Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Αλκυόν Πλειάδες

 


Η ιστορία του Τιτανικού

και η τραγωδία του μας δείχνουν σε ποιο βαθμό ζούμε βυθισμένοι σε μια φανταστική παγκόσμια απάτη που περιλαμβάνει τα πάντα γύρω μας: την ιστορία, την επιστήμη, την ιατρική.... Σχεδόν τα πάντα που κατατίθενται στη σκέψη μας μέσω της τηλεόρασης και των μέσων ενημέρωσης

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, γι' αυτό και επικαιροποιούμε και επεκτείνουμε το προηγούμενο ντοκιμαντέρ μας Έκτακτο 18 που αμφισβητεί την επίσημη θέση για τη βύθιση του Τιτανικούκαι υποδεικνύει μια επίθεση που σχεδιάστηκε, μεταξύ άλλων, από τον τραπεζίτη JP Morgan, τους Ροκφέλερ, τους Ρότσιλντ, όλοι με στόχο τη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, και γι' αυτό έπρεπε να εξοντώσουν τους πιο σημαίνοντες και πλουσιότερους ανθρώπουςτης εποχής που ήταν αντίθετοι σε αυτή την ιδέα. Αλλά γι' αυτό δεν τους πείραζε να δολοφονήσουν 1514 αθώα θύματα που είχαν επιβιβαστεί στο "πλοίο των ονείρων" με προορισμό την Αμερική.

Η κατανόηση των συμφερόντων των τραπεζών πίσω από την κατάρρευση μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τα σημερινά νήματα που κινούν τον κόσμο, τα σχέδια που έχουν κατά της ανθρωπότητας και σήμερα, τα οποία ωφελούν μόνο τους πλουσιότερους.

Χάρη σε όλες τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως, σήμερα μπορούμε να δούμε την τραγωδία του Τιτανικού από άλλες οπτικές γωνίες: τα αίτια, τη φωτιά στους λέβητες, την πρόσκρουση μιας τορπίλης, τη χρήση φτηνών πριτσινιών, την ασφαλιστική απάτη...τις μαρτυρίες των επιζώντων και άλλα ανεξήγητα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την εποχή.

Όλα αυτά μας επιτρέπουν να αμφισβητήσουμε όχι μόνο αυτά που μας είπαν ότι συνέβησαν εκείνη τη στιγμή, αλλά και όλα όσα βιώνουμε σήμερα.

 

 ΠΗΓΗ

sinomosiologos.blogspot.com

1 σχόλιο: