Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Έκλεισε το ζαχαροπλαστείο, έχασε κιλά, έκοψε την παρέα με την Βανδή: Η νέα ζωή της Μάνιας Ντέλου και οι αλλαγές.

Η Μάνια Ντέλου σε συνέντευξή της στο Happy Day, μίλησε για την απόφασή της να κλείσει το ζαχαροπλαστείο, τις κρίσεις πανικού και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.
Όπως υπογράμμισε «έκλεισα το ζαχαροπλαστείο. Σε μια νύχτα πήρα την απόφαση, αλλά ουσιαστικά το είχα μελετήσει. Είχα πει ότι όταν τα παιδιά θα γίνουν 18 ετών θα φύγω, θέλω να γυρίσω τον κόσμο τώρα. Έχω αλλάξει τόσο πολύ τη ζωή μου που μπροστά μου δεν θέλω να σκεφτώ κάτι, θέλω απλά να ζήσω».

Οι κρίσεις πανικού της Μάνιας Ντέλου.

Και πρόσθεσε η Μάνια Ντέλου «είχα περάσει κρίσεις πανικού. Μη νομίζεις ότι το έχω ξεπεράσει, άλλες φορές έρχεται άλλες όχι. Τότε όταν έλεγες ότι έχεις κρίσεις πανικού έλεγαν ότι είσαι τρελός, δεν καταλάβαινε ο άλλος τι νιώθεις. Τώρα νομίζω ότι έχει ο περισσότερος κόσμος. Όταν έβγαινα στην Σταματίνα τότε, είχα κρίσεις πανικού. Πολλές φορές αν την ρωτήσεις, ερχόμουν κι έκανα πίσω. Παρ’ όλα αυτά πήγαινα».

Η Μάνια Ντέλου έχασε όλα τα κιλά που την ταλαιπωρούσαν.

Σχετικά με τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, επεσήμανε «έχασα πολλά κιλά… Έκλεισα το μαγαζί και έχασα τα κιλά. Πήρα πολλά κιλά γιατί έτρωγα πολύ, δοκίμαζα ότι υπάρχει. Πήρα τα κιλάκια μου και το ευχαριστήθηκα…».

Όσον αφορά τη φιλία της με τη Δέσποινα Βανδή, η Μάνια Ντέλου σημείωσε “η Δέσποινα έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις και είναι λογικό να μην κάνουμε πολλή παρέα. Με τη Δέσποινα ήταν πολύ ωραίο ότι τα παιδιά μας είχαν και την ίδια ηλικία και η Μελίνα έκανε παρέα με την Κατερίνα”.

Μάνια Ντέλου για Δέσποινα Βανδή

Μάνια Ντέλου για Δέσποινα Βανδή

enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου