Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Θρήνος στη Φθιώτιδα για 49χρονη μητέρα που «έφυγε» /Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα για το θάνατο 51χρονου Καθηγητή.

 Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή ο σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους.


Το τραγικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, σε κοινότητα της Λοκρίδας, όταν ο σύζυγος εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της την 49χρονη μέσα στο σπίτι τους.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η 49χρονη διακομιστηκε στο ΚΥ της περιοχής, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η είδηση της απώλειας της 49χρονης μητέρας ενός μικρού παιδιού, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και πολύ αξιόλογος άνθρωπος.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει ποια ήταν η αιτία θανάτου της 49χρονης.

lamiareport.gr

Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα για το θάνατο 51χρονου Καθηγητή.

 Υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο Λύκειο Καμένων Βούρλων…Σαν κεραυνός έπεσε στο Λύκειο Καμένων Βούρλων και στην εκπαιδευτική κοινότητας της Φθιώτιδας, η ξαφνική απώλεια του 51χρονου Φιλόλογου Νικόλαου Παπαγεωργίου.

Ο 51χρονος τον τελευταίο μήνα ξαφνικά παρουσίασε κάποια προβλήματα υγείας ωστόσο τίποτα δε μαρτυρούσε κάτι σοβαρό. Νοσηλεύτηκε την τελευταία εβδομάδα σε Νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας από όπου ήρθε η θλιβερή είδηση που πάγωσε το Λύκειο της Φθιωτικής Λουτρόπολης.

Ο εκλιπών υπηρετούσε τα τελευταία τρία χρόνια στο Λύκειο Καμένων Βούρλων, ενώ για πολλά χρόνια πριν ήταν αποσπασμένος στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι συνάδελφοί του και οι μαθητές του στο Λύκειο Καμένων Βούρλων τον αποχαιρετούν με τα καλύτερα λόγια αναγνώρισης των προσπαθειών του για την εκπαίδευση και για την προσωπικότητά του.

«Με βαθιά συντριβή και οδύνη πληροφορούμαστε σήμερα την απώλεια του αγαπητού μας συναδέλφου και εξαίρετου εκπαιδευτικού, Νίκου Παπαγεωργίου. Αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους αγαπημένους του ανθρώπους, στους γονείς και τη μονάκριβη κόρη του. Χρόνια τώρα στο ίδιο σχολείο, σε αντικρινά γραφεία μοιραστήκαμε μαζί του καθημερινές χαρές και δυσκολίες, κοινές αναζητήσεις και όνειρα για τη διδασκαλία και την εκπαίδευση. Υπήρξε ένας ιδιαίτερα διακριτικός και ευγενής άνθρωπος, πάντα στο πλευρό των μαθητών του και των συναδέλφων του.

Αγαπημένε μας Νίκο  θα σε θυμόμαστε για πάντα

Συλλυπητήριο μήνυμα κοινοποίησε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας:

«Ο Διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του εξαιρετικού συναδέλφου Παπαγεωργίου Νίκου κλάδου ΠΕ02 φιλολόγων.
Ο Νίκος υπηρέτησε επί σειρά ετών στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και τα τελευταία τρία χρόνια στο Γενικό Λύκειο Καμένων Βούρλων.
Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι φτωχότερη με την απώλεια ενός νέου συναδέλφου που διακρινόταν για την ευγένεια, την  καλοσύνη και την λογοτεχνική του δεινότητα.

Καλό Παράδεισο, Νίκο
Καλή Ανάσταση
»

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου