Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Συγκλονιστικό !!! Έλληνας είχε προβλέψει το ατύχημα στα Τέμπη από τις 17 Φεβρουαρίου 2023.

 

Γνωστός Έλληνας αναλυτής είχε προβλέψει την εθνική τραγωδία των Τεμπών από τις 17 Φεβρουαρίου. Πώς γίνεται αυτό ; Γνώριζε κάτι εκ των προτέρων ; Ήταν προμελετημένο έγκλημα η απλά προέβλεψε σωστά ;
Διαβάζουμε στην προσωπική ιστοσελίδα του γνωστού Γεωστρατηγικού αναλυτή και Εθνικιστή τα εξής : ” Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί  εις βάρος του Τουρκικού έθνους. Είχαν προειδοποιηθεί από τους ηγέτες της βορειοατλαντικής συμμαχίας που είχαν την τεχνολογία να προκαλέσουν τον φονικό σεισμό.Οι Ευρωπαίοι ναζιστές έγιναν συνένοχοι σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι ναζιστές του Λευκού Οίκου που αδίστακτα και άνευ λόγου δολοφονούν Αμερικανούς πολίτες στα πλαίσια μιας ανελέητης και φασιστικής-Διονυσιακής βίας, επιτέθηκαν ύπουλα και άνανδρα σε ένα ανυπεράσπιστο έθνος. Η Τουρκία μετρά δεκάδες χιλιάδες νεκρούς-τραυματίες, εκατομμύρια αστέγους. Παράλληλα είχαμε την καταστροφή των κρατικών υποδομών όπως σχολεία, νοσοκομεία, οδικό δίκτυο και όχι μόνον.  Το μέγεθος του κακουργήματος αλλάζει τα δεδομένα στην παγκόσμια ιστορία καθώς  η Γερμανική κυβέρνηση και άλλα  κράτη γνώριζαν εκ των προτέρων ότι τα γεράκια των ΗΠΑ θα τιμωρήσουν τον ανυπάκουο Ερντογάν με έναν φονικό σεισμό και απομάκρυναν τους πρεσβευτές τους.

Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία, Καναδάς, ήταν μερικές από τις χώρες που γνώριζαν και απομάκρυναν εγκαίρως τους πρέσβεις πριν τον φονικό σεισμό. Οι ευγνώμονες και υπάκουοι Ναζί της Ευρώπης αισθάνονται πολύ τυχεροί που δεν θα έχουν παρόμοια αντιμετώπιση από την Αμερική, όπως είχε ο ατίθασος Τούρκος πρόεδρος.

Ενδεικτικό είναι ότι υπό καθεστώς τρόμου που επιβάλει η Αμερική αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΝΑΤΟ, η αύξηση των εξοπλισμών. Ακόμη ο Γερμανός υπουργός Πιστόριους, για να μην έχει η Γερμανία την μοίρα της Τουρκίας εγκατέλειψε κάθε δισταγμό, και κάλεσε τις Γερμανικές βιομηχανίες εξοπλισμών να αυξήσουν την παραγωγή τους.  Ακόμη και η πληροφορία ότι η Ρωσία έχει αρχίσει να αναπτύσσει πλοία με πυρηνικό εξοπλισμό στην Βαλτική Θάλασσα για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια είναι πολύ μικρότερης σημασίας ενέργεια, από τον φονικό σεισμό που προκάλεσαν οι Αμερικάνοι.

Αν και στην περιοχή του φονικού σεισμού υπάρχει ιστορικό προηγούμενο πολλών αιώνων, εν τούτοι όλα δείχνουν ότι αυτή την φορά ο σεισμός προκλήθηκε μέσο υψηλής τεχνολογίας.   Ο σεισμός που κατέστρεψε την Τουρκία και την Συρία δεν είχε τα χαρακτηριστικά των δονήσεων που έχουν παρατηρηθεί σε αντίστοιχες σεισμικές δονήσεις.

Το γεγονός ότι αρκετοί πρεσβευτές δυτικών κρατών έφυγαν από την Άγκυρα πέντε ημέρες πριν από τον φονικό σεισμό και παράλληλα τα κράτη τους, εξέδωσαν συμβουλές να μην επισκεφτούν την Τουρκία, δείχνει ότι οι Δυτικές κυβερνήσεις ήξεραν τι θα συνέβαινε. Ενδεικτική είναι και η περίπτωση του Ολλανδού που ανακοίνωσε τρεις ημέρες πριν τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία !!!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια από τις χώρες ο οποίες έχουν την τεχνολογία να προκαλέσουν σεισμούς και άλλα φυσικά φαινόμενα με τεχνητούς τρόπους. Αν και το έτος 1976 είχαν δεσμευτεί να μην καταφύγουν ποτέ σε χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Η Ρουμάνα γερουσιαστής Diana -Ivanovici Șoșoacă ισχυρίζεται ότι παραβίασαν την υπογραφή τους στην σχετική σύμβαση για την απαγόρευση της χρήσης τεχνικών τροποποίησης του περιβάλλοντος για στρατιωτικούς ή άλλους εχθρικούς σκοπούς, και προκάλεσαν αυτόν τον σεισμό.

Ο  Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών (MİT) να μελετήσουν αυτό που σήμερα είναι μόνο μια υπόθεση. Ο Λευκός Οίκος διαθέτει το γνώθι σαυτόν και συνεπώς γνωρίζουν οι επιτελείς του Biden ότι δεν είναι πλέον η κορυφαία οικονομική-πολιτική και στρατιωτική υπερδύναμη δύναμη στον κόσμο. Για αυτό όπως όλες οι αυτοκρατορίες που είναι δομημένες με τον Διονυσιακό πολιτισμό πάντοτε καταστρέφουν πολλούς από τους υποτελείς τους. Το μόνον βέβαιον σε αυτή την τραγική υπόθεση είναι ότι έπρεπε να τιμωρηθεί ο ανυπάκουος Ερντογάν που συμμάχησε με την Ρωσία. Διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι οι τα έθνη που ασπάζονται την Διονυσιακή κουλτούρα καταστρέφουν τα έθνη που αποδέχονται τον Αριστόκλειο πολιτισμό και αλληλοκαταστρέφονται. Είναι απολύτως βέβαιον ότι θα γίνει φονικός σεισμός και στην Ελλάδα, όπως έγιναν φονικοί εμπρησμοί μετά τις πυρκαγιές στην Τουρκία. Αυτό το είχα αναφέρει ως σοβαρό ενδεχόμενο λόγω των κοινών Διονυσιακών Ιερατείων στα οποία συμμετέχουν Έλληνες και Τούρκοι Πολιτικοί.

https://arisvinews.blogspot.com/2021/07/blog-post_70.html

Επίσης με μικρότερο ποσοστό πιθανοτήτων δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έχουμε κάποιο πολύνεκρο ναυάγιο, η πτώση αεροπλάνου, είτε φονική καραμπόλα στην Εθνική Οδό , η μετωπική με τρένα. Όλα αυτά στα πλαίσια της Θυσίας αθώων προς τιμήν του Φρυγικού Δαίμονα των καταστροφών Savazio στον οποίο πιστεύουν οι πολιτικοί των δύο χωρών”.  Αυτά τα πολύ συγκλονιστικά αναφέρει ο Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος στην προσωπική του ιστοσελίδα The Times of Voulgaroktonos. Με βάση τα προαναφερόμενα ως πότε θα τους ανεχόμαστε ; Βς πότε θα παραμένουμε παθητικοί θεατές στον ίδιο μας τον αφανισμό ; Σκεφτείτε καλά πριν συνεχίσετε την αδράνεια και την αδιαφορία. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ.

ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου