Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Έκθεση-φωτιά: Ηξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και το ΕΘΑΨΕ!!! Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!!

 


Έκθεση-φωτιά: Ηξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και το ΕΘΑΨΕ!!! Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!!


Ο Δρ. 𝗕𝗿𝘆𝗮𝗻 𝗔𝗿𝗱𝗶𝘀 μίλησε με τον 𝗕𝗿𝗮𝗻𝗻𝗼𝗻 𝗛𝗼𝘄𝘀𝗲 στο 𝗟𝗶𝗻𝗱𝗲𝗹𝗹 𝗧𝗩 να για συζητήσουν την περιβόητη “𝗦𝗹𝗶𝗱𝗲 𝟭𝟲” (Διαφάνεια αριθ. 16)…

ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΤΟ 𝗙𝗗𝗔 ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤ. του 2020, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ!! ΔΗΛΑΔΗ, ΗΞΕΡΕ ΌΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΟ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΎΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ημικρανίες, θρόμβους αίματος, αποβολές, επιληπτικές κρίσεις και άλλα πολλά), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ …ΘΑΝΑΤΟ…!!!…

Στην παρακάτη συνέντευξη-βόμβα μαθαίνουμε για το μεγάλο έργο του Δρ. Bryan Ardis, ο οποίος μελετά τις ανεπιθύμητες ενέργειες αυτών των εμβολίων όπως γίνονται παγκοσμίως και παρακολουθεί εβδομαδιαίως όλες τις μελέτες και τα δεδομένα VAERS. Πρόσφατα όμως, ο Δρ Ardis βρήκε έγγραφα του FDA (της Υπηρεσίες Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ), με ημερομηνία Στις 22 Οκτωβρίου 2020, που απαριθμούσαν 4 διαφορετικές διαταραχές θρόμβων αίματος που περίμεναν ότι θα προέλθουν από αυτά τα εμβόλια Covid. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΝ.

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ εξ ΗΠΑ: Κρύβει τουλάχιστον 150.000 επιπλέον θανάτους από το εμβόλιο κορωνοϊού το CDC!!!, σας αποκαλύψαμε πως η κατάσταση με τους νεκρούς από τα…ΕΜΒΟΛΙΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ είναι ακόμη πιο άσχημη απ’ ο, τι νομίζαμε πριν. Και σας γράψαμε τα εξής σχετικά με το σύστημα αναφοράς θανάτων από εμβόλια (όλων των ειδών) VAERS σε σχέση με το εμβόλιο κορωνοϊού…

150,000 θάνατοι από το εμβόλιο έχουν κρυφτεί και καθαριστεί από τους πίνακες του CDC. Έχουν αντικατασταθεί με άτομα που έπαθαν παρενέργειες από το εμβόλιο, αλλά δεν πέθαναν (ακόμη!).

  

Ο πραγματικός αριθμός των θανάτων συγκαλύπτεται για να ξεγελάσουν το κοινό ώστε να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι θα εμβολιαστούν με τη θανατηφόρα ένεση.

Αυτό είναι σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ερευνητών που «σάρωσαν» καλά το σάιτ VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων) για όλα αυτά, που είναι ο επίσημος ιστότοπος αναφοράς θανάτων από COVID-19 που χρησιμοποιεί το ίδιο το αμερικανικό CDC, το Κέντρο Ελέγχου και Προλήψεως Νοσημάτων.

 

Δείτε το σάιτ τους εδώ > > https://vaers.hhs.gov/index.html

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> http://greeknewsondemand.com/2021/06/18/%cf%83%

greeknewsondemand

ΣΟΚ εξ ΗΠΑ: Κρύβει τουλάχιστον 150.000 επιπλέον θανάτους από το εμβόλιο κορωνοϊού το CDC!!!

guteurls.de Read full article here

Ο Δρ Ardis, λοιπόν, έχει αντίγραφα αυτής της έκθεσης και την περιβόητη “Slide 16” (Διαφάνεια 16) που απαριθμεί όλες τις αναμενόμενες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες / παρενέργειες σε άτομα που προβλέπει η FDA. Τον Δεκέμβριο του 2020, η FDA παρήγαγε «ενημερωτικά δελτία» για τα εμβόλια Pfizer και Moderna και δεν αναφέρθηκαν ΚΑΜΙΑ από τις σοβαρές παρενέργειες από τη δική τους έκθεση του Οκτωβρίου του 2020. Μηδέν.

Αυτά τα ενημερωτικά δελτία δόθηκαν σε νοσοκομεία, γιατρούς, διαχειριστές εμβολίων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κοινό. (Φύλλα πληροφοριών = Έγγραφα εξουσιοδότησης έκτακτης ανάγκης) Τα «δελτία πληροφοριών» υποτίθεται ότι είναι το ένα έγγραφο που ενημερώνει το κοινό, που λαμβάνει το εμβόλιο, για οποιεσδήποτε παρενέργειες ή προβλήματα, ώστε να μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση και να έχουν πραγματική και ενημερωμένη συναίνεση. Αυτό προφανώς δεν συμβαίνει.

Ο Δρ. Άρδης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ardis Labs και οι 2 πρακτικές του έχουν βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τόσο μακριά όσο οι Φιλιππίνες, η Ταϊβάν, η Αυστραλία, τα Μπαρμπάντος, η Ιταλία, η Σκωτία και πολλά άλλα.Ήταν ο πρώτος γιατρός στην Αμερική που άρχισε να καταγγέλνει το Remdesivir, το μη εγκεκριμένο από την FDA φάρμακο που το έκανε πρωτόκολλο σε όλα τα νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες ο περιβόητος ο Δρ Fauci. Όλη η Αμερική ακολούθησε τον Fauci σε αυτήν την…ΑΠΑΤΗ με το Remdesivir και τους….αναπνευστήρες και είχαμε, σύμφωνα με το CDC, περισσότερους από 500.000 θανάτους…ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ!!!

Μιλάμε για το…ΙΔΙΟ Remdesivir που χρησιμοποιείται και στην….ΕΛΛΑΔΑ και που έχει προωθωθεί αρκέτες φορές από Έλληνες δημοσιογράφους!!!

Στην παρακάτω εκπομπή, ο Δρ. Ardis αποκαλύπτει πως το FDA έχει ένα εσωτερικό τμήμα που ονομάζεται CBER, το Κέντρο Βιολογικής Αξιολόγησης και Έρευνας (Center for Biologics Evaluation and Research). Αυτή η πραγματική ομάδα παρήγαγε ένα εσωτερικό έγγραφο και μια παρουσίαση στο FDA. Είναι μια παρουσίαση 25 διαφανειών.

Το τρελό είναι ότι παρουσιάστηκε στις 22 Οκτωβρίου 2020.

Δείτε τώρα την κύρια διαφάνεια για αυτήν την παρουσίαση….Και το απόσπασμα δηλώνει,

“Παρακολούθηση της ασφάλειας από την FDA των εμβολίων COVID-19: Σχέδιο λίστας εργασίας πιθανών αποτελεσμάτων ανεπιθύμητων ενεργειών.”Αυτό έγινε δύο μήνες πριν από την έναρξη της δρομολογήσεως των εμβολίων κοροναϊού…!!!

Στην δε ίδια συνέντευξη, ο Δρ. Άρδης αναφέρεται στο προαναφερθέν σύστημα VAERS, και αποκαλύπτει ότι ΜΟΝΟ το….1 τοις 100 (1%) των παρενεργειών και των θανάτων από το…ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΒΙΝΤ αναφέρονται εκεί…!!! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;; Σημαίνει ότι δεν έχουν πεθάνει περίπου 5.000 αλλά…ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΆΛΛΑ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ…!!! Αυτό μας το είχε ήδη αποκαλύψει το 2010 το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ…!!! ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ-COVID-19 ΣΤΙΣ ΗΠΑ…!!!

Το podcast του “The Dr Ardis Show” βρίσκεται στη σελίδα του Dr Ardis Show στο YouTube και στην πλατφόρμα Vokal Media.

Δείτε τώρα την εκπομπή….


-με πληροφορίες από >> https://beforeitsnews.com/christian-news/2021/06/fda-cover-up-they-knew-about-deadly-vax-side-effects-agenda-all-the-children-must-be-killed-worlds-top-virologist-says-all-vaccinated-will-soon-die-cdc-admits-at-least-96-of-deaths-from-co-2599176.html

greeknewsondemand.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου