Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Με τρομοκρατία ξεκινά το καλοκαίρι στην Ελλάδα! Kαθηγητής Γεωλογίας τους κάνει ρεζίλι, vid.

 Απλά δείτε...Δεν μπορούν να μας αφήσουν χωρίς τρόμο!!!

Βγαίνουν τώρα μετεωρολόγοι στην Ελλάδα και λένε: «Αν η κλιματική αλλαγή συνεχιστεί, στην Ελλάδα το μέλλον θα θυμίζει κάτι από Αφρική και είναι πιθανό να έχουμε το πιο θερμό καλοκαίρι.

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι προοπτικές για το επόμενο καλοκαίρι είναι δυσοίωνες. Και αυτό το υπογραμμίζουν οι μεγάλες θερμοκρασίες οι οποίες αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Ισπανία, στη Γαλλία αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου. Η Ανατολική Μεσόγειος είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή σε όλα αυτά τα φαινόμενα. Όλα αυτά εντάσσονται σε αυτό που λέμε κλιματική κρίση».

Την καλύτερη απάντηση την δίνει ο Αυστραλός γεωλόγος και ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, Ian Pilmer, ο οποίος εξηγεί γιατί δεν υπάρχει κλιματική κρίση και όλα βαίνουν φυσιολογικώς:

«Δεν ζούμε σε μια περίοδο ασυνήθιστου κλίματος, ζούμε σε ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα. Στην πραγματικότητα ζούμε ακόμα στην εποχή των παγετώνων. Αυτή η εποχή  κυμαίνεται μεταξύ ψυχρών περιόδων -παγετώνων, και θερμών περιόδων- μεσοπαγετώνων. Βρισκόμαστε σε μια (περίοδο) αυτών των μεσοπαγετώνων.

Αυτών των μεσοπαγετώνων που οδηγούνται από αυτή τη μεγάλη μπάλα θερμότητας στο ουρανό, – που ονομάζουμε Ήλιο και για κάποιο λόγο τα ίχνη αερίων δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μας κλίμα. Είναι ο Ήλιος, και αν απομακρυνθούμε περισσότερο από τον Ήλιο γίνεται πιο ψυχρή η (γη), και αν πλησιάσουμε στον ήλιο γίνεται θερμότερη».

Δείτε:

photo intime
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου