Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ισχυρίζεται ότι «πεθαίνει» 3 φορές τον μήνα- Και ότι έχει γνωρίσει τον Ιησού.

 Μια γυναίκα που υπέστη μια τραυματική εγκεφαλική κάκωση στα 20 της χρόνια ισχυρίζεται ότι πεθαίνει περίπου τρεις φορές το μήνα και έχει μεταθανάτιες εμπειρίες. 

Ισχυρίζεται δε, ότι σε κάποιες από τις μεταθανάτιες εμπειρίες της έχει γνωρίσει τον Ιησού Χριστό και τον Γουόλτ Ντίσνεϊ.

Η 57χρονη Beverley Gilmour, από το Birkenhead της Αγγλίας, λέει ότι οι γιατροί έχουν κάνει διάγνωση ότι πάσχει από «διαταραχή της συνείδησης», έναν όρο που συνήθως χρησιμοποιείται για ένα άτομο που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων αισθάνεται την καρδιά της να σταματά και το σώμα της να αρχίζει να «κλείνει» πριν βιώσει μια εξωσωματική εμπειρία όπου αισθάνεται ότι η ψυχή της «φεύγει» από το σώμα της.

Σύμφωνα με την ίδια κατά τη διάρκεια των μεταθανάτιων αυτών εμπειριών της μπορεί και αλληλεπιδρά με τα πνεύματα των νεκρών. Μεταξύ αυτών του Γουόλτ Ντίσνεϊ ενώ όπως λέει η ίδια έχει γνωρίσει και τον Ιησού.

Μιλώντας στο MailOnline, η Beverley Gilmour είπε ότι έχει μια «ιδιωτική» σχέση με τον Ιησού Χριστό, περισσότερο πνευματική παρά θρησκευτική.

«Έλεγε ιστορίες και όταν τον συνάντησα ήταν σε ένα καταπληκτικό κτίριο και το ξύλο το ένιωθα ζωντανό και καλά διατηρημένο», είπε για τη συνάντησή της με τον Γουόλτ Ντίσνεϊ.

Ωστόσο όπως φαίνεται από τις αφηγήσεις της, δεν τον έχει συναντήσει μόνο μία φορά. 

«Όταν επέστρεφα, έγραφα τις ιστορίες του και ζωγράφιζα όλα όσα μου είχε δείξει. Μου έδειχνε άλλους χαρακτήρες και έγινα ένας από τους χαρακτήρες του και έζησα μια από τις ιστορίες του. Καθόμουν και τον άκουγα και μου έλεγε τα ονόματα αυτών των χαρακτήρων και τις προσωπικότητες τους και τι έκαναν στη ζωή τους, από πού προέρχονταν και την καταγωγή τους» είπε για την συνάντησή της με τον Γουόλτ Ντίσνεϊ.

Η Beverley Gilmour είπε επίσης ότι έχει συναντήσει τους νεκρούς γονείς της, λέγοντας ότι την πρώτη φορά που συνάντησε το πνεύμα του μπαμπά της φαινόταν 52 ετών ενώ την επόμενη φορά φαινόταν 30 ετών.

Ισχυρίζεται ότι της είπε «μάθε να κάνεις ό,τι σου λένε», ενώ τον ρώτησε αν ήξερε τους αριθμούς του λαχείου.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν πει ότι είχαν μεταθανάτιες εμπειρίες και ορισμένοι περιγράφουν αυτά που «είδαν» με ζωηρές λεπτομέρειες.

Ωστόσο, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, οι πιθανότητες να υπάρξει ζωή μετά τον θάνατο είναι ουσιαστικά μηδαμινές.

Με πληροφορίες του Unlaid

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου