Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Οι τρεις Ημέρες του Σκότους μπορούν να ξεκινήσουν σε μόλις 48 ώρες.

 

Ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα των Άγγλων preppers που προετοιμάζονται για την Αποκάλυψη σε όλο τον κόσμο είναι το λεγόμενο "short term doom", το οποίο δεν μεταφράζεται κυριολεκτικά, αλλά σημαίνει "short shoulder stardom" ή κάτι τέτοιο. Δηλαδή η μεγάλη ή μικρή Αποκάλυψη, η οποία θα συμβεί αν όχι άμεσα αύριο, τότε σε περίπου 48 ώρες. 

Και τώρα, στις 28 Απριλίου, ο δημοφιλής Αμερικανός ευαισθητοποιημένος Έντουαρντ Ριόρνταν υποσχέθηκε κάποια πολύ θλιβερά πράγματα για τη Δευτέρα σύμφωνα με την αμερικανική ώρα (στην Ευρώπη μπορεί να είναι ήδη Τρίτη αυτή τη στιγμή) και τρόμαξε το GLP.


Αφηγούμαστε σε γενικές γραμμές τι είναι η βάνγκα.

Σήμερα είναι Παρασκευή 28 Απριλίου και θέλω να σας πω τι μου συνέβη πριν από λίγες ώρες.  Στέκομαι στην κουζίνα μου και κόβω λαχανικά, ενώ η γυναίκα μου μας φτιάχνει σούπα. Κοιτάζω το ψυγείο όπου έχουμε κρεμασμένο το ημερολόγιο, κοιτάζοντας την 1η Μαΐου, τη Δευτέρα, ή μάλλον ακόμα και τις επόμενες επόμενες ημερομηνίες στο ημερολόγιο. Και τότε ξαφνικά .... "ΜΠΑΜ!". Είχα την αίσθηση ότι από το πουθενά ένας γκρίζος τοίχος υλοποιήθηκε μπροστά μου.   

Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς ήταν, αλλά η πρώτη μου αίσθηση ήταν ότι με κάποιο τρόπο ο κόσμος είχε σταματήσει, ότι είχε εμφανιστεί κάτι πολύ, πολύ μεγάλο που ήταν ικανό να σταματήσει όλα τα πράγματα. Η αίσθηση αυτή δεν μπορεί να μεταφερθεί με λόγια. Ήταν σαν ένα τεράστιο σκοτεινό σύννεφο, ή σαν σκοτάδι που κατέβαινε σε ολόκληρο τον κόσμο.  Και τα πάντα γύρω άλλαξαν σε μια στιγμή, σαν να σταμάτησε ο ίδιος ο χρόνος.  

Υπάρχουν τόσοι πολλοί καραγκιόζηδες που εκπέμπουν στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες, είτε υποσχόμενοι γλυκά ποτάμια και πλούσιες όχθες που θα ρέουν κατευθείαν στο αύριο, είτε το αντίθετο, ποτάμια μάγματος, σύννεφα πυροκλασμάτων και άλλες τρομερές συμφορές, που wang πρέπει να αντιμετωπιστούν. 

Ο Edward Riordan εξωτερικά δεν δίνει την εντύπωση του απατεώνα και αν παρακολουθήσετε το κανάλι του, το θέμα του είναι οι διαγραμμένες απόψεις για το τι ήταν. Και συνήθως δεν δίνει ποτέ ημερομηνίες. Μόνο περιστασιακά.

Έτσι, για παράδειγμα, το 2017 ο Έντουαρντ έκανε μια συνεδρία τηλεθέασης για λίγες ώρες και μας είπε ότι βλέπει κάποια μεγάλη παγκόσμια πανδημία να έρχεται σύντομα. Και η αιτία θα είναι ένας ιός.


Δεν έχουμε εμβαθύνει σε όλες τις vangas του Έντουαρντ, αλλά οι άνθρωποι τον εμπιστεύονται και έτσι η προειδοποίηση της 1ης Μαΐου πρέπει πραγματικά να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να σκεφτούμε τι μπορεί να σημαίνει το όραμα του Έντουαρντ. 

Υπάρχουν διαφορετικές ιδέες στο GLP και οι περισσότεροι καταλήγουν σε μια ελαφριά εκδοχή της Αποκάλυψης με τη μορφή ενός κλεισίματος του τραπεζικού συστήματος. Κάτι θα συμβεί όπου οι τράπεζες θα σταματήσουν ξαφνικά να μεταφέρουν χρήματα και ο κόσμος θα σταματήσει. Για παράδειγμα, εξωχρωμοσωμικά π-ντόρα από τους βάλτους θα κόψουν το υπερατλαντικό καλώδιο ή κάτι τέτοιο.

Μια από τις κύριες επιβεβαιώσεις αυτής της θεωρίας με τις τράπεζες μπορεί να βρεθεί στα πολυάριθμα όνειρα διευθυντών μικρών τραπεζών, στους οποίους παρουσιάστηκε κάποιο είδος άγριου πανικού στο γραφείο τους ή παρόμοια πράγματα που μπορούν να ερμηνευτούν ως μια μεγάλη τραπεζική κρίση. Και οι άνθρωποι μοιράζονται αυτά τα όνειρα - τόσο στο GLP όσο και σε άλλες πλατφόρμες.  

Υπάρχουν επίσης και πιο τρομακτικές εκδοχές με τη μορφή του ξεσπάσματος πυρηνικού πολέμου. Και σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρχουν μαύρα σύννεφα και τα πάντα στον κόσμο θα σταματήσουν. 

Τέλος, το χριστιανικό μέρος των preppers βλέπει στο όραμα του Edward τις περίφημες "τρεις ημέρες του σκότους", τις οποίες όλοι γνωρίζουν, αλλά οι οποίες θα συμβούν στο άγνωστο. Αν και η εκδοχή των τριών ημερών του σκότους είναι εξαιρετικά απίθανη, μας φαίνεται κάτι παραπάνω από αληθινή. Γιατί; 

Πρώτον, τα πράγματα έχουν πάει πολύ, πολύ στραβά με τον Ήλιο τελευταία και μια μικρονοβα θα μπορούσε να συμβεί οποιαδήποτε μέρα. Τούτου λεχθέντος, ακόμη και αν πρόκειται απλώς για μια μαζική έκλαμψη, ο κόσμος θα σταματήσει να λειτουργεί, καθώς ο ηλεκτρικός εξοπλισμός θα σταματήσει να λειτουργεί. 

Δεύτερον, τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπήρξαν κάποιες πολύ ασυνήθιστες αγγελίες για την Αρπαγή από πάστορες.

Το όλο θέμα είναι αρκετά γνωστό και έτσι γνωρίζουμε με τους πιο γενικούς όρους πώς θα συμβεί. Αλλά το ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με τις νέες βάνγκες είναι ότι εμφανίστηκαν νέοι άνθρωποι στους οποίους η Αρπαγή είχε παρουσιαστεί πριν από πέντε ή περισσότερα χρόνια, αλλά είχαν σιωπήσει. Και τώρα αυτοί οι άνθρωποι είτε είδαν όνειρα τα οποία ερμήνευσαν ως οδηγό για δράση, είτε αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι άρχισαν να αισθάνονται κάποια ανεξήγητη εσωτερική παρόρμηση να πουν σε όλους για όσα είδαν, γιατί τα γεγονότα πλησιάζουν. Για παράδειγμα: "Ο κόσμος που είδε τα όνειρά του είναι ένας από αυτούς που είδαν τα όνειρά του:

Το αν η ιστορία θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Δευτέρας, την 1η Μαΐου, ή αν θα ξεκινήσει λίγο αργότερα, στις 15 Μαΐου για παράδειγμα, δεν το γνωρίζουμε με βεβαιότητα, οπότε θα πρέπει απλώς να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των πραγμάτων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου