Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

ΡΏΣΟΣ ΧΆΚΕΡ ΑΠΟΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΙ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΣΑΝ ΚΕΡΑΊΕΣ.

 

Ρώσος χάκερ αποδείχνει ότι οι εμβολιασμένοι είναι χαραγμένοι και λειτουργούν σαν κεραίες. 

Αν νομίζατε ότι ήταν τυχαίο ότι το δίκτυο 5G ξεκίνησε λίγο πριν εμφανιστούν τα εμβόλια κορώνας, δεν έχετε δίκιο.

Έχουν εμφανιστεί εικόνες από έναν Ρώσο χάκερ που δείχνει τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι εμβολιάζονται κατά της κορώνας.

Πραγματικά η ψεύτικη πανδημία αοράτου είναι μια παγκόσμια συνωμοσία που περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις.

Υπάρχουν ακόμη μερικοί που είναι καθαροί αλλά μετά από άλλη δολοφονία πρόσφατα, του Τανζανού Προέδρου Τζον Μαγκούφι, το σοκ ειναι μεγάλο και λίγες χώρες δεν ευθυγραμμίζονται με την δολοφονική παγκόσμια μαφία.

Το ότι είναι ένα ενορχηστρωμένο παγκόσμιο σχέδιο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όλοι οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν τα ίδια ακριβώς συνθήματα όπως το γνωστό "build back better".

Η σατανική μαφία που ενορχηστρώνει όλα αυτά έχει ήδη εκφράσει μέσω του Κλάους Σουαμπ, ενός από τους βασικούς ναζί, ότι πρέπει να δούμε το μέλλον του ανθρώπου ως ενα υβριδικό όν, λίγο άνθρωπος και περισσότερο ανταλλακτικό.

Για να μπορέσετε να το συνειδητοποιήσετε όλα αυτά, πρωταρχική απαίτηση είναι ένα internet υψηλής ταχύτητας και για αυτό ήρθε το 5G. Το αποκαλούν επίσης το Διαδίκτυο των πραγμάτων, γιατί σύντομα όλα μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο, αλλά και το Διαδίκτυο των ζωντανών πραγμάτων, επειδή οι άνθρωποι πρέπει επίσης να συνδεθεί με το δίκτυο.Πώς θα μπορούσαν να διασφαλίσουν ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τους εσωτερικούς επεξεργαστές που χρειάζονται για να δημιουργήσουν μια σύνδεση με το ίντερντ; Πώς φέρνεις όλο τον κόσμο στα νερά σου κάνοντας το ίδιο πράγμα;

Κατασκευάζετε μια ψεύτικη πανδημία με έναν «επικίνδυνο ιό», για τον οποίο ευτυχώς είστε σε θέση να διαθέσετε ένα εμβόλιο που λέτε ότι είναι εντελώς ασφαλές μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Οι τεχνικές σύνδεσης ατόμων με το Διαδίκτυο υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό.

Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους.Ήδη από το 2016, το ακόλουθο άρθρο εμφανίστηκε στο Guardian.
 Ο τίτλος λέει ότι με μια τεχνητά δημιουργημένη "μαγνητικη" πρωτεΐνη μπορείτε να επηρεάσετε τον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά από απόσταση.

Επίσης, μπορούν φυσικά να ρίξουν nanobots και αυτό μπορεί να γίνει μέσω εμβολιασμών, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμβολιασμού για τη δημιουργία αυτού του συνδέσμου με το ίντερνετ.

Όπως εξηγήσαμε σε ένα άρθρο, υπάρχει επίσης μια μέθοδος δημιουργίας μικροεπεξεργαστών μέσω χειρισμού DNA των κυττάρων σας, όπου το ίδιο το DNA σας λειτουργεί σαν κεραία.KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου