Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Όλοι οι κίνδυνοι, μηδενικό όφελος. 10 λόγοι για να πείτε «όχι» στο εμβόλιο για τους νέους.

Σημείωση: κάποιες απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο γνώμης είναι οι προσωπικές απόψεις του συγγραφέα και όχι απαραίτητα αυτές του kanenazori.com.

γράφει ο Abir Ballan, MPH- Συντονιστής της PANDA

Μια βελόνα σε κάθε χέρι φαίνεται να είναι η παγκόσμια οδηγία. Εμβολιάστε τους ηλικιωμένους και τους νέους• τους ασθενείς και τους υγιείς, αυτούς που έχουν αναρρώσει και τους ανοσο-αφελείς. Ακριβώς όπως τα lockdown, μια ακόμα στρατηγική που αγνοεί τις δημογραφικές, γεωγραφικές και ανοσολογικές διαφορές, επιβάλλεται σε ολόκληρο τον πληθυσμό χωρίς ανάλυση κινδύνου-οφέλους για το άτομο ή ανάλυση κόστους-οφέλους για την κοινωνία. 

Η δήλωση για την προστασία των παιδιών και των νέων περιγράφει λεπτομερώς την παράπλευρη ζημία που υπέστησαν οι νέοι από στρατηγικές που δεν βασίζονται στις ανάγκες τους. Είμαστε διατεθειμένοι να ανακαλύψουμε σε πραγματικό χρόνο ποιες παράπλευρες ζημίες θα μπορούσαν να προκύψουν από μια στρατηγική εμβολιασμού που επίσης δεν βασίζεται στις ανάγκες τους; Η δήλωση αναφέρει: «Τα παιδιά και οι νέοι δεν επωφελούνται από το εμβόλιο COVID-19, καθώς ο κίνδυνος από την ασθένεια είναι σχεδόν μηδενικός. Ο μαζικός εμβολιασμός και οι δοκιμές εμβολίων σε υγιή παιδιά είναι επομένως ανήθικες.»

Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν έχουν ακόμη εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές. Η αρχική έγκριση έκτακτης ανάγκης εμβολίου COVID-19 σε νέους ηλικίας 16 και 17 ετών δεν βασίστηκε σε μελέτες που αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα παρεκτάθηκαν από μελέτες σε ενήλικες με το πρόσχημα ότι οι 16 και 17 ετών είναι παρόμοιοι με τους νεότερους ενήλικες. Επιπλέον, οι κατασκευαστές εμβολίων δεν τήρησαν τα δικά τους πρωτόκολλα στις δοκιμές εμβολίων για τους 12-15 ετών, οδηγώντας σε ένα πιο ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας. Απέφυγαν επίσης να αναφέρουν με διαφάνεια τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών. 

Δεδομένης της έλλειψης έκτακτης ανάγκης για τους νέους και των τεκμηριωμένων στοιχείων για διαθέσιμη αποτελεσματική θεραπεία για τον πληθυσμό υψηλού κινδύνου, πολλοί επιστήμονες έχουν υποστηρίξει ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν έπρεπε ποτέ να έχουν λάβει άδεια έκτακτης ανάγκης για παιδιά. 

Τα παιδιά δελεάζονται να πάρουν το εμβόλιο COVID-19 με χειραγωγικές τακτικές, όπως γλυκές προσφορές και μηνύματα κοινωνικής έγκρισης. Ορισμένες χώρες σκέφτονται επίσης να επιτρέψουν στα παιδιά (ανήλικοι) να αποφασίσουν μόνοι τους να αποδεχτούν το εμβόλιο χωρίς τη γονική συγκατάθεση . Οι ηθικές επιταγές πολλαπλασιάζονται προκειμένου να δημιουργήσουν ενοχές στους νέους ώστε να εμβολιάζονται για χάρη των ηλικιωμένων, αγνοώντας εντελώς το γεγονός ότι τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των εμβολιασμένων. Οι γονείς φοβούνται από παραλλαγές, που ισχυρίζονται ότι είναι πιο θανατηφόρες για τα παιδιά, ενώ τα δεδομένα ( βίντεο 3 λεπτών) δε δείχνουν ότι καμία από τις νέες παραλλαγές είναι πιο θανατηφόρες.  Ελαττωματικά επιχειρήματα διαδίδονται για να διαιωνίσουν το ψέμα ότι ολόκληρος ο πληθυσμός του πλανήτη πρέπει να εμβολιαστεί για να σταματήσει η μετάλλαξη του ιού σε νέες παραλλαγές. Αλλά οι ιοί μεταλλάσσονται. Θα συνεχίσουν να μεταλλάσσονται ανεξάρτητα από το τι κάνουμε ή ποιος εμβολιάζεται. Τα εμβόλια COVID-19 δεν προσφέρουν αποστειρωτική ανοσία. Τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν ακόμη να πιάσουν τον ιό και να τον διαδώσουν σε άλλους. Το SARS-CoV-2 μπορεί επίσης να μολύνει ζώα. Όσο ο ιός συνεχίζει να μεταδίδεται μεταξύ των ξενιστών, θα συνεχίσει να μεταλλάσσεται. 

Εν τω μεταξύ, σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα και θάνατοι μετά το εμβόλιο αναφέρονται στους νέους, ενώ η Big Pharma απολαμβάνει πλήρη απαλλαγή από την ευθύνη. 

«Δεν υπάρχει πιο έντονη αποκάλυψη της ψυχής μιας κοινωνίας από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα παιδιά της». – Νέλσον Μαντέλα.

Η κατάσταση είναι ζοφερή. Η βιοϊατρική ηθική δεν λαμβάνεται υπόψη. Η επιστήμη είναι νεκρή. Οι γονείς έχουν παραπληροφόρηση και χειραγώγηση , κατά παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης . Τα παιδιά θυσιάζονται στο βωμό της Big Pharma.

Ήρθε η ώρα για την ενημερωμένη συγκατάθεσή σας. 

Εδώ είναι 10 λόγοι για τους οποίους τα παιδιά και οι νέοι ΔΕΝ πρέπει να λαμβάνουν τα εμβόλια COVID-19:

 1. Τα παιδιά και οι νέοι παρουσιάζουν ως επί το πλείστον ήπια ή ασυμπτωματική εμφάνιση όταν μολύνονται με SARS-CoV-2. Είναι σε σχεδόν μηδενικ ό κίνδυνο θανάτου από COVID-19.
 2. Υπάρχει ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων που αναφέρθηκαν μετά τα εμβόλια COVID-19 σε σύγκριση με άλλα εμβόλια. Ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πιο συχνές στους νέους , ειδικά η μυοκαρδίτιδα . Όπου υπάρχει πιθανή βλάβη από μια καινοτομία και λίγα είναι γνωστά γι ‘αυτήν, η αρχή της προφύλαξης υπαγορεύει ότι προέχει να μην κάνει κακό. Καλύτερα ασφαλής παρά μετανοημένος.
 3. Τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα  δεδομένα ασφάλειας σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 εξακολουθούν να λείπουν. Τα παιδιά και οι νέοι έχουν εναπομένον προσδόκιμο ζωής 55 έως 80 έτη. Οι άγνωστες βλαβερές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις είναι πολύ πιο σημαντικές για τους νέους παρά για τους ηλικιωμένους. 
 4. Οι πολιτικές εμβολιασμού βασίζονται σε αναμενόμενα οφέλη που ξεπερνούν σαφώς τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών από τον εμβολιασμό.  Η ανάλυση κινδύνου-οφέλους για τα εμβόλια COVID-19 δείχνει υψηλό δυνητικό κίνδυνο σε σχέση με μηδενικό όφελος για παιδιά και νέους.
 5. Η μετάδοση του SARS-CoV-2 από παιδιά σε ενήλικες είναι ελάχιστη και οι ενήλικες σε επαφή με παιδιά δεν έχουν υψηλότερη θνησιμότητα COVID-19.
 6. Είναι ανήθικο να θέτουμε παιδιά και νέους σε κίνδυνο προκειμένου να προστατεύσουν τους ενήλικες. Οι αλτρουιστικές συμπεριφορές όπως η δωρεά οργάνων και αίματος είναι όλες εθελοντικές.
 7. Αρκετές προφυλακτικές θεραπείες καθώς και τα εμβόλια COVID-19 διατίθενται σε άτομα υψηλού κινδύνου, ώστε να μπορούν να προστατευθούν.
 8. Η φυσική ανοσία από λοίμωξη με SARS-CoV-2 είναι ευρεία και ισχυρή και πιο αποτελεσματική από την ανοσία εμβολίου, ειδικά στην καταπολέμηση  παραλλαγών . Τα παιδιά και οι νέοι είναι ασφαλέστεροι με φυσική ανοσία. 
 9. Υπάρχουν πολλά  προληπτικά  πρωτόκολλα και αποτελεσματικές θεραπείες που διατίθενται σε παιδιά και νέους με συννοσηρότητα. 
 10. Ο εμβολιασμός παιδιών και νέων δεν είναι απαραίτητος για την ανοσία της αγέλης. Μετά από ενάμιση χρόνο πανδημίας, οι περισσότεροι άνθρωποι είτε έχουν προϋπάρχουσα ανοσία από άλλους κοροναϊούς, είτε έχουν αναρρώσει από το COVID-19 ή έχουν εμβολιαστεί . 

Επομένως, δεν υπάρχει ιατρικός λόγος ή λόγος για τη δημόσια υγεία για τον μαζικό εμβολιασμό παιδιών και νέων, ούτε για καταναγκαστικά ή περιοριστικά μέτρα που επηρεάζουν όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Για τους νέους, η φυσική έκθεση στον ιό αντί για το εμβόλιο είναι το σωστό να κάνουμε για το μεγαλύτερο κοινό καλό.

Όλοι οι γονείς πρέπει να θέσουν στον εαυτό τους μια σχετική ερώτηση : Γιατί υπάρχει κίνδυνος βλάβης από τα πειραματικά εμβόλια όταν το παιδί μου έχει σχεδόν μηδενικό κίνδυνο από το COVID-19 και η φυσική ανοσία είναι ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική; 

Θυσιάσαμε τις νεότερες γενιές ξανά και ξανά σε όλη την πανδημία. Τους στερήσαμε την εκπαίδευσή τους, τους συνομηλίκους τους, τους παππούδες τους, τη χαρά τους, ακόμη και τον καθαρό αέρα, καλύπτοντάς τους χωρίς καρδιά. 

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κακομεταχειριζόμαστε τους νέους μας. 

«Τα παιδιά μας είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός μας. Εκείνοι που τα κακοποιούν σκίζουν τον ιστό της κοινωνίας μας και αποδυναμώνουν το έθνος μας. » – Νέλσον Μαντέλα

Τρεις εύκολες ενέργειες για τους γονείς να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους:

 1. Υπογράψτε τη δήλωση της PANDA και υποστηρίξτε την εκστρατεία μας για να σταματήσει η μαζική διάθεση εμβολίων COVID-19 σε παιδιά και νέους. 
 2. Ξεκινήστε μια αναφορά στη χώρα σας, χρησιμοποιώντας ένα τυπικό κείμενο που προετοιμάστηκε για την εξυπηρέτησή σας.  
 3. Σώστε ζωές και αναφέρετε τυχόν ανεπιθύμητα συμβάντα σε παιδιά και νέους μετά τον εμβολιασμό στις αρμόδιες αρχές της χώρας σας ( Ηνωμένο Βασίλειο ,  ΗΠΑ ,  ΚΑΝΑΔΑΣ ,  ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,  ΕΥΡΩΠΗ ,  ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ,  ΑΥΣΤΡΙΑ ,  ΕΛΒΕΤΙΑ ,  ΝΕΑ ΖΑΛΑΝΔΙΑ ,  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ )

Εδώ σχεδιάζουμε μια γραμμή. Τα παιδιά μας δεν είναι ινδικά χοιρίδια. Τα παιδιά μας είναι δική μας ευθύνη να τα προστατεύσουμε. Η τιμή είναι πολύ υψηλή. Απλά πείτε όχι. Απλώς ΜΗΝ συναινείτε σε μια εξίσωση με πολύ κίνδυνο, μηδενικού οφέλους.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Γ. Μεταξάς

πηγή: Trial Site News

kanenazori.com

1 σχόλιο:

 1. Οι Νεοι εινε το Μελλον αυτο θεουν να κλεψουν!Αντησταθειτε βλεπετε το τυρακι ψαξτε! Θα βρειτε και την παγιδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή