Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

'X-Files-Like Mystery' στο Τέξας καθώς τα βοοειδή βρέθηκαν νεκρά με χαμένες γλώσσες.

 

Φωτογραφία του Tyler Durden
ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN

Οι αρχές στο Τέξας ερευνούν τους μυστηριώδεις θανάτους έξι βοοειδών που βρέθηκαν με τη γλώσσα τους «εντελώς αφαιρεθείσα» με «καθαρά κοψίματα» ακριβείας. 

Οι κτηνοτρόφοι στην κομητεία Μάντισον, περίπου 100 μίλια νοτιοανατολικά του Γουάκο, βρήκαν τα ακρωτηριασμένα λείψανα μιας 6χρονης αγελάδας ξαπλωμένη στο πλάι της στο ράντσο τους. 

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Madison είπε: "Έγινε μια ευθεία, καθαρή κοπή, με φαινομενική ακρίβεια, για να αφαιρεθεί το δέρμα γύρω από το στόμα της αγελάδας στη μία πλευρά, αφήνοντας το κρέας κάτω από το δέρμα που είχε αφαιρεθεί ανέγγιχτο. Η γλώσσα αφαιρέθηκε επίσης εντελώς από το σώμα χωρίς να χυθεί αίμα». 
«Παρατηρήθηκε ότι δεν υπήρχαν σημάδια αγώνα και το γρασίδι γύρω από την αγελάδα ήταν ανενόχλητο», δήλωσαν οι ερευνητές από το γραφείο του σερίφη. 

Οι ερευνητές πρόσθεσαν: «Δεν σημειώθηκαν ίχνη ή ίχνη ελαστικών στην περιοχή». 

Οι κτηνοτρόφοι ανέφεραν επίσης πέντε παρόμοιες περιπτώσεις στις οποίες αφορούσαν τέσσερις ενήλικες αγελάδες και ένα ετήσιο στις κομητείες Μπράζος και Ρόμπερτσον. 

Η ακριβής αιτία θανάτου των έξι ζώων είναι άγνωστη. Το καθένα βρέθηκε με τον ίδιο τρόπο, με "κόψιμο του προσώπου κατά μήκος της γραμμής των γνάθων και αφαίρεση της γλώσσας" σε "ίσια, καθαρή κοπή, με εμφανή ακρίβεια", ανέφερε το γραφείο του σερίφη. 

Ένας σχολιαστής στην ανάρτηση στο Facebook έγραψε: "Αυτό είναι απλώς για να συναχθεί το πόσο υψηλός είναι ο πληθωρισμός". 

Η ανακάλυψη των βοοειδών μοιάζει με μια ιστορία από ένα επεισόδιο του "The X-Files".

zerohedge.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου