Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ανεξάρτητοι μουσουλμάνοι αστρονόμοι προετοιμάζονται εδώ και καιρό για την Αποκάλυψη.


The Big The One: Στις 22 Απριλίου 2023, οι μουσουλμάνοι ξεκίνησαν το Ραμαζάνι - τον ιερό μήνα της νηστείας, κατά τη διάρκεια του οποίου για 30 ημέρες οι μουσουλμάνοι θα αρνούνται να φάνε και να πιουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, να απέχουν από αμαρτίες και να προσπαθήσουν να κάνουν ορθές πράξεις.

Σύμφωνα με μια παράδοση που υπάρχει εδώ και πολλούς αιώνες, οι μουσουλμάνοι δεν καθορίζουν οι ίδιοι την ώρα έναρξης του Ραμαζανιού, αλλά ακούνε τι θα πουν οι έξυπνοι αστρονόμοι-μουλάς για αυτό το θέμα, όπως εξηγείται στους Χριστιανούς πότε και τι θα γιορτάσουν κάθε είδους γενειοφόρου πολιτών που δήλωναν μεσάζοντες μεταξύ των ανθρώπων και τους δημιούργησαν Θεό. 

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τώρα Τούρκοι, Αιγύπτιοι και πολλοί άλλοι εσχατολόγοι της Μέσης Ανατολής, κάποια προβλήματα με το σεληνιακό ημερολόγιο τα τελευταία χρόνια - το φεγγάρι άρχισε να συμπεριφέρεται ανάρμοστα. Στους μουλάδες είπαν να μείνουν σιωπηλοί για αυτό, αλλά οι ιερείς δεν διατάσσονται σε μορφωμένους ανθρώπους - οι ίδιοι κοιτάζουν μέσα από τηλεσκόπια και προσπαθούν να βρουν μια ισορροπία με το μπουλντό. 

Για το δυτικό κοινό, αυτές οι διευκρινίσεις της κατάστασης είναι εντελώς αόρατες, λίγοι διαβάζουν Τούρκους εσχατολόγους-νιβιρολόγους, επομένως, εξαλείφοντας αυτό το κενό, προσφέρουμε στους αναγνώστες μας μια μικρή αλλά εξαιρετικά κατατοπιστική ανασκόπηση για το θέμα. Αν κάποιος επιθυμεί να κατανοήσει το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες, όλες οι πηγές που χρησιμοποιούνται στο κείμενο βρίσκονται στον σύνδεσμο.

Λοιπόν, atalaryolu.com:  Τώρα μας κάνουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Τέλος του Κόσμου και οι περισσότερες ερωτήσεις μπορούν να διατυπωθούν ως εξής: «Πότε θα έρθει ο Ταρίκ;».

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι δύσκολη γιατί δεν έχουμε ένα πολύ ακριβό διαστημικό τηλεσκόπιο. Επιπλέον, δεν διαλαλούμε για όσα δεν γνωρίζουμε, όπως κάνουν οι αστρολόγοι, γιατί μόνο ο Αλλάχ ξέρει πότε θα έρθει ο Ταρίκ.

Βγάζουμε συμπεράσματα βλέποντας τα χαντίθ των έσχατων καιρών του Προφήτη Μωάμεθ. Μελετώντας τα χαντίθ των τελευταίων καιρών που δόθηκαν από τους Χαζράτ Αλί, Ιμάμ-ι Μπουχάρι, Ιμπν Καθίρ και Ναΐμ μπιν Χαμάντ, εξετάζουμε τα σημάδια της εμφάνισης του Ταρίκ και τα συγκρίνουμε με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σήμερα.

Σούρα 86: Ατ-Τάρικ:

Στο όνομα του Αλλάχ, του Ελεήμονος, του Ελεήμονα!
1. Ορκίζομαι στον παράδεισο και στον ταξιδιώτη της νύχτας!
2. Πώς θα μπορούσατε να ξέρετε τι είναι ένας νυχτερινός ταξιδιώτης;
3. Αυτό είναι ένα αστέρι που τρυπάει τους ουρανούς με το φως του.
4. Δεν υπάρχει ψυχή, στην οποία δεν θα υπήρχε φύλακας.
5. Ας δει ένας άνθρωπος από τι είναι φτιαγμένος.
6. Φτιάχνεται από εκρέον υγρό,
7. που βγαίνει ανάμεσα στην οσφυϊκή μοίρα και στο στέρνο.
8. Αλήθεια, έχει τη δύναμη να τον φέρει πίσω.
9. Εκείνη την ημέρα θα δοκιμαστούν όλα τα μυστήρια,
10. και τότε δεν θα έχει ούτε δύναμη ούτε βοηθό.
11. Ορκίζομαι στον ουρανό που επαναφέρει τη βροχή!
12. Ορκίζομαι στη σχισμένη γη!
13. Αυτή είναι μια διακριτική λέξη,
14. όχι ένα αστείο.
15. Συνωμοτούν,
16. και επιβουλεύομαι πονηριές.
17. Δώσε καθυστέρηση στους άπιστους, καθυστερήστε λίγο μαζί τους!

Παίρνουμε επίσης κάποια ιδέα για το Tarik κοιτάζοντας διαστημικές εικόνες και βίντεο από τους τηλεσκοπικούς δορυφόρους SOHO LASCO 2/3, εικόνες από τον τηλεσκοπικό δορυφόρο ISS, από τον τηλεσκοπικό δορυφόρο Hubble και τους τηλεσκοπικούς δορυφόρους STEREO A/B.

Υπάρχουν επίσης αιγυπτιακές, σουμεριακές, ακκαδικές, ινδικές και άλλες πηγές. Φυσικά, η Τορά και η Βίβλος.

Μια άλλη χρήσιμη πηγή είναι οι κάμερες CCTV σε όλο τον κόσμο:

Όταν ρωτάμε τους αστρονόμους τι είναι, μας λένε ότι είναι ένα «τεχνούργημα». Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτό το «τεχνούργημα» φαίνεται από εκατοντάδες κάμερες. Και αυτό το "τεχνούργημα" αυξάνεται επίσης - τα τελευταία 3-4 χρόνια, έχει αυξήσει τη γωνιακή του διάμετρο κατά μιάμιση έως δύο φορές. 

Τέλος, υπάρχουν αρκετά πλούσιοι άνθρωποι που παρακολουθούν ανεξάρτητα τη θέση του Tarik στο διάστημα, εγκαθιστούν τηλεσκόπια αξίας 250.000 δολαρίων σε μέρη όπως η Ανατολική Σιβηρία, η Χιλή, η Φλόριντα. Παρατηρούν αλλά διστάζουν να μοιραστούν δεδομένα. Αν και μερικές φορές κάτι μπαίνει στο δίκτυο και μπορούμε να το εξοικειωθούμε τυχαία:

Στη Σούρα Ατ-Ταρίκ, ο Αλλάχ λέει: «Τι θα ξέρετε για αυτό… Ο Ταρίκ είναι ένα αστέρι που διαπερνά το σκοτάδι». Σύμφωνα με Χριστιανούς και Εβραίους εσχατολόγους που περιμένουν τον Nibiru, η ώρα του κόσμου μας βγήκε κάπου τον περασμένο χειμώνα και τώρα περιμένουμε αυτό που ονομάζεται «κάθε στιγμή».

Ένας Αιγύπτιος αστρονόμος μοιράστηκε πρόσφατα μερικές από τις σκέψεις του για το φεγγάρι. Θα κάνετε τις δικές σας παρατηρήσεις διαβάζοντας αυτό το άρθρο:

.... Το πρόβλημα τώρα είναι ο αποκλεισμός δεδομένων. Ας πάρουμε για παράδειγμα το φεγγάρι. Δείτε πόσο περίεργο περιστρέφεται τώρα η ημισέληνος στην αρχή και στο τέλος του μήνα του Ραμαζανιού. Κάθε παρατηρητήριο το βλέπει αυτό, αλλά κουβαλάει σκουπίδια. Και ο κόσμος πιστεύει. Αλλά τι είδους αστρονόμοι είναι αυτοί, τι είδους κέντρα παρατήρησης είναι αυτά, αν δεν μπορούν να προβλέψουν τις φάσεις της σελήνης!

Εν τω μεταξύ, όλα είναι πολύ απλά: στην αρχή των διακυμάνσεων στην τροχιά, που προκαλούνται από ΑΚΡΑΙΑ βαρυτικά και μαγνητικά πεδία από το εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το φεγγάρι ανατέλλει σε διαφορετική ώρα κάθε μήνα. Γι' αυτό το φεγγάρι φαίνεται «λάθος» τώρα. Αλλά αυτό το θέμα είναι κρυμμένο από τα μάτια των αδαών ... 

Βασισμένοι σε προκατακλυσμιαία κείμενα, πιστεύουμε ότι το Tarik είναι ένα τεράστιο σύμπλεγμα αστέρων-πλανήτη που περιστρέφεται γύρω από μια μαύρη τρύπα. Είναι κάπως παρόμοιο με το σύστημα των κβάζαρ και υπάρχουν τουλάχιστον 11 μόνο ορατά φεγγάρια. Ωστόσο, υποτίθεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν έως και 150 αστρικές και πλανητικές δομές, συμπεριλαμβανομένων των αστέρων νετρονίων, των δακτυλίων πάγου και των βράχων.

Ολόκληρο το σύστημα περιστρέφεται γύρω από την κεντρική μαύρη τρύπα, όπως οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τον ήλιο. Ο Αλλάχ λέει: «Δημιουργήσαμε ζευγάρια από όλα». Επομένως, το ηλιακό μας σύστημα έχει και ένα ζευγάρι. Αυτό το αδελφό αστρικό σμήνος ονομάζεται Σύστημα Αστρών Νέμεσις και ο Ταρίκ, ή Νιμπίρου όπως αποκαλείται στη Δύση, ταξιδεύει μεταξύ αυτών των συστημάτων.

Και τώρα το κέντρο του συστήματος Tarik βρίσκεται κάπου μέσα στην τροχιά της Αφροδίτης. Είναι αυτός που τώρα προκαλεί συνεχείς εκρήξεις στον Ήλιο. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. 

Όλα τα συστήματα αστρικών σμηνών, συμπεριλαμβανομένων των σμηνών που είναι «κοντά» με γαλαξιακά πρότυπα,  βρίσκονται σε τόσο τεράστιες αποστάσεις μεταξύ τους που δεν μπορούμε καν να τα φανταστούμε. Ποτέ δεν αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον και δεν πρόκειται ποτέ. Αλλά ο μαγνητισμός, ο ηλεκτρισμός και η βαρύτητα είναι διαφορετικά. 

Όλα τα αστρικά συστήματα έχουν τις δικές τους ηλιοσφαιρικές και μαγνητοσφαιρικές ασπίδες. Αυτές οι ασπίδες είναι τεράστιες και συγκρίσιμες με τις διαστρικές αποστάσεις. Τώρα δεν βρισκόμαστε αντιμέτωποι μόνο με τη μαγνητόσφαιρα του Tarik - κολυμπάμε μέσα της και η ώρα της έναρξης της Αποκάλυψης εξαρτάται μόνο από το πόσο διαρκεί το μαγνητικό πεδίο της Γης, η εύθραυστη και καταρρέουσα μαγνητική μας ασπίδα. 

Ο Nibiru συγκρούστηκε με τη μαγνητόσφαιρά του με τη Γη και σε προηγούμενες προσεγγίσεις, πάντα μας προσπερνούσε. Αλλά κάθε απόσπασμα είναι μια καθαρή Αποκάλυψη. 

Το μαγνητικό πεδίο της Γης σχεδιάστηκε αρχικά για να έχει ένα ορισμένο "μαγνητικό κλίμα" εδώ - η ζωή, κατά την κατανόησή μας, έξω από αυτό το κέλυφος είναι αδύνατη. Όμως η παρέμβαση μιας νέας πηγής κατευθύνει αυτό το πεδίο σε διαφορετική κατεύθυνση!!!

Και το πεδίο της Γης δεν είναι πλέον αρκετά ισχυρό για να αντανακλά τις κοσμικές και ηλιακές ακτίνες. Η Γη προσπαθεί να απορρίψει τα συσσωρευμένα επιπλέον φορτία με ηφαιστειακές εκρήξεις και σειρές σεισμών, αλλά πόσο θα διαρκέσει αυτό;

Δείτε τι συμβαίνει με τις αντηχήσεις Schumann. Αυτό είναι ένα από τα σημάδια καθίζησης του μαγνητικού μας πεδίου.

Ας δείξουμε τι συμβαίνει με ένα συγκεκριμένο παράδειγμα. 

Φανταστείτε ότι η Γη και το μαγνητικό της πεδίο είναι μια μικρή χάρτινη βάρκα που επιπλέει στο κανάλι ενός δρόμου. Τα παιδιά τρέχουν πίσω της, και το σκάφος κρέμεται και επιπλέει, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο, όσο δυνατό κι αν είναι το νερό. Αλλά αυτό θα είναι έως ότου ένα νέο ρεύμα ρέει στο ρεύμα. Ίσως ακόμη και ένα πολύ πιο δυνατό ρεύμα. Μόλις το σκάφος συναντήσει αυτό το πλευρικό ρεύμα, θα σκοντάψει, θα περιστραφεί και μπορεί να πνιγεί. Αυτή είναι η κατάσταση του μαγνητικού μας πεδίου. 

Το επίγειο πεδίο ζει τις τελευταίες του μέρες. Οι σεισμοί θα αυξηθούν και σύντομα θα αντιμετωπίσουμε τον Μ8 της κλίμακας Ρίχτερ, που θα είναι καθημερινά και θα γίνει κανόνας. Όμως οι ισχυροί σεισμοί θα ξεπεράσουν, φυσικά, σημαντικά τον Μ8. Το πιο σημαντικό όμως που θα αντιμετωπίσουμε είναι η ψυχική κατάρρευση του κόσμου, αφού και το μυαλό μας είναι ηλεκτρικά πεδία, που ξαφνικά θα τοποθετηθούν ταυτόχρονα σε ένα εντελώς διαφορετικό μαγνητικό-ηλεκτρικό περιβάλλον. 

Όλα αυτά θα είναι σύντομα και αναπόφευκτα, οπότε το κύριο ερώτημα τώρα δεν είναι «Πότε;», αλλά «Θα είναι η Αποκάλυψη μεγάλη ή μικρή;». Θα επηρεάσει μόνο τοπικά μέρη του κόσμου ή ολόκληρο τον κόσμο γενικά, μετά τον οποίο θα μείνουν πολύ λίγοι άνθρωποι; Μόνο ο Αλλάχ μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση σχετικά με τη δύναμη της Αποκάλυψης, οπότε το έλεος και οι ευλογίες του να είναι μαζί σας.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου