Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Το Κομμουνιστικό Κόμμα διαδήλωσε στη Μόσχα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Συλλήψεις ως και βουλευτών του! Για το ΚΚ Ρωσίας ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και ο εμβολιασμός να μην σχετίζεται με εργασιακά δικαιώματα!! BINTEO ΦΩΤΟ.

 

Το Σάββατο 27/6/21 η αστυνομία διέλυσε διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Μόσχα.Συνελήφθησαν βουλευτές. Κι αυτά ενώ επεκτείνεται το μέτρο της υποχρεωτικότητας και ως τις 28/6 θα έχει επιβληθεί σε 18 περιοχές της Ρωσίας!!


Στη Μόσχα, σχεδόν 1000 άτομα συγκεντρώθηκαν στη διαμαρτυρία του Κομμουνιστικού Κόμματος κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του COVID-19, αναφέρει ο ανταποκριτής του Kommersant. Η εκδήλωση στην πλατεία Novopushkinsky τελείωσε με τη διάλυση των συμμετεχόντων, η αστυνομία και η αστυνομία κατά διαδηλώσεων συνέλαβαν περισσότερους από δέκα διαδηλωτές. Ανάμεσά τους ήταν ο Νικολάι Ζουμπριλίν, επικεφαλής της κομμουνιστικής παράταξης στην Δούμα της Μόσχας που τελικά συνελήφθηκε.

Σύμφωνα με το Open Media,υπήρξε σύρραξη.

В Новопушкинском сквере в Москве проходит акция против принудительной вакцинации

Ο αναπληρωτής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Δούμα ο Valery Rashkin είπε ότι η συνάντησή του με τους ψηφοφόρους πραγματοποιήθηκε στο πάρκο και ότι οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου παραβίασαν το νόμο, αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι Dozhd

Νωρίτερα, το κόμμα “Fair Russia – For Truth” μίλησε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η πολιτική ένωση πιστεύει ότι μια θετική ή αρνητική απόφαση για τον εμβολιασμό δεν πρέπει “σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την εργασία και άλλα δικαιώματα των πολιτών”.

Στο πλαίσιο μιας έξαρσης της ασθένειας, περισσότερες από δέκα περιοχές της Ρωσίας έχουν εισαγάγει υποχρεωτικό εμβολιασμό για ορισμένες κατηγορίες πολιτών, και από τις 28 Ιουνίου θα το εισαγάγουν σε οκτώ ακόμη περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Για άρνηση εμβολιασμού, μπορούν να τεθούν σε αναστολή από την εργασία. Η Ρωσική Ένωση Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών (RSPP) και η Ομοσπονδία Ανεξάρτητων( δηλ. Φιλελεύθερων) Συνδικάτων της Ρωσίας (FNPR) ζήτησαν από την κυβέρνηση να υποχρεώσει ολόκληρο τον ενήλικο πληθυσμό της χώρας να εμβολιαστεί.kommersant

Ο επικεφαλής στην πόλη της Μόσχας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και αναπληρωτής του Κόμματος στη Δούμα ο Valery Rashkin είπε στο Open Media ότι είχε ενημερώσει το γραφείο του δημάρχου για την επερχόμενη συνάντηση στην πλατεία Novopushkinsky. Σύμφωνα με τον κομμουνιστικό κόμμα, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματα των Ρώσων.openmedia

В Новопушкинском сквере в Москве проходит акция против принудительной вакцинации

Στην πλατεία Novopushkinsky, κομμουνιστές βουλευτές πραγματοποίησαν συνάντηση με ψηφοφόρους με το σύνθημα “Εμβολιασμός χωρίς εξαναγκασμό!” Κατά τη συνάντηση των βουλευτών με τους ψηφοφόρους, αξιωματικοί επιβολής του νόμου συνέλαβαν έναν αριθμό συμμετεχόντων στην εκδήλωση.Νικολάι Ζουμπριλίν υπό κράτηση..Μεταξύ αυτών που συνελήφθηκαν είναι ο Νικολάι Ζουμπριλίν, επικεφαλής της κομμουνιστικής παράταξης στην Πόλη της Μόσχας.

В Новопушкинском сквере в Москве проходит акция против принудительной вакцинации

Μόσχα: Απάνθρωπη βίαιη προσαγωγή γυναίκας που κατέβασε τη μάσκα της σε κλειστό χώρο λόγω υψηλών θερμοκρασιών!! BINTEO

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου