Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Μόρια οξείδιου του σιδήρου περιέχουν τα νανοσωματίδια στα εμβόλια..Αποτέλεσμα στο μικροσκόπιο!!!

 

Τα μαγνητικά νανοσωματίδια στο ΔΗΘΕΝ εμβόλιο  τα εξέτασαν ….στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Το αποτέλεσμα είναι οτι αποτελούνται από μόρια οξείδιου του σιδήρου.

Με ποιο Δικαίωμα κρύβουν τα Συστατικά των δηθεν εμβολίων?? Το οξείδιο του Σιδήρου προκαλεί αυτοάνοσα χρόνιους κνησμούς και άλλες αλλεργικές παθήσεις. Παίζουν με τις ΖΩΕΣ των ανθρώπων με τα Πειραματικά τους σκευάσματα που τα φυλάσσει ο Στρατός και η Αστυνομία..Μιλάμε για ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ.Δεν τα εχουν στα ράφια των Φαρμακείων ..με τα εγγραφα συστατικών που περιλαμβάνουν..

Περιλαμβάνουν μεσα τοξικές ουσίες Δολοφονημένα ανθρώπινα εμβρυα κ.α

Δολοφονούν το Σώμα και την Ψυχή μας..Δεν το έκρυψαν αλλωστε οτι εφαρμόζουν ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…

Που είναι οι δικηγορικοί Σύλλογοι να ζητήσουν ΧΗΜΙΚΗ ανάλυση των σκευασμάτων?? Που ειναι τα σωματεία και Σύλλογοι για την προστασία της Ανθρώπινης Ζωής?? Που είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

Ολοι ξέρουν οτι η Κυβέρνηση εχει απαλλάξει τις Φαρμακευτικές απο ευθύνες Θανάτων και Παρενεργειών και οτι τα σκευάσματα τους βρίσκονται σε κλινική δοκιμή στους ανθρώπους αντι για ΖΩΑ!!!

Ο Γιατρός κ Δημήτρης Αντωνίου ανέβασε το αποτέλεσμα της Ερευνας για τα Μαγνητικά Νανοσωματίδια και ρωτα:

amazonios.net

7 σχόλια:

 1. Ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί γιατροί που τιμούν το όρκο του Ιπποκράτη και κυρίως ο Κύριος Δημήτρης Αντωνίου είναι προμαχος της αλήθειας. Και ερωτώ γιατί τόσο σατανικό πείσμα με το εμβόλιο του κορωνοιου;;
  Οι άλλες σοβαρές ασθένειες όπως καρκίνος καρδιοπαθειες νεφροπαθειες το aids που είναι πολύ χειρότερα από μια ίωση γιατί δεν ενδιαφέρεται η ιατρική κοινότητα για αυτούς τους ανθρώπους;
  Η απάντηση είναι απλή διότι θέλουν μείωση του πληθυσμού της γης για αυτό επιβάλουν το εμβόλιο του διαβόλου.
  Ασ το βάλουν εκεί που ξέρουν.
  Μόνο να σκεφτούμε ότι πίσω από όλα αυτά τα εμβόλια είναι οι ελίτ που κυβερνούν όλες τις προδοτικες κυβερνήσεις; ο Bill gates κτλ που ευθύνονται για χιλιάδες θανάτους αθώων παιδιών στην Αφρική αυτό τα λέει όλα.
  Αδελφοί χριστιανοί ορθόδοξοι μακριά από τα εμβόλια του διαβόλου, ας κρατήσουμε την πίστη μάς σαν κόρη οφθαλμού και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη και αν χρειαστεί να δώσουμε και την ζωή μάς.
  Να μην σκεφτούμε έχουμε παιδιά,θα χάσουμε τις δουλειές μάς τά σπίτια μάς κτλ. Να θυμηθούμε τα λόγια του Χριστού μάς ότι όποιος αγαπά αυτά περισσότερο από εμένα δεν μου είναι άξιος. Αδελφοί ο παράδεισος δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται. Καλό αγώνα καλή ομολογία. Μια συμβουλή Αδελφοί χριστιανοί ορθόδοξοι. Συχνή εξομολογηση και θεία κοινωνία με την άδεια του πνευματικού μάς και να μην φοβάστε τίποτα . όταν έχουμε τον Θεό μαζί μας ποιο θα φοβηθούμε. Αντώνης Χαραλάμπους από Κύπρο Λευκωσία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ποιον παππα θα πάμε να εξομολογηθουμε και κοινωνησουμε που οι περισσότεροι προωθούν το μπόλι;

   Διαγραφή
 2. Το φως νικα το σκοταδι Η Αλειθια θα βγει στην επιφανεια! Μηπος αυτος θα εινε ο λογος που θα τους παρουν με τις πετρες τους πολιτηκους?Συμφονα με τις προφητειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν θέλουν μόνο την δραστική μείωση του πληθυσμού.Θελουν ταυτόχρονα πλήρη έλεγχο με ψηφιακή τεχνολογία 666 των πάντων ώστε να στήσουν την παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Αντιχρίστου.Παρατηρειστε πως σιγά σιγά καταργούν τα μετρητά στις συναλλαγές ώστε κάποια στιγμή να μη μπορεί κάποιος να πώληση η να αγοράσει όπως λέει η αποκάλυψη .Μείνετε μακρυά από τα διάβολια .Είχαν έτοιμο το σχέδιο πως να βάλουν μέσα στο σώμα τα γνωστά και άγνωστα υλικά των εμβολίων και προεκριναν τον Κόρονοιο σαν δικαιολογία για εξαπατήσουν τον κόσμο με αυτόν τον αόρατο εχθρό που σημειωτέον δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα,και είναι πολύ χαμηλού κινδύνου αλλά με περίεργα πρωτόκολλα και κακή νοσηλεία βγάζουν αυτοί οι μασκαράδες το αποτέλεσμα που θέλουν ώστε να πάνε όλοι τρομοκρατημένοι στο επικίνδυνο πειραματικό εμβόλιο το οποίο εκτός των άλλων για τους χριστιανούς έχει καλλιεργηθεί σε ιστό εκτρωμενων εμβρύων πιθανότατα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σεβομαι απολυτως την αποφαση των αντιεμβολιαστων να μην το κάνουν για τον οποιοδηποτε λογο πιστευουν.....Οι απαγορευσεις ειναι λάθος πρεπει να μην εφαρμοζονται....Αν ομως αρρωστησουν και πανε στο νοσοκομειο απο κοβιντ δεν μπορουν να εχουν προτεραιοτητα εναντι των εμβολιασμένων τερμα......πρωτα οι νομοταγεις εμβολιασμενοι- δηλητηριασμενοι κοροιδα πειραματοζωα πολιτες και μετα περιθαλψη στους αρνητες.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντιθέτως, οι εμβολιασμενοι πρέπει να δίνουν την "σειρά" τους στους αρνητές, αφού λένε οτι έχουν και την προστασία του εμβολίου.

   Διαγραφή