Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν πολύ κακή ανοχή στη θερμοκρασία μετά τις ενέσεις.

rte.ie: Τουλάχιστον 34 άτομα στην περιοχή του Βανκούβερ έχουν πεθάνει σε ένα ρεκόρ κύματος που έπληξε τον δυτικό Καναδά και τμήματα του Βορειοδυτικού Ειρηνικού των ΗΠΑ, δήλωσε η αστυνομία.

«Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, πιστεύεται ότι η πλειονότητα των θανάτων προκλήθηκαν από θερμότητα», δήλωσε ο Cpl Michael Kalange σε δήλωση, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι από αυτούς που σκοτώθηκαν ήταν ηλικιωμένοι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πόλεις του Πόρτλαντ και του Σάλεμ στο Όρεγκον και το Σιάτλ στην Ουάσινγκτον έκαναν νέα ρεκόρ θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια ενός κύματος θερμότητας που μπλοκάρει μεγάλο μέρος της καθημερινής τους ζωής. Στο Σάλεμ, την πρωτεύουσα του Όρεγκον, οι θερμοκρασίες έφτασαν τους 47,2 βαθμούς Κελσίου (117 ° F), την υψηλότερη από τότε που ξεκίνησε η τήρηση αρχείων το 1890.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Seattle-Tacoma σημείωσε υψηλή θερμοκρασία 41,1 ° C (106 ° F), σπάζοντας το ρεκόρ την προηγούμενη ημέρα. Οι θερμοκρασίες στο αεροδρόμιο του Πόρτλαντ έφτασαν χθες στους 46,1 ° C (115 ° F), σπάζοντας το υψηλό όλων των εποχών για την τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Το συντακτικό σχόλιο του The Big The One: Παρόλο που τα καναδικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να γράψουν για τους περίεργους θανάτους ενός ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού ανθρώπων στο Βανκούβερ, ο Καναδάς σιωπά και ο πόρος της Ιρλανδίας ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή να καλύψει την εκδήλωση. Αυτό είναι κάπως περίεργο. 

Είναι επίσης περίεργο το ότι οι άνθρωποι πέθαναν στο Βανκούβερ, αλλά μετά την αναφορά αυτής της κατάστασης, υπάρχει μια λίστα με τα αρχεία θερμοκρασίας στις πόλεις των ΗΠΑ. Γιατί όχι στην Αυστραλία, για παράδειγμα; Ή στην Αφρική, είναι επίσης ζεστή.

Δεν γνωρίζουμε πόσους βαθμούς είναι τώρα το Βανκούβερ, αλλά το κλίμα εκεί δεν είναι ζεστό:

Λοιπόν, ας πούμε ότι ήταν 35 βαθμούς μια από τις ημέρες, επειδή ήταν ζεστό στις γειτονικές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών αυτές τις μέρες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λόγος για 34 άτομα να πεθάνουν σε μερικές ημέρες. Ως εκ τούτου, μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι μιλάμε για κάποια νέα ανωμαλία. Ποιό απ'όλα?

Δεν μπορέσαμε να λάβουμε στατιστικά στοιχεία ειδικά για το Βανκούβερ εν κινήσει, αλλά γενικά, ο Καναδάς είναι τώρα ένα namba van:

Σε ορισμένες περιοχές του Καναδά , έως και το 80% του πληθυσμού έλαβε μία ένεση , έτσι στο Βανκούβερ, τουλάχιστον το 70% αυτών που εμβολιάστηκαν. Επομένως, σύμφωνα με τη θεωρία της πιθανότητας, από 34 θανάτους, 25 έλαβαν ενέσεις. Αυτό εγείρει το ερώτημα: επηρεάζει κάπως το εμβόλιο την ανοχή σε υψηλή θερμοκρασία; 

Κρίνοντας από το τι συμβαίνει στους πιλότους μετά τις ενέσεις, πιθανότατα επηρεάζει κάπως. Η θερμότητα είναι αφυδάτωση, δηλαδή αύξηση του ιξώδους του αίματος. Και οι πιλότοι είχαν προβλήματα με την πήξη, η οποία εντατικοποιήθηκε με πτώση πίεσης. Επομένως, πρέπει να πιστεύουμε ότι μία από τις παρενέργειες του εμβολίου είναι η αδύναμη αντίσταση του σώματος σε υψηλές θερμοκρασίες · ένα άτομο αντιδρά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 35-40 C σαν αστροναύτης κατά τη διάρκεια δοκιμών σε θάλαμο θερμότητας, όπου θερμαίνονται σε 70 C. Ως εκ τούτου, συμβουλεύουμε τους αναγνώστες μας, οι οποίοι, κάτω από τον ζυγό ορισμένων περιστάσεων, αναγκάστηκαν να κάνουν μια ζωηρή και θαυματουργή ένεση για να λάβουν υπόψη αυτό το γεγονός και να αποφύγουν την υπερθέρμανση.

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο: