Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Παγκόσμιο «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» προ των πυλών;;; Σε εγρήγορση Ρωσία και ΗΠΑ, συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ.

 Κρίσιμη χρονιά το 2024!!! Ποιοί προειδοποιούν...Τα πράγματα στις ΗΠΑ και τον πλανήτη είναι κρίσιμα!!!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για μια δεύτερη θητεία ξεκινώντας μια μάχη για να πείσει τους ψηφοφόρους ότι αξίζει άλλα τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο παρά την ηλικία και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

 Ο 69χρονος Ρόμπερτ Κένεντι ο νεότερος ανακοίνωσε, εκ μέρους των πιο πατριωτικών Δημοκρατικών, στην υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024, σκοπεύοντας να σταθεί εμπόδιο στην φιλοδοξία του νυν προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να διεκδικήσει την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι εκ νέου υποψήφιος για να εμποδίσει και αυτός την επανεκλογή Μπάιντεν και πρώτα πρέπει να περάσει τον σκόπελο του Δούρειου Ίππου, Ντεσάντις, για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Προεδρικές εκλογές, όμως θα έχει και η Ρωσία, το 2024!!! «Η Δύση θα πολλαπλασιάσει τις προσπάθειές της ώστε να παρέμβει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στην Ρωσία το 2024», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος συμμερίστηκε τις ανησυχίες που διατύπωσε και η Ella Pamfilova, η επικεφαλής της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Ρωσίας που τόνισε ότι η Δύση σκοπεύει να διαταράξει τις εκλογές του 2024.

Ηγετικές φυσιογνωμίες της Δύσης βλέπουν πως κάτι θα συμβεί αργά ή γρήγορα.

Κάνουν λόγο για «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»!!!

Δείτε το βίντεο:

photo freepik
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου