Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων είναι η μεγαλύτερη κότα.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλα αυτά που γίνονται στην χώρα των Ελλήνων δεν γίνονται πουθενά αλλού στον κόσμο. Και το περίεργο είναι, το ότι ενώ τα γνωρίζουμε όλα αυτά, τα ανεχόμαστε και δεν υπάρχει καμία αντίδραση.!! Τίποτε απολύτως, μούγκα.!!

Ξέρετε γιατί;;; Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων  επελέγη ως λαός με το κριτήριο της όρνιθας (ο κάτοικος της χώρας είναι η μεγαλύτερη κότα). Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι την υπεροχή του γαλλικού Λαού εν σχέσει με τις εγχώριες όρνιθες. Ο γαλλικός λαός υπερέχει έναντι πάντων των λαών.

Οι Γάλλοι που καίνε το σύμπαν, ένας από τους πιο ευχαριστημένους λαούς στον εργασιακό βίο τους, ένας λαός με το δεκαπλάσιο επίπεδο διαβίωσης από την ντόπια πλέμπα, δεν δίνουν αξία στη ζωή τους..
Με τον κάτοικο της χώρας (και ουχί Έλληνα) συμβαίνει το παράδοξο της αντιστροφής μιας θεμελιώδους αρχής της ανθρώπινης ύπαρξης: 
 
"Η υιοθέτηση επικίνδυνων συμπεριφορών που υποδαυλίζουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης συναρτάται ευθέως με τον βαθμό αποστέρησης από την πολυτελή διαβίωση" (ο άνθρωπος τείνει να αναλαμβάνει ρίσκο αντιστρόφως ανάλογα με το ευζην που με το ρίσκο διακινδυνεύει). 
 
Παρά λοιπόν το γεγονός ότι η γαλλική πλέμπα έχει πολλαπλάσια δυνατότητα πρόσβασης σε προϊόντα Λουί Βιττόν, στοιχείο κρίσιμο για τα ρίσκα που διατίθεται ο κάτοχός τους να αναλάβει, παρά ταύτα δεν είναι ο Γάλλος αλλά είναι ο ξυπολυτάς ο κάτοικος της χώρας εκείνος που το ρίσκο που διατίθεται να αναλάβει είναι ΜΗΔΕΝ, που τη Λουί Βιττόν έχει δει στον ύπνο του και τους μπλάκμαν τής Ερμού. 
 
Το παράδοξο δεν αποτελεί αντικείμενο της κοινωνικής ψυχολογίας καθότι συναρτάται με την ρωμαίϊκη ιδιοσυγκρασία: της ΚΌΤΑΣ.
 
Και μην συγχέεται τον αλέκτωρα με τις κότες. Ο αλέκτωρ ανήκει μεν στην οικογένεια των ορνιθοειδών αλλά δεν είναι κότα· ο αλέκτωρ είναι δεινός μαχητής, ίσως ο πιο θανάσιμος για το μέγεθος και τα όπλα που διαθέτει. Αλέκτωρ είναι ο γαλλικός Λαός, εξού και ο αλέκτωρ είναι (ένα) έμβλημα της Γαλλικής Δημοκρατίας. Ο κάτοικος της χώρας ανήκει μεν στα ορνιθοειδή αλλά δεν είναι αλέκτωρ. Είναι κότα.
 
Υ.Γ  Ο σημερινός ανθρώπινος ψευδοπολιτισμός θα υποταχθεί στις Πλατωνικές Ιδέες. Εκεί και θα υπάρξει η γέννηση του νέου γένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου