Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Σβήνουν καθημερινά!!! 8 Νεκροι ακόμη μετα τον εμβολιασμό τους και δεκάδες παρενέργειες..


*Πατήστε πάνω στις κάρτες για μεγέθυνση.

Οκτω ΝΕΚΡΟΙ μετα το μπόλιασμα με Πειραματικά σκευάσματα και δεκάδες Παρενέργειες το τελευταίο 3ημερο αλιεύσαμε στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης..Τα Πληρωμενα (Λιστα Πέτσα) Μεσα εξαπάτησης σιωπούν για τα εγκλήματα …Σβήνουν καθημερνά συμπολίτες μας…ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ… Τα ΟΠΛΑ αντικαταστάθηκαν απο τις ΣΥΡΙΓΓΕΣ με τα σκευάσματα που δεν εχουν καμία ευθύνη οι Φαρμακευτικές ….Μας πεθαίνουν και μας το είπαν οτι θα μειώσουν τον πληθυσμό με εμβολιασμούς και με ιούς που κατασκεύασαν..

Τώρα μας λενε και για την μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ ..εδω δεν εχουν απομονώσει το γονιδίωμα του ιου και εχουν βρει τρόπο να αναγνωρίζουν μεταλλάξεις??? Το ΔΟΥΛΕΜΑ και η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ πάει σύννεφο..Για να στείλουν στην ‘Ελευθερία” οσους μπορούν περισσότερους με απειλές οτι θα εκδώσουν μέτρα κατα των ανεμβολίαστων και οι επιχειρηματίες θα κάνουν τους Χωροφύλακες και θα ελέγχουν για να μπεις στα μαγαζιά τους αν εχεις κάνει το μπόλι!!

ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ και μας ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ…

Δειτε και τις παρενέργειες στις  επόμενες κάρτες..

ΠΑΤΡΑ:Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγ.Ανδρέας μια γυναίκα γεγονός που προκάλεσε κινητοποίηση καθώς είχε κάνει τον εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η 65χρονη γυναίκα παρουσίασε υψηλό πυρετό, κόπωση και παράλυση στα κάτω άκρα μετά την δεύτερη δόση της AstraZeneca.

Είναι δε γεγονός ,πως το ΕΚΑΒ σήμερα εχει δεχτεί και άλλες κλήσεις σήμερα στην Πάτρα για παρενέργιες μετά τις δόσεις των εμβολίων.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:Στην Εντατική από χθες 28χρονος Μυτιληνιός στέλεχος της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος(ΝΔ) που εδώ και ενάμιση χρόνο ασχολείται με φορέα της αυτοδιοίκησης.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός Μυτιληνιός αντιμετωπίζει πρόβλημα μυοκαρδίτιδας.

Ο νεαρός είχε πραγματοποιήσει πριν ένα μήνα, στις 24 του Μαΐου μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.  Το γεγονός του εμβολιασμού εκείνη τη μέρα από ομάδα νέων της ΟΝΝΕΔ είχε δημοσιοποιηθεί σε μια προσπάθεια στήριξης της Κυβερνητικής καμπάνιας του προγράμματος «Γαλάζια Ελευθερία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2007..ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ……..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ..ΞΥΠΝΑΤΕ..

Διεθνώς καταξιωμένοι Γιατροί μας λένε οτι μας σκοτώνουν  με τα δηλητηριώδη σκευάσματα τους με κατασκευασμένους ιούς που χώνουν στα σώματα σας…Ο Μοντανιε μας ειπε προημερων πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι σε τρια στάδια.Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?  ΘΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ  ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ??

ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ???

 amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου