαγή δεν θα έρθει από τη Δύση· μάλλον το αντίθετο αναμένεται από εδώ.

Ο λόγος για αυτήν την υπόθεση είναι ότι αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή είναι μια εκκαθάριση πλήρους κλίμακας που συμβαίνει με πρωτοβουλία της Ρωσίας, επειδή η Μόσχα γνώριζε τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία από τότε που οι δυτικοί ολιγάρχες ανέλαβαν τη χώρα έχουν σκιστεί.

Υπάρχει εμπορία ανθρώπων, ειδικά παιδιών, εμπορία οργάνων, έρευνα βιοόπλων και πολλά άλλα, που ουσιαστικά δεν θέλει κανείς να μάθει καθόλου, γιατί η αλήθεια είναι απλώς πολύ σκληρή σε αυτή την περίπτωση και επειδή ούτως ή άλλως κρατείται μυστική από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. λόγω του γεγονότος ότι μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ιδρύματος Ανοιχτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι από το 1990 ο Τζορτζ Σόρος έχει επενδύσει περισσότερα από 32 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου δικτύου ΜΚΟ, πανεπιστημίων, δεξαμενών σκέψης, των λεγόμενων δεξαμενών σκέψης και των μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να υποστηρίξει την πολιτική, το δικαστικό σώμα και τελικά την επιρροή του Τύπου.

Με 131 εκατομμύρια δολάρια, ο ολιγάρχης χρηματοδοτεί 252 εταιρείες μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Spiegel και Süddeutsche Zeitung . Εάν έχετε υπόψη σας αυτή τη διάσταση, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε γιατί η πραγματικότητα μετατρέπεται από μέσα προς τα έξω.

Το αν ο κόσμος θα βιώσει μια ανατροπή στην πολιτική, ειδικά στην πολιτική πληροφόρησης, στο άμεσο μέλλον θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την έκβαση του πολέμου στην Ουκρανία. Εκεί θα πέσουν τα ζάρια για το μέλλον.

περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα bunker, στο βιβλίο DUMBs - Secret Bunkers, Underground Cities & Experiments του Nikolas Pravda.

https://www.pravda-tv.com/2023/04/top-astrologin-bestaetigt-dumbs-ja-es-gibt-sie-geheime-untergrundanalgen-in-denen-schreckliche-dinge-passieren-video/

===================

Η Ρωσία ανατινάζει υπόγειο καταφύγιο στην Ουκρανία με 200 ανώτερους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ

200 αξιωματικοί του ΝΑΤΟ σκοτώθηκαν σε επίθεση με ρωσικό πυραύλο σε καταφύγιο του ΝΑΤΟ στο Λβιβ της Ουκρανίας. Αυτό είπε ο ανεξάρτητος αναλυτής Gilbert Doctorow στον ιρανικό τηλεοπτικό σταθμό PressTV.

Πρόσθεσε αμέσως ότι αυτό το μήνυμα θα κρατηθεί μυστικό.

Αφού οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν μια πράξη δολιοφθοράς στη ρωσική πόλη Μπριάνσκ που σκότωσε πολλούς ανθρώπους, οι Ρώσοι ανταπάντησαν, είπε ο Ντόκτοροφ.

Ο Gilbert Doctorow (Harriman Institute, Columbia University) μιλά στο Press TV για τη ρωσική πυραυλική επίθεση Kinzhal στο καταφύγιο του ΝΑΤΟ στο Lviv της Ουκρανίας, που φέρεται να σκότωσε 200 αξιωματικούς του ΝΑΤΟ. Το Yandex News ανέφερε χθες ότι κουτιά που περιείχαν τα λείψανα των ανακτηθέντων αξιωματικών μεταφέρθηκαν στα σπίτια τους.

Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal. Από αυτούς οι έξι απολύθηκαν. Ο αναλυτής γνωρίζει ότι ένα χτύπησε κοντά στο Lviv στη δυτική Ουκρανία.

Ο πύραυλος χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει ένα καταφύγιο από σκυρόδεμα του ΝΑΤΟ, το οποίο στέγαζε τότε 300 ανώτερους δυτικούς και ουκρανούς αξιωματικούς. Οι ρωσικές αρχές δήλωσαν ότι 200 ​​από αυτούς ήταν ανώτεροι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ. Μεταξύ αυτών λέγεται ότι ήταν και στρατηγοί.

«Το διάβασες στους New York Times; Οχι. Αν αυτό ήταν στους New York Times, θα υπήρχε πολύς ενθουσιασμός», συνέχισε ο Doctorow.

Αυτό έχει χαρακτηριστεί ως θεωρία συνωμοσίας, αλλά ο YouTuber Gonzalo Lira πιστεύει ότι η επίθεση συνέβη πραγματικά. Βασίζεται σε πολλές πηγές.

Το ότι η Ουάσιγκτον το κρατά κρυφό σημαίνει ότι θέλει να αποφύγει την κλιμάκωση και έχει ήδη εγκαταλείψει την Ουκρανία, υποπτεύεται η Λίρα.

https://www.theamericanconservative.com/ukraine-plans-for-world-war-iii/

9-4-23  https://twitter.com/RueDaungier/status/1645045579276222465

======================

Η Ουκρανία σχεδιάζει Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο – Η Ρωσία ανατινάζει υπόγειο καταφύγιο

Η Ουκρανία είναι σαν ένα θηρίο στριμωγμένο στη γωνία και θα μπορούσε να χτυπήσει σαν τέτοιο θηρίο.
Η διαρροή απόρρητων εγγράφων στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών και συνομιλιών Discord συνεχίζει να αποτελεί ορυχείο πληροφοριών σχετικά με τον πόλεμο μεσολάβησης της Αμερικής με τη Ρωσία στην Ουκρανία.
Προηγούμενες αποκαλύψεις από τη διαρροή του Discord υποδήλωναν ότι η Ουκρανία είναι ένα θηρίο στριμωγμένο στη γωνία

Η τελευταία αποκάλυψη δείχνει ότι θα μπορούσε να χτυπήσει σαν τέτοιο θηρίο.
Η Washington Post ανέφερε τη Δευτέρα ότι τα έγγραφα υποστηρίζουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αναγκάσουν την Ουκρανία να απόσχει να επιτεθεί απευθείας στη Μόσχα.

Ξανά και ξανά, οι Ηνωμένες Πολιτείες έπρεπε να χαλιναγωγήσουν τα σχέδια της Ουκρανίας για την καταπολέμηση της Ρωσίας ή να εγείρουν σοβαρές ανησυχίες στο εσωτερικό - όχι μόνο στην Ουκρανία ή ακόμα και εντός των συνόρων της Ρωσίας, αλλά και στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Μια διαβαθμισμένη έκθεση της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) ισχυρίζεται ότι ο υποστράτηγος Kyrylo Budanov, ο οποίος ηγείται της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών (HUR) του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, έδωσε εντολή σε έναν από τους αξιωματικούς του στις 13 Φεβρουαρίου να «προβλέψει μια μαζική επίθεση». να προετοιμαστεί για τις 24 Φεβρουαρίου. ".

Η Ουκρανία πρέπει να χτυπήσει "με όλα όσα έχει το HUR". Σύμφωνα με την έκθεση της NSA, οι Ουκρανοί αξιωματούχοι αστειεύτηκαν επίσης ότι χρησιμοποίησαν TNT για να επιτεθούν στο Novorossiysk, μια πόλη λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας ανατολικά της χερσονήσου της Κριμαίας.

Η Post ισχυρίστηκε ότι μια τέτοια επιχείρηση θα ήταν «σε μεγάλο βαθμό συμβολική» αλλά «θα αποδείκνυε την ικανότητα της Ουκρανίας να χτυπήσει βαθιά σε εχθρικό έδαφος».

Ο Μπουντάνοφ έχει τη φήμη της ωρολογιακής βόμβας. Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ανίατος και χρησιμοποιεί διπλούς σε δημόσιες εμφανίσεις .
Φαίνεται πεπεισμένος ότι η Ουκρανία θα νικήσει και θα αποκρούσει τη ρωσική εισβολή αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας, την οποία η Ρωσία προσάρτησε το 2014. Εξαιτίας αυτού, η υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ έχει προφανώς αρχίσει να παρακολουθεί τις κινήσεις και τις επικοινωνίες του Μπουντάνοφ. Και ο Μπουντάνοφ φαίνεται να το ξέρει.

Η Post πρόσθεσε ότι οι δημοσιογράφοι που έχουν πάρει κατά καιρούς συνεντεύξεις από τον Μπουντάνοφ από το ξέσπασμα του πολέμου άκουγαν λευκό θόρυβο ή μουσική στο φόντο του γραφείου του στρατηγού.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να εμπόδισαν το χαλαρό κανόνι να εκτοξευθεί. Στις 22 Φεβρουαρίου, η CIA κυκλοφόρησε εσωτερικά μια απόρρητη έκθεση ότι η HUR «συμφώνησε, κατόπιν αιτήματος της Ουάσιγκτον, να καθυστερήσει τις επιθέσεις στη Μόσχα».
Ωστόσο, η CIA δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν «αποδείξεις» ότι η Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU) «συμφώνησε να αναβάλει τα δικά της σχέδια για επίθεση στη Μόσχα ταυτόχρονα».

Η SBU φαίνεται επίσης να έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά της για επίθεση σε ρωσικό έδαφος στην επέτειο ενός έτους από τη ρωσική εισβολή. Ωστόσο, οι προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών να αποτρέψουν τις ουκρανικές επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος κράτησαν μόνο για λίγο.
Τον Δεκέμβριο, ουκρανικά drones φέρεται να επιτέθηκαν στο Engels-2, ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο περίπου 400 μίλια εντός της ρωσικής επικράτειας. Δύο άλλα στρατιωτικά αεροδρόμια και μια εγκατάσταση πετρελαίου στην επαρχία Κουρσκ δέχθηκαν επίσης επίθεση από drones.
Η Ουκρανία φαίνεται τώρα να διεισδύει περαιτέρω στο ρωσικό έδαφος και είναι λιγότερο βέβαιη για τη συμμετοχή της σε αυτές τις επιθέσεις. Στις αρχές της σύγκρουσης, η Ουκρανία αρνήθηκε συχνά τη συμμετοχή σε επιθέσεις σε ρωσικές εγκαταστάσεις και υποδομές εντός των συνόρων της, όπως π.χ. Πάρτε, για παράδειγμα, την έκρηξη με παγιδευμένο αυτοκίνητο τον Αύγουστο του 2022 που σκότωσε την Ντάρια Ντούγκινα, την κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός Ρώσου εθνικιστή και ειλικρινούς υποστηρικτή της ρωσικής εισβολής.

Παρά τις επανειλημμένες αρνήσεις της Ουκρανίας, οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών πιστεύουν ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την επίθεση.
Ωστόσο, σε μια συνέντευξη στην Post τον Ιανουάριο, ο Μπουντάνοφ αρνήθηκε ταυτόχρονα τη συμμετοχή της Ουκρανίας σε πολλές από αυτές τις επιθέσεις και ισχυρίστηκε ότι συνεχίζονται. Τέτοιες επιθέσεις «κατέστρεψαν τις ψευδαισθήσεις τους για ασφάλεια», ισχυρίστηκε ο Μπουντάνοφ.

«Υπάρχουν άνθρωποι που φυτεύουν εκρηκτικά. Υπάρχουν drones. Όσο δεν αποκαθίσταται η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, θα υπάρχουν προβλήματα εντός της Ρωσίας».
Περισσότερες αποκαλύψεις από τα έγγραφα του Discord που διέρρευσαν: Η Ουκρανία θέλει να επεκτείνει τη σύγκρουση πέρα ​​από την ηπειρωτική Ευρώπη και να αντιμετωπίσει τους Ρώσους στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Σύμφωνα με την έκθεση της NSA, η HUR του Μπουντάνοφ σχεδίαζε επίθεση στην ομάδα Wagner - μια ρωσική στρατιωτική εταιρεία γνωστή για τη βαναυσότητά της και μέλη της οποίας συμμετείχαν στην επίθεση στην Ουκρανία - στο Μάλι της Αφρικής.

Οι υπηρεσίες του Ομίλου Wagner χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση του Μάλι για την ασφάλεια και την εκπαίδευση των δικών της ενόπλων δυνάμεων.
Το έγγραφο της NSA αναφέρει: «Δεν είναι γνωστό σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επιχειρήσεις [στο Μάλι] αυτή τη στιγμή και αν το HUR έχει λάβει έγκριση για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του», σύμφωνα με την Post.
Ταυτόχρονα, η Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών (HUR) του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας επεξεργαζόταν σχέδια για να επιτεθεί στις ρωσικές δυνάμεις στη Συρία, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους Κούρδους. Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι φέρεται να έχει σταματήσει την επίθεση των ειδικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, αλλά τουλάχιστον ένα από τα έγγραφα που είδε η Post υποστηρίζει ότι η ουκρανική κυβέρνηση μπορεί να εξακολουθεί να προσπαθεί να επιτεθεί σε ρωσικές εγκαταστάσεις στη Συρία, χωρίς να ευθύνεται η Ουκρανία.
Αυτά δεν είναι σχέδια για παγκόσμιο πόλεμο? Δεν θα ήταν υπεύθυνες οι Ηνωμένες Πολιτείες αν η ουκρανική κυβέρνηση, η οποία θα βρισκόταν σε δύσκολη θέση τόσο στρατιωτικά όσο και οικονομικά χωρίς την αμερικανική βοήθεια ύψους σχεδόν 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αποφάσιζε να προχωρήσει σε τέτοια σχέδια?

Η κυβέρνηση Μπάιντεν, φυσικά, θα αρνηθεί οποιαδήποτε υπαιτιότητα για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Επισημαίνει το γεγονός ότι οι ΗΠΑ απαγορεύουν τη χρήση της στρατιωτικής βοήθειας που δίνουν στην Ουκρανία για να χτυπήσει τη Ρωσία. Έτσι, οι Ηνωμένες Πολιτείες διατηρούν πολύ λόγο για τα σχέδια μάχης της Ουκρανίας και έχουν ματαιώσει με επιτυχία τα μεγάλα ουκρανικά σχέδια να χτυπήσουν τη Μόσχα και αρκετούς άλλους πυρήνες της Ρωσίας σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Ουκρανοί αξιωματούχοι το έχουν παραδεχτεί και κατ ' ιδίαν . Συχνά, εάν η Ουκρανία θέλει να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα πυραύλων που παρέχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να χτυπήσει έναν στόχο, το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ στην Ευρώπη είτε πρέπει να επιβεβαιώσει τις συντεταγμένες είτε να παράσχουν οι ίδιοι τις συντεταγμένες.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν και η ομάδα εξωτερικής πολιτικής που υποστηρίζουν την εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό κάνει τη συμμετοχή μας να ακούγεται ακόμα καλύτερα. Αλλά δεν το κάνει.
Αποκαλύπτει ποιος πραγματικά διεξάγει αυτόν τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Η Ουκρανία, η οποία ήταν μια επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος για τους καλά συνδεδεμένους στη Δύση την τελευταία δεκαετία (βλέπε Χάντερ Μπάιντεν), συνεχίζει να είναι ακριβώς αυτό. Η Ουκρανία είναι ο αντιπρόσωπος της αμερικανικής φιλελεύθερης αυτοκρατορίας με την πιο αληθινή έννοια.

Τα οπλικά συστήματα, τα πυρομαχικά και ο στρατιωτικός εξοπλισμός που παρέχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία διατηρούν ένα ορισμένο επίπεδο δυνατότητας υποκατάστασης — και βοηθούν σε δολάρια περισσότερο από τον φυσικό εξοπλισμό. Η παροχή στρατιωτικής βοήθειας, ακόμη και με τις τρέχουσες δεσμεύσεις, επεκτείνει τη δεξαμενή πόρων της Ουκρανίας, που σημαίνει ότι μπορούν να αφιερώσουν ό,τι είναι «δικό τους» σε επιχειρήσεις και θέατρα που τους ταιριάζουν.

Ο περιορισμός της Ουκρανίας γίνεται όλο και πιο δύσκολος και η χρηματοδότηση των στρατιωτικών προσπαθειών της Ουκρανίας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Αυτό είναι ξεκάθαρο από την εκτίμηση της ίδιας της Αμερικής για τα πολεμικά σχέδια της Ουκρανίας που αποκαλύφθηκε στη διαρροή του Discord.

Θα πρέπει να πέσουν κεφάλια στο Πεντάγωνο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον Λευκό Οίκο, επειδή μπήκαν τυφλά σε μια σύγκρουση που η Ουκρανία θέλει να παγκοσμιοποιήσει.

-----------------

9-4-23  Η Ρωσία ανατινάζει υπόγειο καταφύγιο στην Ουκρανία με 200 ανώτερους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ

200 αξιωματικοί του ΝΑΤΟ σκοτώθηκαν σε επίθεση με ρωσικό πυραύλο σε καταφύγιο του ΝΑΤΟ στο Λβιβ της Ουκρανίας. Αυτό είπε ο ανεξάρτητος αναλυτής Gilbert Doctorow στον ιρανικό τηλεοπτικό σταθμό PressTV.

Πρόσθεσε αμέσως ότι αυτό το μήνυμα θα κρατηθεί μυστικό.

Αφού οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν μια πράξη δολιοφθοράς στη ρωσική πόλη Μπριάνσκ που σκότωσε πολλούς ανθρώπους, οι Ρώσοι ανταπάντησαν, είπε ο Ντόκτοροφ.

Ο Gilbert Doctorow (Harriman Institute, Columbia University) μιλά στο Press TV για τη ρωσική πυραυλική επίθεση Kinzhal στο καταφύγιο του ΝΑΤΟ στο Lviv της Ουκρανίας, που φέρεται να σκότωσε 200 αξιωματικούς του ΝΑΤΟ. Το Yandex News ανέφερε χθες ότι κουτιά που περιείχαν τα λείψανα των ανακτηθέντων αξιωματικών μεταφέρθηκαν στα σπίτια τους.

Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal. Από αυτούς οι έξι απολύθηκαν. Ο αναλυτής γνωρίζει ότι ένα χτύπησε κοντά στο Lviv στη δυτική Ουκρανία.

Ο πύραυλος χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει ένα καταφύγιο από σκυρόδεμα του ΝΑΤΟ, το οποίο στέγαζε τότε 300 ανώτερους δυτικούς και ουκρανούς αξιωματικούς. Οι ρωσικές αρχές δήλωσαν ότι 200 ​​από αυτούς ήταν ανώτεροι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ. Μεταξύ αυτών λέγεται ότι ήταν και στρατηγοί.

«Το διάβασες στους New York Times; Οχι. Αν αυτό ήταν στους New York Times, θα υπήρχε πολύς ενθουσιασμός», συνέχισε ο Doctorow.

Αυτό έχει χαρακτηριστεί ως θεωρία συνωμοσίας, αλλά ο YouTuber Gonzalo Lira πιστεύει ότι η επίθεση συνέβη πραγματικά. Βασίζεται σε πολλές πηγές.
Το ότι η Ουάσιγκτον το κρατά κρυφό σημαίνει ότι θέλει να αποφύγει την κλιμάκωση και έχει ήδη εγκαταλείψει την Ουκρανία, υποπτεύεται ο Λίρα.

https://www.theamericanconservative.com/ukraine-plans-for-world-war-iii/

https://twitter.com/RueDaungier/status/1645045579276222465

=======================
Τι κρύβει το Azovstal;
 11 Απριλίου 2022  https://spletnik.ru/195070_chto-skryvaet-azovstal
Κάτω από τη βιομηχανική ζώνη Azovstal, που ανήκει στον ολιγάρχη Rinat Akhmetov, που φέρεται να είναι νόθος γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Κούτσμα, υπάρχουν 24 χιλιόμετρα τούνελ σε βάθος έως και 30 μέτρων. 
Υπάρχει επίσης μια μυστική εγκατάσταση του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιοεργαστήριο του ΝΑΤΟ με βιολογικά όπλα. Στις εγκαταστάσεις του PIT-404, οι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ είναι αποκλεισμένοι. Οι σήραγγες είναι εξοπλισμένες με σύστημα αποθήκης με θωράκιση. 
Μέσα βρίσκονται περίπου 240 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ και της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων, καθώς και προσωπικό του βιοεργαστηρίου. Οι φρουροί τους, που χρηματοδοτούνται από τον Αχμέτοφ, ανέρχονται σε 3.000 άτομα.
Το βιοεργαστήριο στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη στις λεγόμενες εγκαταστάσεις PIT-404 κατασκευάστηκε και λειτουργεί από τη Metabiota, η οποία συνδέεται με τους Hunter Biden, Rinat Akhmetov και Vladimir Zelensky. 
Στα εργαστήρια αυτής της εγκατάστασης πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τη δημιουργία βιοόπλων. Χιλιάδες κάτοικοι της Μαριούπολης έγιναν «ινδικά χοιρίδια» σε αυτές τις τρομερές δοκιμασίες. Και σε αυτά τα απάνθρωπα πειράματα συμμετείχαν κυρίως δυτικοί «ειδικοί».
Οι Γάλλοι αξιωματικοί των πληροφοριών και των ειδικών επιχειρήσεων δεν κατάφεραν να βγάλουν τους συναδέλφους τους από τη Μαριούπολη. Γι' αυτό ο Μακρόν τηλεφωνούσε τόσο συχνά στο Κρεμλίνο και ζητούσε «ανθρωπιστικούς διαδρόμους».
Ορισμένοι Γάλλοι αξιωματικοί των πληροφοριών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης. Ο επικεφαλής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών, Eric Vido, απολύθηκε στις 31 Μαρτίου 2022 για τις αποτυχίες της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών στον πόλεμο στην Ουκρανία. 
Αξιωματικοί από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σουηδία, την Πολωνία και την Ελλάδα είναι πλέον αποκλεισμένοι στα μπουντρούμια του Azovstal. 
Ο Αμερικανός υποστράτηγος Roger Cloutier, ο οποίος συνελήφθη από τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή DNR τις προάλλες από ένα κατεστραμμένο ελικόπτερο, εντοπίστηκε από το ρωσικό Γενικό Επιτελείο GRU,  και τη Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών SVR στη Μαριούπολη,  από την εξωτερική παρακολούθηση της ερωμένης του στην Τουρκία στη Σμύρνη. 
Η Ουκρανή υπήκοος, γνωστή στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών ως Klute, συνόδευε πάντα τον στρατηγό ως σύζυγος, έμπιστος και διερμηνέας. Μόλις πληροφορήθηκε ότι η εν λόγω κυρία είχε φτάσει στη Μαριούπολη, η Ρωσία εξαπέλυσε στρατιωτική επιχείρηση και απέκλεισε την πόλη.
---------------------------

Ποια μυστικά κρύβουν οι κατακόμβες Azovstal;

Στις κατακόμβες του Azovstal

Μαριούπολη. Μεταλλουργικό εργοστάσιο "Azovstal". Από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, αυτή η επιχείρηση έχει δώσει θέσεις εργασίας σε έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων, που εργάζονταν σε δεκάδες μεγάλα εργαστήρια και κτίρια. Στα τέλη Απριλίου-Μαΐου του τρέχοντος έτους, η βιομηχανική ζώνη έγινε το τελευταίο καταφύγιο για τα υπολείμματα των Ουκροναζήδων από το σύνταγμα του Αζόφ και ξένους μισθοφόρους...
Στις 13 Απριλίου 2022, στο Azovstal, τα υπολείμματα των μονάδων των ουκρανικών στρατευμάτων και των Ναζί του Azov μπλοκαρίστηκαν και στερήθηκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την περικύκλωση. Λίγες μέρες αργότερα τους ζητήθηκε να καταθέσουν οικειοθελώς τα όπλα και να παραδοθούν για να παραμείνουν στη ζωή. Αργότερα αποδείχθηκε ότι στο εργοστάσιο κρύβονταν και μισθοφόροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες μαζί με τους Αζοφικούς.
Την 1η Μαΐου, οι όμηροι διασώθηκαν από το έδαφος του εργοστασίου - 80 πολίτες, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά.
Από τις 16 Μαΐου, 2.439 μαχητές έχουν παραδοθεί, εκατοντάδες τραυματίες.

31 Μαΐου . Εξετάζοντας τις υπόγειες κατασκευές του μεταλλουργικού εργοστασίου, Ρώσοι στρατιωτικοί βρήκαν ένα ισοθερμικό βαν. Σε αυτό (με ένα μη λειτουργικό σύστημα ψύξης) φυλάσσονταν 152 πτώματα μαχητών, του ουκρανικού στρατού.

Όλα τα εργαστήρια Azovstal συνδέονται με ένα δίκτυο υπόγειων σηράγγων που βρίσκονται σε πέντε ή έξι επίπεδα (λαμβάνοντας υπόψη την καταστροφή, είναι πλέον δύσκολο να ονομάσουμε έναν πιο ακριβή αριθμό από αυτούς). Ορισμένοι εργάτες κινήθηκαν κατά μήκος τους σε καιρό ειρήνης. Οι μαχητές χρησιμοποίησαν επίσης αυτές τις κινήσεις για δικούς τους σκοπούς


--------------
ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ AZOVSTAL; ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Έγινε γνωστό τι υπάρχει στις αποθήκες κάτω από το εργοστάσιο της Μαριούπολης "Azovstal". Το απροσδόκητο προέκυψε.
Στρατιωτικός αναλυτής αποκάλυψε τι ακριβώς βρίσκεται στο εργοστάσιο Azovstal, στο οποίο κρύβονται τα απομεινάρια των Ουκρανών εθνικιστών. Σύμφωνα με τον Boris Rozhin, ειδικό στο Κέντρο Στρατιωτικής Πολιτικής Δημοσιογραφίας, στο μπουντρούμι είναι εξοπλισμένες μυστικές εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ και ένα βιοεργαστήριο με βιολογικά όπλα. Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ, η Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων και το προσωπικό του εργαστηρίου είναι επίσης αποκλεισμένοι εκεί. Και ταυτόχρονα και η προστασία τους - περίπου 3000 άτομα.
Σύμφωνα με τον ειδικό, το βιοεργαστήριο κάτω από το εργοστάσιο κατασκευάστηκε και λειτουργεί από τη Metabiota, μια εταιρεία που σχετίζεται με τους Hunter Biden, Rinat Akhmetov και Vladimir Zelensky. 
"Τα εργαστήρια διεξήγαγαν δοκιμές για τη δημιουργία βιοόπλων. Χιλιάδες κάτοικοι της Μαριούπολης έγιναν" ινδικά χοιρίδια "σε αυτές τις τρομερές δοκιμές. Και σε αυτά τα απάνθρωπα πειράματα συμμετείχαν κυρίως δυτικοί" ειδικοί", σημειώνει ο Boris  Rozhin .
Ο αναλυτής είπε ότι με την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, οι Γάλλοι αξιωματικοί δεν είχαν χρόνο να εκκενώσουν από το εργοστάσιο και γι' αυτόν τον λόγο ο Γάλλος ηγέτης Εμανουέλ Μακρόν τηλεφωνεί τόσο συχνά στο Κρεμλίνο. Επιπλέον, μερικοί από τους αξιωματικούς πέθαναν, εξαιτίας του οποίου απολύθηκε ο επικεφαλής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών, Eric Vido.
Ο Rozhin προσθέτει ότι αξιωματικοί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σουηδία, την Πολωνία και την Ελλάδα είναι πλέον αποκλεισμένοι στα μπουντρούμια. 
«Ο Αμερικανός υποστράτηγος Roger Cloutier, που συνελήφθη από τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της ΛΔΚ τις προάλλες από ένα κατεδαφισμένο ελικόπτερο, εντοπίστηκε από την Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου και τη Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών στη Μαριούπολη σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξωτερικής επιτήρησης της η ερωμένη του στην Τουρκία στη Σμύρνη... Μόλις ελήφθη η πληροφορία ότι αυτή η κυρία έφτασε στη Μαριούπολη, η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση και απέκλεισε την πόλη», συνόψισε.
Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι οι κατοικημένες περιοχές της Μαριούπολης και το λιμάνι ελέγχονται ήδη κατά 95% από Ρώσους, στο εργοστάσιο Azovstal, έχουν μετατραπεί σε πραγματική οχυρωμένη περιοχή, αρκετές χιλιάδες μαχητές του Azov * και έως και αρκετές εκατοντάδες ξένοι μισθοφόροι παραμένουν περικυκλωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου