Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Πολύ περίεργο! Εκατοντάδες χιλιάδες πουλιά πέφτουν νεκρά στις ΗΠΑ χωρίς κανένας να μπορεί να εξηγήσει το λόγο.

 

Σχόλιο από Secret Real Truth: Δείτε σχετικό βίντεο που ανεβάσαμε πριν μερικές ημέρες και βγάλτε συμπεράσματα... Έχει ήδη ξεκινήσει ..;; αλλά οι άνθρωποι δεν το βλέπουν, προετοιμάστε τον εαυτό σας ... (βίντεο)

Σαν να μην είχαμε αρκετά περίεργα πράγματα να συμβαίνουν, τώρα ξαφνικά πέφτουν νεκρά πουλιά σε μεγάλους αριθμούς σε όλο το ανατολικό μισό της χώρας.  Πριν πεθάνουν, πολλά από αυτά τα πουλιά παρουσιάζουν πολύ περίεργα συμπτώματα.  Οι ειδικοί μας λένε ότι σε πολλές περιπτώσεις τα πτηνά αναπτύσσουν “κρυσταλλικά ή πρησμένα μάτια” και συχνά φαίνεται να τυφλώνονται εντελώς.  Επιπλέον, αρκετά από αυτά τα πουλιά που πεθαίνουν χάνουν την ικανότητά τους να παραμένουν ισορροπημένα, και μας λένε ότι ορισμένα φαίνεται να παθαίνουν ακόμη και “επιληπτικές κρίσεις”.  Αν οι επιστήμονες καταλάβαιναν τι είναι αυτό που προκαλεί αυτό που συμβαίνει, αυτό θα ήταν ένα πράγμα.  Αλλά σε αυτό το σημείο δεν έχουν ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό, και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό.

Μέχρι στιγμής, επιβεβαιωμένα περιστατικά αυτού του παράξενου φαινομένου έχουν καταγραφεί στην Ουάσιγκτον, τη Βιρτζίνια, τη Δυτική Βιρτζίνια, το Μέριλαντ, το Κεντάκι, το Οχάιο και την Ιντιάνα.

Μήπως είναι πιθανό να έχουμε να κάνουμε με μια “μυστηριώδη ασθένεια” που ξεκίνησε από μια πολιτεία και που τώρα έχει εξαπλωθεί σε άλλες γύρω πολιτείες;

Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο εδώ;

Μας λένε ότι “οι blue jays, οι common grackles και οι European starlings” είναι τα πιο συνηθισμένα πουλιά που προσβάλλονται.

Αλλά ό,τι συμβαίνει δεν περιορίζεται μόνο σε ένα είδος πτηνών και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να αποτελέσει κόκκινο πανί.

Αν οι καλύτεροι ειδικοί μας είχαν έστω και μια αξιοπρεπή θεωρία εργασίας σχετικά με το γιατί πεθαίνουν τόσα πολλά πουλιά, μάλλον δεν θα είχα γράψει αυτό το άρθρο.  Αλλά σε αυτό το σημείο παραδέχονται ανοιχτά ότι δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα γιατί τόσα πολλά πουλιά πέφτουν ξαφνικά νεκρά…

“Βιώνουμε μια ασυνήθιστη ποσότητα θνησιμότητας πουλιών φέτος”, δήλωσε η Κέιτ Σλάνκαρντ, βιολόγος πτηνών του Τμήματος Ιχθυολογίας και Άγριας Ζωής του Κεντάκι. “Δεν έχουμε ακόμη καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Η κατάσταση φαίνεται να είναι αρκετά θανατηφόρα”.

Στο Κεντάκι, οι θάνατοι πτηνών φαίνεται ότι άρχισαν στα τέλη Μαΐου.  Τα παρακάτω προέρχονται απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του Kentucky Department of Fish & Wildlife Resources…

Στα τέλη Μαΐου, το Τμήμα Ιχθυολογίας και Άγριας Ζωής του Κεντάκι άρχισε να λαμβάνει αναφορές για άρρωστα και ετοιμοθάνατα πτηνά με πρήξιμο στα μάτια και κρυσταλλοποίηση, καθώς και νευρολογικά συμπτώματα. Οι υπηρεσίες άγριας ζωής στην Ιντιάνα, το Μέριλαντ, το Οχάιο, τη Βιρτζίνια, την Ουάσινγκτον και τη Δυτική Βιρτζίνια ανέφεραν παρόμοια προβλήματα.

 Οι κρατικές υπηρεσίες άγριας ζωής συνεργάζονται με διαγνωστικά εργαστήρια για να διερευνήσουν την αιτία της θνησιμότητας. Η Υπηρεσία Αλιείας και Άγριας Ζωής του Κεντάκι έχει στείλει περισσότερα από 20 δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις στο Southeastern Cooperative Wildlife Disease Study του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια. Αναμένονται περισσότερα αποτελέσματα, αλλά προς το παρόν δεν έχει προσδιοριστεί οριστική αιτία θανάτου.

Αφού εξέτασαν 20 δείγματα, εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με την Slankard, “εκατοντάδες πουλιά” στην πολιτεία της έχουν πλέον πέσει θύματα…

“Απλά κάθονται ακίνητα, συχνά τρέμουν”, δήλωσε η Slankard. “Είναι αρκετά ασφαλές να πούμε ότι εκατοντάδες πουλιά στην πολιτεία έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα”.

Αλλά φυσικά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε τρόπο να γνωρίζουμε πόσα πουλιά έχουν πράγματι προσβληθεί.

Θα μπορούσαν να είναι χιλιάδες πουλιά στην πολιτεία.

Μπορεί να είναι εκατοντάδες χιλιάδες.

Απλά δεν ξέρουμε, και το Κεντάκι είναι μόνο μία από τις πολιτείες που έχουν πληγεί.

Στην Ιντιάνα, οι αρχές εξέτασαν για γρίπη των πτηνών και τον ιό του Δυτικού Νείλου, αλλά οι εξετάσεις ήταν αρνητικές…

Αξιωματούχοι της άγριας ζωής της Ιντιάνα δήλωσαν ότι υπήρξαν ύποπτοι θάνατοι από blue jays, κοκκινολαίμηδες, βόρειες καρδερίνες και καστανοκέφαλα αγελαδοπούλια σε πέντε κομητείες. Ο Τζέιμς Μπριντλ, εκπρόσωπος του Τμήματος Φυσικών Πόρων της πολιτείας, δήλωσε ότι τα πτηνά εκεί έχουν εξεταστεί αρνητικά για τη γρίπη των πτηνών και τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Μια θεωρία που κυκλοφορεί είναι ότι αυτά τα πουλιά προσλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες φυτοφαρμάκων λόγω όλων των τζιτζικιών που τρώνε.

Ορισμένοι ειδικοί απορρίπτουν κατηγορηματικά αυτή τη θεωρία, διότι “η ασθένεια έχει εμφανιστεί και σε πολιτείες όπου δεν υπάρχουν τζιτζίκια”.

Αλλά πώς μπορούν να είναι τόσο σίγουροι ότι πρόκειται για ασθένεια, αν δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;

Δεν νομίζω ότι πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα που δεν υποστηρίζονται από την επιστήμη.

Προφανώς πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερες δοκιμές.  Εάν αποδειχθεί ότι είναι μια ασθένεια που το προκαλεί αυτό, είναι μια ασθένεια που μπορεί επίσης να μεταδοθεί στον άνθρωπο;  Προχωρώντας προς τα εμπρός, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάποιες αξιόπιστες απαντήσεις, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.  Τον Σεπτέμβριο, ένας ειδικός δήλωσε ότι φαίνεται ότι “εκατοντάδες χιλιάδες” πουλιά πέφτουν νεκρά στο Νέο Μεξικό…


Πηγή: Zero Hedge


https://theflagreport.com/poly-periergo-ekatontades-chiliades-poulia-peftoun-nekra-stis-ipa-choris-kanenas-na-borei-na-exigisei-to-logo/

thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου