Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Οι φήμες λένε ότι η Κίνα θα εκδώσει έναν νέο ιό στα τέλη του καλοκαιριού.

naturalnews.com: Σύμφωνα με τον ταπεινωμένο κινέζο δισεκατομμυριούχο Miles Guo, υπάρχει έναςνέος κινεζικός ιός που πολύ σύντομα θα παραδοθεί από το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης μετάδοσης του TruNews, ο παρουσιαστής Rick Wiles μοιράστηκε ένα κλιπ του Miles που μιλά για αυτό που λέει ότι είναι μια επικείμενη επίθεση εναντίον των ΗΠΑ που θα χρησιμοποιηθεί για να δώσει το τελικό μοιραίο πλήγμα στη χώρα.

«Με βάση την πραγματική ιστορία και τον πολιτισμό του κινεζικού λαού, εδώ δίνουμε στη Δύση το μήνυμα ότι είμαστε όλοι άνθρωποι», δήλωσε ο Miles στο βίντεο, εξηγώντας ότι οι απλοί Κινέζοι δεν είναι πραγματικοί εχθροί, αλλά μάλλον το Κ.Κ.Κ.

«Δεν θα γίνουμε ποτέ εχθροί της Δύσης. Ο Κινέζικος λαός δεν πρόκειται, ποτέ και ποτέ δεν θα εισβάλει ή θα καταλάβει το έδαφος οποιασδήποτε χώρας ή δυτικής χώρας. Ποτέ ποτέ!".

Ο Miles έκανε μια σειρά δηλώσεων στις οποίες εξήγησε ότι περίπου 200 οικογένειες στην Κίνα, όλες που ανήκουν στο Κ.Κ.Κ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό μοιάζει πολύ με τις χούφτες των «ελίτ» οικογενειών που ελέγχουν επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Είναι ο ένοχος για διάπραξη εγκλημάτων κατά της Δύσης, προσπαθώντας να οδηγήσουν τη Δύση και να αρπάξουν βίαια από τη Δύση, τη διάδοση του ιού, άλλα περιστατικά που μπορεί να συμβούν και αυτά που ανακοινώνω σήμερα", λέει ο Miles. ...

«Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα που θα σας πω είναι ότι έχουμε ακριβείς πληροφορίες. Πρώτον, το Κ.Κ.Κ. θα προσπαθήσει να απελευθερώσει έναν άλλο ιό στο εγγύς μέλλον, πιθανώς στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου. "

Η φερόμενη απελευθέρωση αυτού του νέου ιού θα συμπέσει με την επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν, δήλωσε ο Μίλες Μόλις ξεκινήσει αυτή η επίθεση και όλα τα μάτια στραφούν στην Ταϊβάν, η Κίνα θα επιτεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με βιολογικά όπλα και πιθανώς με άλλα μέσα.

Ο Miles συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην κυκλοφορία των ειδήσεων κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους κατά την πρώτη εμφάνιση του κινέζικου ιού, που εμφανίστηκε σε πολλές περιπτώσεις στο Bannon WarRoom και σε άλλα προγράμματα με έδρα τις ΗΠΑ.

Έχει προσφέρει επιτόπιες αναφορές από την Κίνα με διάφορους τρόπους που δεν αναφέρονται από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αν και μερικές από τις δηλώσεις του θα πρέπει ίσως να ληφθούν με έναν κόκκο αλατιού.

Ο χρόνος θα πει εάν το Κ.Κ.Κ. θα απελευθερώσει έναν άλλο ιό, ή τουλάχιστον ισχυριστεί ότι το έχει κάνει για να προσπαθήσει να σφίξει το κλείδωμα και να αυξήσει τη γενική παράνοια και τον φόβο μεταξύ του πληθυσμού.

Δεδομένου ότι δούλεψε καλά την πρώτη φορά, οι πιθανότητες είναι καλές ότι όποιος είναι πίσω από όλα θα το δοκιμάσει σίγουρα ξανά. Όταν η τυραννία λειτουργεί, οι τύραννοι συνεχίζουν να το ενισχύουν έως ότου φτάσουν στο επίπεδο ισχύος και τον έλεγχο που λαχταρούν.

«Ο ιός που θα κυκλοφορήσει αυτή τη φορά αναμφίβολα θα είναι πιο επικίνδυνος από τον τελευταίο», λέει ο Miles. «Μας είπαν ότι το Κ.Κ.Κ. θα απελευθερώσει τον ιό μετά τη σύνοδο κορυφής της G7 το 2021 και θα προκαλέσει εκατομμύρια θανάτους και εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μολυνθούν με τον νέο ιό».

δείτε το βίντεο:  εδω

«Εν τω μεταξύ, άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα σε όλο τον κόσμο απαιτούν την αλήθεια για την πανδημία. Το Κ.Κ.Κ. γνωρίζει καλά, ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί τελικά μέσω πολιτικών συμφωνιών, δωροδοκίας ή απειλώντας πολιτικούς ».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ:

thebigtheone.com

trunews.com

naturalnews.com

Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου