Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

Μυστηριώδεις εκρήξεις και βουητά ακούστηκαν και έπεσαν στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο για τρίτη φορά το 2021.

Για τρίτη φορά από τον Φεβρουάριο, ένα μυστηριώδες «skyquake» έπληξε την κομητεία του Σαν Ντιέγκο και την Τιχουάνα. οι αρχές λένε ότι δεν ήταν σεισμός…


Για τρίτη φορά από τον Φεβρουάριο, μια μυστηριώδης έκρηξη ακούστηκε και συγκλόνισε την Τρίτη το βράδυ τους κατοίκους σε όλη την κομητεία του Σαν Ντιέγκο.


« Έχουμε σεισμό; Τα ρυθμιστικά μας δεν θα σταματήσουν να τρέμουν, αλλά η καρέκλα μου  κινείται και δεν είναι άνεμος » , δημοσίευσε ένας κάτοικος της Κορονάντο στο Facebook.


« Το άκουσα εδώ στο Strand, αλλά δεν ένιωσα τίποτα. Ακούστηκε σαν 2 δυνατά κτυπήματα, νόμιζα ότι ήταν βροντή. Είμαι περίεργος τι θα μπορούσε να ήταν » , δημοσίευσε ένας άλλος κάτοικος του Κορονάντο.


Τα τελευταία φαινόμενα μυστηρίου - που μερικές φορές αναφέρονται ως σεισμός - αναφέρθηκαν λίγο πριν από τις 8:20 μ.μ. από κατοίκους τόσο νότια στη Τιχουάνα, τόσο ανατολικά  στο El Cajon και στις γειτονιές του Σαν Ντιέγκο στις νοτιοανατολικές και παράκτιες περιοχές, καθώς και τη Linda Vista , Clairemont και Tierrasanta.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συγκλόνισε την περιοχή στις 16 Φεβρουαρίου. Εκείνη την εποχή, η Γεωλογική Έρευνα των Ηνωμένων Πολιτειών έγραψε στο Twitter ότι το κούνημα δεν ήταν σεισμός « αλλά μπορεί να ήταν μια ηχητική έκρηξη που δεν είναι πολύ ασυνήθιστη » στο Σαν Ντιέγκο.


Περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 10 Μαρτίου, οι κάτοικοι σε ολόκληρη την περιοχή ανέφεραν και πάλι μια παρόμοια αναταραχή και δυναμική έκρηξη , αν και δεν αναφέρθηκαν σεισμοί.

Την Τρίτη το βράδυ, ο ιστότοπος USGS δεν έδειξε ξανά σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Ενώ τα δύο προηγούμενα γεγονότα κλονισμού μυστηρίου συνέβησαν εντός 10 λεπτών από τις 5 μ.μ., το περιστατικό της Τρίτης το βράδυ συνέβη μετά τη δύση του ήλιου. Λίγα λεπτά αργότερα, η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο έλαβε αρκετές κλήσεις σχετικά με το θόρυβο και το κούνημα, σύμφωνα με τον Sgt. Κέβιν Γκίμπσον.

Τι γνωρίζουμε τώρα για την προέλευση αυτών των ήχων του Σαν Ντιέγκο;

  • Η Εθνική Υπηρεσία Καιρού είπε ότι οι εκρήξεις δεν σχετίζονται με τον καιρό.
  • Το USGS δεν εντόπισε σεισμό στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο.
  • Ο διευθυντής δημοσίων υποθέσεων της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας Ίαν Γκρέγκορ είπε να επικοινωνήσει με τον στρατό.
  • Ο καπετάνιος Miramar της MCAS, Kurt Stahl, δήλωσε ότι εξέτασε όλες τις κασέτες με το FAA και ήταν πεπεισμένος ότι δεν προκλήθηκε από τα αεροσκάφη τους.
strangesounds.org
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου